mariann Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Salut, Dezmembrez Cielo GL accidentat, piese stare buna, motor, cutie, ornamente interioare , exterioare, etc, cel mai bun pret, montaj inclus ptr. piesele mai simple, ptr. alea mai complicate la mica intelegere 0723 857 138 cosmamarian ID Messenger Link to comment
CATA_ASD Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Salut...m-ar interesa niste plastice din interior, mai exact capacul volanului daca este modelul cu claxon mare si plasticele de la dezaburire parbriz. Cum facem ? Link to comment
mvylo Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Accidentat unde? Se pot pune ceva poze? Si totusi, culoarea? Link to comment
mariann Posted May 8, 2008 Author Share Posted May 8, 2008 @madkat albastru metalizat @mvylo spune ce te intereseaza, poze nu am cum sa fac Pentru culoare cred ca putem rezolva daca aveti vopseaua masinii voastre, am vopsit fosta masina in garajul unui prieten si a iesit impecabil @CATA_ASD vezi prv mes Link to comment
mvylo Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 (edited) Capota motor sau/si capota portbagaj? Usa fata stanga? Edited May 8, 2008 by mvylo Link to comment
mariann Posted May 8, 2008 Author Share Posted May 8, 2008 (edited) Am si capota motor si usa fata stanga, capota spate nu, e modelul cu hayon, capota 350 lei, usa nu am inteles daca o vrei completa si ce fel de usa e, cu geamuri electrice, inchidere, etc. Edited May 8, 2008 by mariann Link to comment
madkat Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 nu vreau sa ma complic cu vopsirea - ma interesau usile dreapta - si fata si spate... ma mai intereseaza bara stabilizatoare fata daca este de 22 Link to comment
mvylo Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Usa fata dezechipata, fara capitonaje si fara geam. Merci. Link to comment
mariann Posted May 8, 2008 Author Share Posted May 8, 2008 Usa fata dezechipata 250 lei, bara stabilizatoare nu stiu daca e de 22, o sa ma uit. Link to comment
puiagaia Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 sal volanul, fetzele de usi in ce stare sint? unde se poate vedea masina ca as mai vrea diverse plastice de prin interior (functie de cum arata) Link to comment
mariann Posted May 8, 2008 Author Share Posted May 8, 2008 Stare foarte buna si volanul si fetele de usi, totusi ce fel de fete? ptr modelul cu geamuri electrice? Sunt in zona Pantelimon, o statie de Bucur Obor. Link to comment
wsc Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Amortizpare fata si aarcuri spate daca sunt heavy duty si rotile daca sunt pe 14'' sau 2 cauciucuri daca sunt pe 13''? Link to comment
puiagaia Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Stare foarte buna si volanul si fetele de usi, totusi ce fel de fete? ptr modelul cu geamuri electrice? Sunt in zona Pantelimon, o statie de Bucur Obor. sal da pentru modelul cu geamuri electrice. fa-mi un pret pt ele. se poate duminica sa ne intilnim? Link to comment
luiza77 Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 salut, vreau si eu capota motor si usa fata stanga,geam electric.how much? Link to comment
etsi_gsm Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Bloc lumini - cel din care schimbi si directia de mers - semnalizare stanga/dreapta. Este ok, sare singur la indreptarea volanului? Cat costa? merci Link to comment
mariann Posted May 9, 2008 Author Share Posted May 9, 2008 Masina nu are geamuri electrice. Volan 50 lei. Capota motor si usa fata stanga sunt aproape date, ramane sa vina cumparatorul, dca nu se rezolva iti dau mesaj. Bloc lumini functioaneaza si da sare la indreptarea volanului 30 lei. Link to comment
papie Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Ce an si cati km. are masina (orientativ ne putem face idee despre starea anumitor elemente, de ex. in ce stare sunt scaunele fata)? Link to comment
mariann Posted May 9, 2008 Author Share Posted May 9, 2008 '97 120 mii km, stare buna scaune fata, poti veni sa le vezi. Link to comment
dadyDei Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Salut, as dori si eu 2 jante de tabla pe 13" !-Daca sunt roti complete as dori ca anvelopele sa fie cat mai "duse" ... Ai si cat costa ? Toate bune, Link to comment
mariann Posted May 19, 2008 Author Share Posted May 19, 2008 (edited) Jenti tabla 30 lei /buc nu sunt lovite sau strambe + ca am cauciucuri noi 50 lei bucata. Edited May 19, 2008 by mariann Link to comment
XBOSS Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 De la aripa dreapta imi trebuie GLE si bara aceea metalica sau di plastic ce-o fi ea ! aia gri de sub GLE ! cat ar costa? Link to comment
mariann Posted May 25, 2008 Author Share Posted May 25, 2008 Salut, am dat aripa cu totul. -amortizoare aproape noi 30 lei/buc -cutie viteze 300 lei -motor 300 E -etc. Link to comment
Recommended Posts