Cumnatu Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Proprietarule de "bor" sa sti ca poti sa scapi si de ce or fi alea de pe stergatoare. Evident toate reactiile noastre sunt dupa gultul si gandul nostru, nu trebuie sa te superi ! Din pacate / fericire avem alt user per care suntem sucariti zilele astea ( Lemon ) NU inseama ca nu esti om cumsecade sau de treaba daca iti inzorzonezi masina ca pe o sorcova. Pana la urma NU e o crima asta. Doar ca nu e compatibila cu placerile noastre, noi suntem de vina din punctul tau de vedere, nu suntem ceea ce cauti Iti zic din postura unui om care a schimbat 6 masini in sub 2 ani ( toate SH ) ( nu toate proprietate personala ) : baga banii aia in ceva folositor masinii ca si masinarie ! Dupa cat de curat e interiorul.. esti nefumator nu ? Repet , daca te superi, fraier esti tu, daca intelegi ce vrem sa zicem , e ok, daca intelegi dar tot ca tine vrei sa fie ca asa iti place, constient insa de faptul ca sunt niste tiganii, e si mai ok ! Link to comment
Mircea Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Cutiuta aia de sub volan ce e? Un controler de stroboscoape cel mai probabil, dupa cum arata. Abia astept un matiz sa-si aprinda stroboscoapele in spatele meu Link to comment
bishnitzarul Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Cutiuta aia de sub volan cred ca este antena electronica. Cumpara si u gumele de la pedale..la pedala de ambreiaj observ ca nu o ai si cam luceste fierul...sau ai cromat pedalierul ? Link to comment
madkat Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 cutiuta de sub volan e antena electrica - se vad oleaca si "antenele" si tweeterele, exista identice dar cu grila neagra... si ar arata mai normal... iar radioul... clona de alpine... ceva care sa nu fie kitsch exista pe masina ta? Link to comment
steph Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Voi iar cititi in stele? Eu nu vad nici o poza. Link to comment
nonel Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Uite poza aici: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?s=&am...st&p=347644 Link to comment
madkat Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 (edited) 'bre - au disparut pozele din primul post... p-asta ultima am salvat-o sa nu dispara si ea > Edited May 8, 2008 by madkat Link to comment
VFX Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Pai daca intrati din "joi in pasti"... Asa ceva nu vezi prea mult timp... Link to comment
puchi Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Schimba frate husa volan (rosie ) ,parerea mea care este! Link to comment
john Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 'bre - au disparut pozele din primul post... Parca posturile se puteau edita doar intr-un interval de cateva zeci de minute. Link to comment
Cumnatu Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Da dar nu cred ca e editat. S-a sters atasamentele din pagina lui personala si automat au disparut din topic. Cred . Link to comment
EM!L Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Eu zic sa pui " - " intre "l" si "am". Adica ceva de genul " l-am" Link to comment
EM!L Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Totusi, de ce ai mai facut topicul asta, daca nu il folosesti? Link to comment
tolin Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 (edited) ... eu lam facut... Offtopic, adica n-are legatura cu obiectul si cu subiectul acestui topic. Scuze, dar remarca asta mi-a adus aminte de un banc cu Ioane si cu Maria, pe o poteca, in padure, ... si se termina tot asa: "Tu Marie, tu, pe ala ... eu l-am facut" Edited May 8, 2008 by tolin Link to comment
sergiuhusca Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Alt topic????Cat la suta ai warn kamon,daca nu sunt indiscret??? Link to comment
NFS Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 (edited) Le-am unit! @Kamon> Daca mai deschizi inca un topic in care sa ne prezinti colectia ta de abtibilde, umblam si la bara aia de sub "reputatie". Btw, care-i antonimu' de la reputatie? )"> Ca sa ai si tu pe plus. Edited May 9, 2008 by NFS Link to comment
Recommended Posts