Jump to content

Batai Pe Strada

banzay

Recommended Posts

Cred totusi ca nici un nemernic nu ar face asa ceva unei femei...cel putin nu cred ca intr-o situatie gingasa s-ar ajunge la violenta fizica. Daca se intampla...se pune repede mana pe telefon, pentru intimidare, zic eu...

N-ai fost niciodata injurat si trimis la origini de o doamna/domnisoara soferita?! Inseamna ca nu stii ce pierzi! Ai o senzatie de milioane! De lacrimi evident! Ca nu-ti vine sa crezi ca cineva care altfel se considera fiinta sensibila, se poate comporta asa :)

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cocoşilor, ce ati recomanda unei femei daca trece prin asemena situatii?

Spray in ochi :) .

Serios acum eu as urma calea legala. De asta se si intampla chestiile astea fiindca suntem comozi. Mergi cu el pana in panzele albe si poti sa te alegi cu o gramada de bani. Acum tu stii mai bine ce ai facut, dar daca nu l-ai injurat si a fost exact cum descrii tu mai sus eu asta as face.

Eu nu cred ca are sens ... din nefericire nu cred ca ajungi nicaieri pe calea legala. Sa presupunem ca-l gaseste...ii dau o amenda..si abia atunci il invrajbesti. Sau ce faci...te duci cu el / ei prin tribunale?

Daca gandim asa, o sa avem parte de tot mai multi din astia.

Edited by Dj_Dark
Imi ziceti sa pun mana pe telefon sau sa folosesc sprayuri paralizante. Dar asta inseamna sa recurg la metode agresive de a-l face sa opreasca, nu? Adica sa ma cobor la mintea lui.

Si in cazul in care esti de exemplu atacata cu un cutit. Nu neaparat in trafic. Am dat un exemplu aleator. Ce faci? Stai si te uiti la el cum te cioparteste si nu faci nimic, doar de dragul de a nu folosi o metoda agresiva de aparare? Eu i-am cumparat prietnei mele un electrosoc. Garantata si testata treaba. Era intuneric afara, se innoptase. Prietena mea era cu o masina in fata mea, iar eu o urmam indeaproape. La un semafor nu stiu ce i-a venit un cioban din fata ei sa se dea jos din masina, gesticuland si urland ca toti dracii, indreptandu-se catre masina ei. Partea frumoasa era ca noi vorbeam la telefon sa o intreb nu stiu ce prostie si am intrebat-o daca i-a facut ceva individului respectiv. Mi-a spus ca nu, doar ca mergea mai aproape de el, insa fara sa-l incomodeze. Am inchis telefoanele si asteptam cu mana pe manerul usii sa ma dau jos la el sa-l tavalesc daca atenta la integritatea corporala a prietenei mele. Spre surpinderea mea n-a fost nevoie sa ma da jos, pt ca a mea prietena si-a scos din geanta electrosocul care din greseala l-a activat si a inceput sa faca ca nebunul. Individul vazand si auzind aparatul s-a intors frumusel in masina. Deci, poftim o solutie de a calma ciobanii, fara chiar sa folosesti violenta.

a scos din geanta electrosocul care din greseala l-a activat si a inceput sa faca ca nebunul

Bine ca nu s-a curentat :shocking: singura :)

Cocoşilor, ce ati recomanda unei femei daca trece prin asemena situatii?

Blochezi usile, ridici geamurile si suni la 112. Le dai numarul masinii si locatia unde te aflii. ;)

Nu e recomandare doar pentru femei. E o recomandare pentru toti oamenii civilizati din trafic. :)

Din pacate sunt putini care aplica solutia legala.

Edited by Night Elf

V-am povestit de vecinul de la Craiova, om in toata firea, mort din cauza pumnilor primiti de la niste pusti care in prealabil ii lovisera masina cu mingea? Nu a facut decat sa iasa din masina si sa le reproseze ca ar fi putut sa ii loveasca copilul. Acesta din urma si-a vazut tatal murind pe trotuar (marturia lui nu este acceptata si este singurul martor care a avut curajul sa spuna ceva - agresorii o sa scape).

