spacemarcian Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Salut, Stie cineva cum pot sa dau la computerul de bord (AVEO) sa vad consumul mediu ? din ce am butonat am vazut ca pot sa vad doar cati KM mai am cu benzina din rezervor .. se poate acest lucuru la aveo ? Link to comment
VFX Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 NU se poate. Sunt specificate si in manual toate functiile CB-ului. Link to comment
spacemarcian Posted May 5, 2008 Author Share Posted May 5, 2008 credeam ca poate mi-a scapat ... oricum e o porcarie mare chestia asta nu imi pot da seama de consum Link to comment
VFX Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Consumul instant nu este deloc relevant. Este calculat pe baza pur matematica si depinde de f. multi factori. Oricum nu recomand nimanui sa vada consumul instant... Iar un consum mediu ti-l calculezi si tu la pompa...iti iei niste repere si faci calcul...simplu, nu? Link to comment
john Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 CB-ul nu afiseaza si alte informatii in vreun meniu 'secret'/de diagnoza? Link to comment
VFX Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Poate pe interfata de diagnoza...dar nici acolo nu cred, mai mult de niste timpi de injectie, etc... Eventual, Satori ne poate lamuri, mai mult, daca se poate "vedea"... Link to comment
Recommended Posts