mike.omega Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 (edited) Nu stiu voi, dar eu seara vreau sa fiu inapoi acasa Daca cineva doreste ca consume din licorile lui Bachus si doreste sa il transport dus-intors(in aceeasi zi) nu e nici o problema Edited May 7, 2008 by mike.omega Link to comment
paul_marines Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Daca cine doreste ca consume din licorile lui Bachus si doreste sa il transport dus-intors(in aceeasi zi) nu e nici o problema Super, contribui la benzina..sau la gaz Link to comment
dreamlike Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 (edited) Daca cineva doreste ca consume din licorile lui Bachus ... Super, contribui la benzina..sau la gaz Bestiale licorile astea si cred ca nu se inverzeste nici fiola de la ele, eu prefer insa vinul lui Topser . Edited May 8, 2008 by dreamlike Link to comment
RamboX Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Daca se merge la Costinesti sambata seara merg si eu cu sparkul intr-o plimbare, n-am mai fost demult pe acolo,bem si noi o bere si plecam-conduce sotia la intoarcere. Link to comment
free_spirit Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 (edited) Salutare !!! Mai, copii !!! Oare ce v-o fi cazut greu aseara, gratarul, berile fara alcool sau Pepsi-ul, de nu a postat nimeni inca, nimic??? ) Nu comentez intalnirea ca nu cade in sarcina mea sa fac asta(i-auzi Dreamlike @ Mike .Omega!!! ), in schimb o sa pun oarece pozisoare, asa...ca sa ne creada lumea ca am fost prezenti. Respect !! Edited May 11, 2008 by free_spirit Link to comment
mike.omega Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Da Shpirite, insa unii nu stau la o aruncatura de bat, orele au tot trecut pana am ajuns acasa )"> Eu inca dorm pe mine si azi dimineata eram mahmur cat pentru toti la un loc Cred ca de la Pepsi mi se trage, trebuia sa fi luat Twist )"> Link to comment
Abram Burel Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Voi aveti o problema cu Pepsi Twist. Una la mana e ca nu se bea Pepsi. A doua ar fi ca twistul nu se presteaza ca lumea decat dupa ceva beri, vin, vischi, palinca sau ce vrea fiecare Evident ca, dupa prea mult suc, vine mahmureala Link to comment
Recommended Posts