Dumitru Cristian Posted October 31, 2010 Author Share Posted October 31, 2010 Descopar ca la nubira au existat si urmatoarele optiuni: - pe langa airbag sofer-pasager centuri care "explodeaza" la impact si ramai in pozitia in care erai... se declanseaza o data cu airbagul -scaune incalzite Link to comment
mr_ Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 In canada exista si preincalzire electrica a motorului Link to comment
Dumitru Cristian Posted March 8, 2011 Author Share Posted March 8, 2011 Unele nubire vad ca au avut si CDX, posibil airbaguri laterale si incalzire in scaunele fata... Link to comment
andreib Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 In manualul de reparatii nu tin minte sa fi vazut asa ceva... Ai gasit vreo una la dezmebrari care sa aiba asa ceva? Link to comment
Dumitru Cristian Posted March 8, 2011 Author Share Posted March 8, 2011 In manualul de reparatii nu.. Am vazut una in anglia.. limited edition cu ESP Una in Olanda cu scane piele incalzite, mai gasisem o data pe ebay un buton cu tot cu plasticul de reglaj oglinzi cu 2 butoane pentru incalzire in scaun... si am crezut ca a scris ala modelul gresit.. dar cand am vazut si pe masina... am dat crezarii... Airbagul lateral am vazut tot la una CDX prin Germania... Link to comment
Recommended Posts