mike.omega Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 (edited) Sa inteleg ca Didi ori a facut pe ghidul, ori a dat lectii la capitolul reprize, bietul ford... vezi sa nu se topeasca )"> @M Cojo: E de la conexiunea la internet PS: in caz de inundatii scoatem tancul... aaa pardon! diesel-ul la inaintare Edited May 3, 2008 by mike.omega Link to comment
paul_marines Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Ploua?! P'aci pe la periferie abia picura, fie ploaie, ninsoare, taifun tot vin la 5 .. Mikey ai grija sa nu vii ca Dorothy cu tornada de la ora 5. Link to comment
MCojo Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Lasa-l, nu auzisi ca pune tractorul... pardon, dieselul la bataie?! Link to comment
Scoop Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Nu ajung sapt asta, salutari la toata lumea Link to comment
Abram Burel Posted May 3, 2008 Author Share Posted May 3, 2008 Mda, noroc c-am ajuns eu... chiar si acasa Cateva marturii. Scuze pentru "calitate". Sunt luate cu camera Dar mai inainte sa spun ca lipseste Marele Maestru de Ceremonie care a consdus, in fluntea elitei galben albastre, pe tot bulevardul Tomis elefantul PSD-ist, probabil pentru a fi aruncat in mare (ma rog, asa m-am gandit eu). Absenta insa este temporara. Maine descarc filmul si revin cu niste snapshot-uri "> Link to comment
paul_marines Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Dar mai inainte sa spun ca lipseste Marele Maestru de Ceremonie care a consdus, in fluntea elitei galben albastre, pe tot bulevardul Tomis elefantul PSD-ist Ne bucuram ca ai ajuns cu bine si te instiintam ca Spiritul fu prezent la intalnire la cateva minute dupa plecarea voastra. Link to comment
Abram Burel Posted May 3, 2008 Author Share Posted May 3, 2008 Multam. De MMC stiu, ca ne vazuram la colt De lipsit, lipseste doar din poze Link to comment
MCojo Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Si ca elefantul fu' galben ... adica PNL-ist ... ) Link to comment
Abram Burel Posted May 3, 2008 Author Share Posted May 3, 2008 (edited) Poate pe talpi Edited May 3, 2008 by Abram Burel Link to comment
yannlepantrec Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Uite-l pe elefant.. Si pe Spirit sufland de zor la instrumentul sau-cum ziceai ca se numeste? Link to comment
mike.omega Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Pot spune ca am semnat si eu condica la intalnirea asta, macar cu condica sa ma mandresc Observ ca la Crazy nu fu loc asa Irish Pub a scris pe fruntea voastra! Ceea ce nu poate decat sa ma bucure Salutari la toata lumea si poate ne organizam cumva sa mergem la Costinesti Link to comment
Recommended Posts