Jump to content

Cielo Lowrider Black - B 43 AHA

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Place :) Curat si simplu si de efect! Lipseste autocolantul cu DaewooClub si cred ca ar da bine un numar moto pe fata :)

Cu autocolantul sigur se poate rezolva.

Dar cu numarul ma poate ajuta careva sa-mi fac ?

Frumoasa, n-am ce zice, felicitari pt munca depusa

Dar parca totusi am ceva de zis...Nu ar merge niste stopuri, faruri si semnalizari clare cum are radu ? :D

Edited by uskt2005

Ce nu-mi place, sa zic asa: fratele meu alb, fa un alt chenar la proiectoarele alea. Ele sunt dragute, dar arata cam ca dracu asa cum sunt prinse acum. Nu poti sa le faci niste masti din fibra, in care sa vina montate ele(masca fiind montata in locul vechiului proiector de cielo, in gaura aia).

In rest, super! :thumbl:

Ai grija cu parcarea aia cu spatele la bordura fiindca mi-e mila de toba :D .

Edited by Dj_Dark

excelenta alegerea gumelor! au aderenta f buna pe uscat si incredibila pe umed! (stiu bine - am gsd-2 pe Alfa)

in rest - de proiectoare nu mai zic - sunt sigur ca le vei pune tu o rama ceva sa arate bine :P

@Dj_Dark - toba nu atinge deloc la bordura aceea(am facut proba prima data)

@closchkutza - proiectoarele sunt terminate dar nu prea am timp de montare - rama este neagra si geamul este clar - formatul ramane acelasi fata de original(doar geam clar si lupa inauntru)

@uskt2005 - probabil ca voi pune si faruri + stopuri clare(am deja de nexia) , dar asta chiar nu este o prioritate acum

Multumesc tuturor pt aprecieri si totodata pt sfaturi(unele sunt chiar folositoare)

Sa iti zic eu primul ca vad ca alti nu au zis nimic de jante sau nu am vazut eu dar sunt super.

pe cat sunt si cat te-au costat?

Si ca idee nu schimbi oglinzile de plastic cu unele de executiv.

Cred ca s-ar potrivi mai bine la aspectul masini.

Incodata felicitari si tine-o tot asa.

jantele sunt pe 15" cu ET 35 si J7, cu cauciucuri fata 195/50/15 si spate 205/50/15, sunt Momo Quasar si m-au costat 500E de la cineva dar noi(in magazin sunt mult mai mult)

in nici un caz nu as pune oglinzi de executiv pt ca nu-mi plac, acestea sunt mai sport (intetionez sa le schimb cu altele de gsi identice dar electrice si incalzite.

merci pt aprecieri.

• 3 weeks later...

Imi place foarte mult Serbane!, simplitate si bun gust, bine ca ai schimbat si numerele, ca erau strambe si stricau toata munca ta,

felicitari! sunt incantat cand vad atata pasiune. Ma bucur, de fapt stiam ca nu esti baiat de cartier si te felicit ca o sa ai 2 copii. :)

Edited by danker62