Jump to content

Maine, Polivalenta?

Recommended Posts

Nu cred ca se mai poate, dar poate incerca :D

Eu scap tarziu de la munca, nu sunt sigura ca am sa pot ajunge. Si daca ajung, va fi dupa ora 21.00

Aaa, am uitat: am autocolante ale campaniei EuNuBlochezIntersectia.

4 mici culoare alba

4 mici culoare portocalie

5 mici culoare alba.

Cine vrea, sa se prezinte si sa fie dotat cu ceva de sters jegul de pe geamuri. Se dau doar daca se monteaza pe loc si fac si poza autocolantului montat.

Vin si eu pe la 7,0.

Mircea, care e diferenta intre "4 mici culoare alba" si "5 mici culoare alba."? In afara de punct si o unitate?

Daca e portocaliu, mi-as pune unul undeva pe tabla, vedem noi maine cum "vine".

Daca nu am niciun eveniment pe la ora aia, apar si eu cu chevroletul pe la 7-8. :D

Sa il parchezi intr-o parte ca o sa vina si Lemon cu S-ul si sa aiba loc !

Ok, vorbim maine.

99% vin si eu maine, vreau un "nublochez" d-ala nu de alta dar poate mai scap de claxoane pe la semafoare.

La ce ora te prind ?

S-ul nu este chiar asa mare pe langa captiva..ce se intampla daca vine cu loganul mcv ?

Le: si eu as dori un autocolant din acela...contra cost bineinteles .

Edited by bishnitzarul
... esti "exowner" ...

Nu e locul aici...

L.E. Sper ca o sa aiba grija la fel de bine ca mine de ea...oricum f. incantat...a refuzat si alte oferte mai tentante...

Stie de forum, dar nu cred ca si-a facut inca un cont...

Edited by s0r|n3l

Autocolantele cu Eu nu blochez intersectia sunt gratuite sub rezerva unei fotografii pe loc dupa montare. Pentru autocolantele clubului achitati la Ileana.

Eu plec la 6 din Buftea, estimez sa ajung cel tarziu la ora 8. Nu stau mai mult de 8:45.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...