VIPER Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Maine, 7.01.2005, e ultima zi in care se pot depune online aplicatiile pentru 2006 Diversity Visa Program (DV-2006). Adresa: http://www.dvlottery.state.gov/ Link to comment
iso Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Am "aplicat" dis de dimineata , din Noiembrie ) , dar oare nu cumva vrem sa mergem intr'o tara unde sistemul de ingradire a individului e si mai bine elaborat ? Link to comment
NFS Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Sa traiesti Vipere... era sa uit! Rezolvat in 20 minute, cu prelucrarea pozei cu tot! Link to comment
VIPER Posted January 7, 2005 Author Share Posted January 7, 2005 Gata si eu azi dimineata. Doamne-ajuta!!! Cat despre ingradire, coane ISO, eu vorbesc zilnic cu sora-mea (a plecat pe 13 decembrie, tot cu DV!) si deja nu mai am rabdare sa ma car!!! Insorita Californie, here I come!!! Hai sa va bag si niste poze de la ea din zona (in apropiere de LA). A, e tot iarna si acolo... Link to comment
ticolino Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 (edited) shiiiiiiiiiit... n-am poza si nici aparatu digital la mine S"> Edited January 7, 2005 by ticolino Link to comment
VIPER Posted January 7, 2005 Author Share Posted January 7, 2005 Vino la mine repede sa te pozez, ca am facut la poze aici de mi s-a luat! Am si perete fain, le si crop-uiesc sa treaca Photo Validator-ul. Link to comment
VIPER Posted January 7, 2005 Author Share Posted January 7, 2005 ATENTIE, MAI AVETI SUB O ORA!!! LA ORA 19 ORA NOASTRA SE INCHEIE INTRARILE ONLINE!!! Link to comment
ticolino Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 multumita lui viper, m-am capatuit si eu cu doua bilete la loterie parca vad ca facem un daewooclub.us Link to comment
alx Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 la revedere... inca un an in tara asta de rahat... nu am avut timp sa-mi fac poza... Link to comment
NFS Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 ... m-am capatuit si eu cu doua bilete la loterie ... Amandoua ale tale, nu? ) Link to comment
VIPER Posted January 7, 2005 Author Share Posted January 7, 2005 la revedere... inca un an in tara asta de rahat...nu am avut timp sa-mi fac poza... <{POST_SNAPBACK}> Figura esti... Pai Ticolino a facut poza la mine si a trimis tot de la mine... Link to comment
ticolino Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Amandoua ale tale, nu? ) <{POST_SNAPBACK}> nu, unul al meu, unul al neveste-mii Link to comment
Recommended Posts