Abram Burel Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Dupa ce m-a "zbuciumat" Voltaj e cam greu de adormit. Asa ca, va astept maine (mda, tocmai a inceput ziua de azi si a pierdut Fiorentina ), da' un picut mai devreme, adica pe la 5 (pm oricum ) la chestia aia "nebuna" din parc unde va dati voi cu frapeu' Link to comment
mike.omega Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 (edited) Io primu! Io primu! Vin sa ma mandresc cu bronzul de pe ceafa, tractorist style, insa nu stau mult ca am treaba Edited May 1, 2008 by mike.omega Link to comment
MCojo Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Fiecare si-a bronzat ce a putut... )... tu ceafa, noi fetele... Link to comment
paul_marines Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 (edited) Pariez ca bulgarii o au doar mai lata, ca despre bronzata, Mikey detine intaietatea. AB ai avut un cosmar de cativa KV? Apoi mestere, aia e electricitate adevarata, nu cei cativa volti si miliamperi rebeli din dopurile matale pe care te stradui din rasputeri sa-i convingi sa treaca prin diverse porti trigger spre un becoled, led, oled, tub nixie , what ever. Edited May 2, 2008 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Ne asteapta o zi minunata ... soarele e deja de doua prajini pe cer . Link to comment
Wolfman Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Bai, ce ma enervati, io-s la scarbitch! Link to comment
dreamlike Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Pai atunci o sa bem ceva si in cinstea ta . Link to comment
paul_marines Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Bai, ce ma enervati, io-s la scarbitch! Te "> salutam nu inainte sa iti pentru ca are economia pe cine sa conteze in astfel de momente grele . Link to comment
Abram Burel Posted May 2, 2008 Author Share Posted May 2, 2008 Gata! Beau cafeaua, il "arunc"pe ala micu la Mamaia si o iau la vale Link to comment
MCojo Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Bai, ce ma enervati, io-s la scarbitch! Eh, lasa ca te asteptam saptamana viitoare s-o facem lata, nu?! Link to comment
elprypas Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 numai lata? hmm cam modesti de data asta ... Link to comment
Abram Burel Posted May 2, 2008 Author Share Posted May 2, 2008 Hmmm, cam ploioasa "Ziua Tineretului". Nici n-am intrat bine aici: si uite cum am ajuns : Acu', daca ma gandesc mai bine, n-a fost tocmai rau. Iata dovada: Maine facem bilantul Link to comment
Immortal Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Cred c-ajung si eu, s-aud cum v-ati distrat Link to comment
paul_marines Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Am fost urmariti pe teritoriul BG si nici macar numere de acoperire nu si-a pus. Link to comment
MCojo Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Daca puneai si numere de Prahova, era mult mai real... ) Link to comment
mike.omega Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Avand in vedere masina surprinsa eu as zice ca Adminii au trimis in teren ceva spioane, nu spioni Link to comment
dreamlike Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Nu stiu cum e in alte parti ale orasului dar la mine in curte ploua cu galeata . Link to comment
Abram Burel Posted May 3, 2008 Author Share Posted May 3, 2008 Maiculita, Bacovia curat. Daca nu aparem la intalnire, inseamna ca ne-a luat apa Ceea ce sper oricum sa nu se intample. Bag acum niste incantatii Link to comment
paul_marines Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 (edited) Nu stiu cum e in alte parti ale orasului dar la mine in curte ploua cu galeata . Ieri nu te-ai speriat asa cu un fulger .. cu douazeci si doua Edited May 3, 2008 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Ploua?! P'aci pe la periferie abia picura, mai mai ca iese si soarele Eu, fie ploaie, ninsoare, taifun tot vin la 5 PS: inchiriez barca pe GPL, n-am vasle dar ne descurcam noi )"> Link to comment
MCojo Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Eh tinereii astia imediat se umfla muschii pe ei... Link to comment
paul_marines Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 inchiriez barca pe GPL, n-am vasle dar ne descurcam noi Mikey, cu vasle, cu vasle altfel cu gazul cela puturos nu faci nica. S"> O dovada de escalada cu gas si fara gas. MCojo stie de ce. Link to comment
andrew Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Bre da' nu luati in calcul si motorul de masina de spalat ce il au unii? Link to comment
Recommended Posts