Jump to content

Cielo Lowrider Black - B 43 AHA

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Felicitari atat pentru masina cat si pentru bebe. :thumbl:

Atentie cu vopseaua ,este superba dar foarte foarte greu de intretinut (eu am aceiasi pe AVeo).

Ar merge un eleron de Aveo (dupa gust)

Foarte bine cu bi-xenonul. =D>

Nu impopotona masina cu stopuri clare si tot felu de briz-bizuri, cu atat mai simpla si cu gust cu atat mai bine (asa cum e acum :-> ).

Ps: Inca o data ..ai grija cu vopseaua. Bine ? :P

• 2 weeks later...

Inca nu am incercat sa vb pt omologare , dar este f scump testul hemodinamic , in cazul masinilor cu o crestere de putere mai mare de 40% decat fabrica, aprox 4500Ron.

Motorul este de provenienta opel 2000cmc 16V SFI(injectie secventiala) - 110KW/150CP si incape la fix, modificari doar la electrica + esapament + elemente de transmisie+suspensie+frane.

Multumesc pt aprecieri .

Daca vei avea posibilitatea, baga si tu un filmulet cu ce "poate" acest motor montat pe un cielo, pe o astra GSI@150hp am vazut ce poate

Felicitari pt munca depusa!

P.S. Spala si tu motorul si compartimentul motor. :mrgreen:

...

Motorul este de provenienta opel 2000cmc 16V SFI(injectie secventiala) - 110KW/150CP si incape la fix, modificari doar la electrica + esapament + elemente de transmisie+suspensie+frane.

Sunt curios deoarece am intrebat un mecanic daca as putea pune un motor de 1.6. Raspunsul a fost cam evaziv si a bagat ceva motive cum ca ar trebui modificati suportii de la motor, ca ai acces greoi la unele piese...bla bla bla.

@ zeneseu Motorul ala de 2000 incape la fix pe masina. Ce motor de 1.6 vroiai tu sa-i pui?

@ serbanpc Felicitari. Inca un motor de opel pe Woo :D . Te asteptam la intalniri :P

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...