BodyLove Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 N-aveti niste baietei disponibili? Link to comment
BodyLove Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Astea-s ultimele. Promit ! Link to comment
Wolfman Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 N-aveti niste baietei disponibili? S-or gasi, da' nu stiu daca sunt si ei de acord... Link to comment
Wolfman Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Pai atunci cand ai drum prin Bc ii fac lui Maxx al tau lipeala cu pechinezu' unei vecine pe care-l banui ca si-a facut nevoile odata la usa apartamentului meu... . Fira-r al dreak de catel, nu s-a mai putut tine pan'afara, de era sa decartez de vreo nshpe ori pana am curatat diareea aia... Daca nu sta de buna-voie sa-i faca pocinogu' Maxx al tau ii inchidem pe amandoi in portbagaj (la tine, sac! ) Link to comment
BodyLove Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Da di ce la mine? La tine ce are? Link to comment
Wolfman Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Pai ma gandeam ca daca Maxx al tau se scoate de o "partida" mocca sa contribuie si stapana lui macar cu gazduirea locului faptei! Iaca di shi! Link to comment
Ana Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 si eu am caine o cheama ari si are 5 ani. Link to comment
laurentziu83 Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 si io daca n-am caine, da am pisica, ce fac pe forumul asta? Link to comment
iuzar Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 ...adica cum ce faci?...te iei de mina cu mine... Link to comment
dan_m Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Care alearga dupa asta...eh? Link to comment
iuzar Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 ...uita-te la fata ei si spune-mi daca o vezi pe dulsheatza de Maya alergind dupa ciufilitul tau? Link to comment
Kali Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Floricica, tata, n-am mai dat p-aici ceva timp, asa ca-ti raspund cu intrziere de cam3 sapt ca da, este un Collie Rough.. Daca face pui, iti ofer (tre sa-i gasesc nevasta, ca mi-a mancat zilele). Esti abonatul cu nr. 49 "> S-a notat. )"> Link to comment
lalexis Posted February 8, 2005 Author Share Posted February 8, 2005 Hmmm, trebuia sa numesc topicul "10 rugaminti ale catelului catre stapana foarte frumoasa" Link to comment
uskt2005 Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Laure, unde e pisica ta? Nu ai mai bagat-o si pe ea aici? Eu o pun pe Pinky a mea! Si in caz ca este nevoie dee o centralista ea este disponibila Link to comment
uskt2005 Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Pentru iubitorii de feline un calendar pe 2007 Link to comment
EM!L Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 >- foarte frumos.Pe viitor o sa ii acord o atentie mai mare lui REX.Sunt niste fiinte deosebite care ne arata devotiune si iubire neconditionat. Link to comment
hitman Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 (edited) Pot sa mai adaug si a 11 rugaminte a cainelui catre stapin? Ar suna cam asa: 'Draga stapine te rog in calitate de stapin al meu, atunci cind fac caca pe strada sau pe trotuar sa ai bun simt si sa maturi cacatul de acolo, asa cum este in Anglia spre exemplu (unde se da amenda daca stapinul nu matura rahatul cainelui si nu-l arunca la gunoi). Hai te rog, poti sa faci asta pentru mine?' Nu de alta, da' m-am saturat sa calc zilnic in cacati de caini peste tot. Si majoritatea provin de la cainii de apartament (no offense). Caine vagabonzi isi fac nevoiile in tufisuri sau la pomi. Edited December 21, 2006 by hitman Link to comment
luck33ro Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Ce statistica interesanta...cum ai tras concluzia cu cainii comunitari? I-ai urmarit tu? Link to comment
Englishman Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 Sa stii ca asa este, cateii vagabonzi nu fac niciodata in mijlocul drumului, e foarte adevarat. Aia de apartament, fiind in lesa, nu au de ales si se scapa si ei pe unde pot ! Link to comment
cristi.a Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Da, cei comunitari nu fac pe asfalt. Din nefericire cei de apartament, nu neaparat in lesa. Sunt posesor de patruped. Din fericire nu face decat atunci cand simte pamant sub picioare, deci in gradina blocului. Stiu ca nu e ok...dar nu calca nimeni, teoretic pe acolo. Daca ar fi regula cu stransul dupa el...as strange, nu am de ales. Este o regula cu lesa...dar sunt putini care o respecta, deci sunt multe de schimbat aici... Link to comment
Vijelia Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Am avut catei de cand ma stiu. Ea e Lola... asa pare serioasa, dar e cam libertina face catei pe banda rulanta, iar eu umblu "prin sat" sa le gasesc stapani. Ei sunt doi dintre nepotii Lolei , iar el... fu dragoste la prima vedere pe la Neptun.. Link to comment
Recommended Posts