V-am povestit de amicul care nu si-a controlat nervii pe Calea Victoriei si acum are dosar penal pentru ca boul care l-a sicanat in trafic nu avea gemul inchis? Amicul a vrut sa ii sparga geamul cu antifurtul de volan dar a avut ghinion, era deschis, si i-a spart maxilarul. Acum are un mic dosar penal si inca incearca sa se inteleaga la bani. In loc sa isi cumpere apartament, o sa faca credit sa ii dea aluia daune neimpozabile.

Rar se iese bine din aceste situatii. Mai bine le previi.

Blochezi usile, ridici geamurile si suni la 112. Le dai numarul masinii si locatia unde te aflii. ;)

Nu e recomandare doar pentru femei. E o recomandare pentru toti oamenii civilizati din trafic. :)

Din pacate sunt putini care aplica solutia legala.

Si pana vin ei ti-o iei si ala dispare. Dupa eveniment da, faci plangere la politie insa in momentul desfasurarii mai fiabila mi se pare solutia lui roberth11, sa ai spray, electrosoc, nu sa-l folosesti neaparat dar, cum zicea cineva, "bataia nu e buna dar daca trebuie sa te bati, macar castig-o" Copyright "karate kid 2" :)

Dj Dark stii cum ma pupa unul in fund acum sa-mi retrag plangerea penala ca mi-a dat cu piciorul in masina si m-a agresat fortandu-mi portiera, pentru ca i-am atins usor masina? :D

Eu n-am patit nimic ca am ridicat geamul si am sunat la 112, dar am mici avarii la masina. S-au luat amprente la sectia de politie, a fost indentificat si acum ne vedem in instanta unde are o mare problema ca va trebui sa plateasca daune morale si materiale, prejudicii de imagine si tot ce se mai poate cere, pierderi ale firmei pe perioada service-ului ca e masina firmei si o sa am grija sa inchiriez o masina cat nu voi avea masina ca sa-l bag si mai mult la cheltuieli, etc. Am 3 avocati care se ocupa de caz (prieteni buni de altfel care mi-au cerut procentaj din cat scot, fara alte costuri), am bani sa tin procesul si probabil ca isi vinde masina ca sa plateasca tot ce ii cer. In paralel o sa-l mai f. si Allianz-ul separat de mine.

In plus a ramas si fara permis pentru ca m-am dus la rutiera sa declar accidentul, el fugind cand a vazut ca sun la politie.

Ce rezolvam daca saream la bataie? Nu rezolvam nimic, probabil aveam eu dosar penal, pentru ca e greu sa demonstrezi ca ai actionat in legitima aparare si martori se gasesc usor. E foarte important cine se duce primul la politie si depune plangerea.

Ca idee, aveam in masina un antifurt de volan si un spray paralizant dintr-o delegatie prin Kosovo, nu tocmai legal, dar fiind cu sotia insarcinata am preferat solutia legala, respectiv am ridicat geamul, am blocat usile. oricum cu prima ocazie le las la socrii ca sunt tentante. :D

De vreo 2 luni de cand am aflat ca e sotia insarcinata sunt mai pacifist si nu ma mai intereseaza orgoliile, ca o sa am alte responsabilitati. ;)

P.S. Legea e destul de clara, doar trebuie sa invatati sa o aplicati.

LE: Politia reactioneaza foarte prompt cand vine vorba de agresiune in trafic. Atat cei de la rutiera cat si cei de la Sectie mi-au oferit tot suportul dorit pana a venit unul dintre avocati pentru a-l putea frige cat mai rau pe agresor. Cei de la sectie cel putin, au fost de nota 10, nu a contat ora tarzie din noapte la care m-am prezentat la ei dupa ce am trecut pe la rutiera. Tot respectul pentru ei.

Edited by Night Elf
  • 16 years later...

La Temesvár ziua si cafteala ! 😅 Cafteala am zis ? Sa-mi fie cu iertare, da' aia-i muieristica cu tras de plete. S-o pus stropi de ploaie intre ghiolbani si cucurigu - cucurigu ... nici macar de un popcorn n-au fost in stare. Halal ...

cand am ajuns la timisoara, in momentul in care am coborat din masina, m-au intampinat niste manele, de rasuna cartierul. 

ce mi-a placut este ca, la troleibuz, ii spuneau "firobuz".