Salex Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Eu nu inteleg de ce, daca e super oferta peste tot si la toate si mega reducere, eu as trebui sa cumpar cel mai ieftin sortiment. A, nici vorba de asta. Doar ca aici, in ultimele zile, se posteaza cu predilectie pretul pentru benzina de 95. A compara pretul unui sortiment cu al altui sortiment este usor irelevant, chiar si in cazul aceluiasi furnizor Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Ce sa va fac daca sunteti offtopic. La titlul topicului zice altfel. Link to comment
Salex Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Nu noi sintem offtopic, benzina vrea sa iasa din topicul asta ... Si zau daca o sa ma apuc sa caut cea mai scumpa benzina doar pentru a fi on ... Link to comment
Cumnatu Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 (edited) O gasesti la intrarea in Ciorogarla, benzina fara nume, pret 3.8 RON/L, cifra octanica... cat vrei tu. Total fftopic: Damn, i love my car ! Edited November 18, 2008 by Cumnatu Link to comment
ToPser Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 azi la Petrom , am alimentat cu 3.22 lei/litru Link to comment
Cumnatu Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 (edited) Stiam eu ca am luat teapa numai ca mi-era oaresicum tarsala sa probez dimensiunea rezervei mai mult de cei 30 km care stiu sigur ( probata ) ca ii pot parcurge de cand acul e la 0 si BCul la fel. revenind OFFtopic , sunt proaste rau americancele astea, consum mare, cai putini / cmc, finisaje rudimentare, dar nu poti , pur si simplu nu poti sa le distrugi ( si am tot incercat ) . Mergi pe rezerva, indoi pistoanele, tocesti cauciurile, omoar-o, f.te-o, chinui-o si cand crezi ca nu mai poate, iti da din nou mai mult si mai mult, orgasmic si nu alta. Si doame cum rage la 7000rpm, cum o fii la un V8 big block ? Tot ce ii trebuie e curent si fluide.Tine-o uda si te tine, las-o uscata si se fleoscaie. Mare jmecherie cu Tcul asta pe ABS si nu pe ESP, mereu turata, mereu urland, mereu vibrand. Promit ( dupa ce imi iau inca 20% ) ca asta e ultimul offtopic pe topicul asta ! Criza economica pana acum mi-a ieftinit 3000 E din buzunar, place la mine criza economica, nu mai am ce sa fac cu gazul, momentan. Edited November 18, 2008 by Cumnatu Link to comment
TBird Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 (edited) Dati si voi click acolo sa vedeti preturile... eu nu am gasit in Constanta un pret mai mic de 3.24. Despre alte sortimente cum ar fi 99+ sau Carrera 100 nu a venit inca Craciunul si nici Pastele Edited November 18, 2008 by TBird Link to comment
ing3r Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Pai nu trebuie si ei sa manance? Link to comment
Laurycã Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 (edited) Acestea sunt preţurile de referintă pentru carburanţii Petrom incepand cu 17 noiembrie 2008. Preţurile Petrom pot varia cu maximum +/-5% faţă de preţurile de referinţă. Practic cu 3,16 n-ai sa gasesti in nici o statie din tara. Cel mai mic pret e 3,19 lei/litru si îl gasesti doar în 10 statii Petrom din toata tara. Preturile din toate statiile le gasesti mai jos. preturi_petrom.pdf Edited November 19, 2008 by Laurycã Link to comment
EM!L Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 azi la Petrom , am alimentat cu 3.22 lei/litru La noi, la un Petrom, am văzut ieri cu 3.21... Sunt curios dacă va scădea până la 3 lei/l Link to comment
andrew Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Azi dimineata la stiri au zis de 3.16. In ritmul asta scade sub 3 lei/L. Link to comment
Lucian M Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 In ritmul asta scade sub 3 lei/L. Amiiiiiiiiiin!!! Unde naiba-i smiley-ul cu cadelnita? Link to comment
ing3r Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 In ritmul asta scade sub pretul la GPL! Link to comment
numberonebz Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 La noi la Rompetrol, efix e 3.25 ron. Link to comment
Lucian M Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Azi de la petrom din Tg. Neamt- 3,21 ron premium 95. Facu plinul- mere bine. Link to comment
tolin Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Barilul de petrol a ajuns sub 50$, la Londra. Link to comment
TBird Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Constanta 3.21 si 3.23 la doua statii Petrom diferite. Dar astia cu GPL-ul nu au de gand sa faca nimic ??? Link to comment
andreib Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Cumpar rezervor de 100t. Fac provizii Dar astia cu GPL-ul nu au de gand sa faca nimic ??? Ba da, sa dea faliment. Link to comment
Lucian M Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 (edited) Dar astia cu GPL-ul nu au de gand sa faca nimic ??? mischievous.gif Ba da, sa dea faliment. Luat azi doua butelii pentru aragaz- 2,4 ron/litru. I-am spus lu' ala ca-mi bag aragazu' pe benzina daca nu se ieftineste gazul. O butelie de 9 litri e 40 ron la petrom, iar una de 12- 50 ron. La 150m am bagat 16,5 litri cu 40 ron. Stiu ca nu e legal- dar 33 litri cu 80 ron ii convine atat buzunarului meu- cat mai ales sotiei- care nu trebuie sa-si faca griji cand se stinge flacara la aragaz. Maine (de fapt azi) merg in Piatra sa vad cat e benzina si la alte statii. Ca fapt divers- ma felicit pentru ideea da a nu-mi monta instalatie gpl acum cateva luni- piergeam garantie, dadeam o galagie de bani si recuperat investitia la Sfantu' Asteapta- ca duceam degeaba cateva kile de balast cu mine- ca economie ciuciu. Edited November 21, 2008 by Lucian M Link to comment
andrew Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Eu inca fac plinul si la GPL si benzina, pentru ca benzina nu e mai ieftina, ci doar la acelasi pret. Trebuie sa mai scada mult pretul la benzina ca sa renunt la autonomia de aproape 800 km pe care o am acum Macar asa trec doar de 3 ori pe luna pe la benzinarie. Link to comment
Tommy Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Oh da, 10 minute pe luna e intr-adevar o economie mare de timp.. si timpul e bani Link to comment
andrew Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Incercam sa zic ca nu am nici un dezavantaj la a merge si pe benzina si pe gaz, fiind la acelasi pret, si ca si pentru 1-2 lei diferenta la un plin, tot o sa bag si gaz, pentru ca e mai comod sa trec mai rar pe la benzinarie. Deh, mie nu-mi face placere sa cobor din masina ca sa bag benzen pe frigul care incepe sa se simta tot mai bine dimineata si seara. Si da, chiar si alea 2 min de stat cu pompa in mana imi place sa le evit.. pentru ca pot A nu se intelege ca incerc sa spun ca GPL-ul mai e vreo afacere. Nu e, dar daca tot am instalatia pe masina, de ce sa nu o folosesc? Link to comment
Tommy Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Infundarea injectoarelor, putere mai mica.. Link to comment
andrew Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 N-am infundat injectoarele in 30k+ km pe gaz, le infund acum. ) Yeah, right. Putere mai mica... wow... de parca pe benzina am racheta ). 99% din drumuri le fac pe european cu 2 benzi pe sens sau in oras. Nu ma intereseaza foarte mult puterea (poate altfel nu luam Matiz), dar, oricum, nu se simte absolut nici o diferenta intre benzina si gaz. Link to comment
steph Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Ei haide acuma. Vezi ca macane. O diferenta tot exista. Link to comment
Recommended Posts