Jump to content

Benzina Scumpa

Recommended Posts

nu mai chinuiti pompa asa ;) ca atunci va fura la greu ;) .Baga la spuma de te saturi .

Corecteaza-ma daca gresesc dar spuma nu se formeaza la capatul tevii, adica DUPA ce a trecut de turbina de pontaj ( unde se citeste cantitatea ) ?

Eu stiam ca pompele astea mai noi contorizeaza din capu pistonului :) si daca bagi repede benzina baga si spuma,plus ca sa zicem ca pe pompa se opreste pe la 40l si tu o tot chinui,atunci ea saraca inregistreaza da baga spuma.Eu ca sa fiu sincer pun benzina foarte incet(tin clapeta aia foarte putin apasata) :D ,nu conteaza ca imi amorteste mana acolo, da bag asa sa vina doar lichid .Acuma fiecare cu pitici lui :P

Atunci eu is Alba ca Zapada- care pune pistolul in gaura de alimentare si cupleaza piedica, dupa ce se aude primul click- rotunjesc suma. Spuma e ultima la care ma gandesc. Eu nu stiu cum sa plec mai repede de la benzinari- nu-mi place sa staaaau acolo.

Fiecare cu piticii lui :D .

Edited by Lucian M

Petrom va reduce miercuri preţul carburanţilor cu nouă bani pe litru

Benzina Premium fără plumb 95 va costa 2,95 lei pe litru, Top Premium fără plumb 99+ va putea fi cumpărată pentru 3,28 lei, OMV Carrera 95 pentru 3,05 lei, iar sortimentul OMV Carrera 100 va costa 3,68 lei, a anunţat marţi compania. Motorina Top Euro Diesel 4 va costa 3,46 lei, OMV Sprint Diesel va fi comercializată pentru 3,51 lei, preţul Euro Diesel 4 va coborî la 3,38 lei, iar pentru OMV Premium Diesel clienţii vor plăti 3,79 lei.

Conform strategiei de preţuri a Petrom, în staţiile companiei tarifele pot varia cu până la 5% în plus sau în minus.

:drinkers:

2.2 GPLu' la Lukoil, 3.12 Petromu 95 la un Gigi SRL

Sa le inghete gazu' pe conducta ca incep sa ma enervez...

Pt numai 4-5RON la 100 economie de-al draq nu mai pun GPL , mai si fura idiotii...cum draq sa bagi 62l intr-o galeata de 60l si culmea ca inca nu era plina ar mai fi intrat daca nu tipam la ala... m-a mincat in posterior sa zic "fa-mi plinul"

Edited by lascarica

In Constanta majoritatea statiilor GPL 1.98 RON/L, benzina la petrom-ul de pe mamaia/mihai viteazu 3.00 ron de 95. Si la mai mareeeeeeeee :D

In Brasov GPL-ul de la OMV Gara 1,95 (si tot nu alimenteaza nici draq) si OMV Carrera 95 de la PetromV e 3,1.

Am auzit ca la un Petrom la iesirea spre Tg. Secuiesc ar fi mai putin de 3 Ron.