madkat Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Pe la sfarsitul verii, am "beneficiat" si eu de promotia cu benzina ecto la pret de benzina de 95 - la Cielo. Cred ca penultimul plin inainte de a-l trage pe dreapta. Nu am simtit vreou diferenta la comportamentul masinii (si am alimentat dupa aprinderea martorului) - doar a crescut consumul... Link to comment
Miste_R Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Cum explică şeful OMV Petrom scumpirea carburanţilor Un fel de episod doi. Link to comment
VAXXi Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Consiliul concurentei investigheaza OMV-Petrom si alte companii pentru posibila intelegere privind retragerea de pe piata a benzinei Eco Premium Eco Premium cica este benzina fara plumb aditivata cu substitut de plumb. Link to comment
andreib Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Tara arde, baba se chiaptana... Cui ii mai trebuie benzina aia cu simulare de pb? Catorva dacii ramase si automobilelor istorice (care oricum pot folosi aditivi). Link to comment
laurentziu83 Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Eu puneam fara nici o greata benzina fara plumb in dacie, ca era mai ieftina (nu-mi aduc aminte sa fi pus benzina de care trebuia, asta prin 2002-2004). Mergea de n-avea aer. Daca facea urat dacia, in mod sigur erau alte 1000 de motive pentru asta. Bine, la rabla aia scria in manual sa-i pun de 98. Hai sictir ! Si, vorba aia, la cate dacii mai sunt pe sosele, tii degeaba ocupat un rezervor cu benzina pentru ele. Link to comment
VAXXi Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 Cresc si accizele la motorina. Link to comment
abarth_mcm Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 Tara arde, baba se chiaptana... Cui ii mai trebuie benzina aia cu simulare de pb? Catorva dacii ramase si automobilelor istorice (care oricum pot folosi aditivi). corect si un auto istoric, adica pe carb merge f bine si cu benzina fara plumb. am eu fiat si merge fara probleme. si alt aspect: daca ii pun benzina de 99 sau 100 diferenta de cum trage masina e considerabila fata de benz 95...f mare diferenta la cielo nu e nicio diferenta la cum trage masina daca pun de 95 sau 100 Link to comment
andreib Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 La benzina au fost mai precoce si au majorat-o la nivelul negociat sau mai au de ajustat si acolo? Link to comment
Salex Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 E vechea stirea dar buna . La noi am vazut Luk98 la 5,31 lei (in cursul saptaminii !) la mai multe statii. Link to comment
Tommy Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Mai cumpara cineva lukoil? Link to comment
Salex Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Da, Joia trecuta chiar se formase o coada micuta . Ma grabeam si am ratat promotia insa, in general, daca trec pe linga un LukOil si am nevoie de benzina, nu ma feresc sa alimentez Link to comment
Tommy Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Esti curajos, eu credeam ca lumea cumpara de la ei numai tigari si prezervative ) In rest, am auzit numai de "bine" despre ei din toate directiile, atat la benzina cat si la motorina. Mie poate sa mi-o dea degeaba ca nu pun de la ei. Link to comment
EM!L Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Joia trecuta chiar se formase o coada micuta În zona în care locuiesc, pe o rază de ~1km sunt 2 Luk-uri. Unul din ele este situat peste drum de un OMV. De când s-a deschis n-am văzut vreodată mai mult de 2 mașini concomitent în stație (în general, suflă vântul, nu calcă nimeni pe acolo) și totuși continuă să-și desfășoare activitatea (oricare ar fi ea ). În cazul celei de-a 2a stații, mai mereu e coadă în zonă, coadă ce la un moment dat se bifurcă - o parte către spălătorie și o parte către pompa de GPL ) În schimb, înăuntru, de câte ori am intrat după ce zice Tommy, la casă era coadă de cel puțin câteva persoane ce-și făceau cumpărăturile (cât de curând cred că vor oferi spre vânzare de la cartofi la CD-uri). Totuși, în cazul ambelor stații, am observat bannere mari pe care e scris "Reduceri (mari) în weekend". Link to comment
uskt2005 Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Eu pun de la lukoil doar de 98 cand e la promotie, e mai buna decat rompetrol de 95(pe testate - viteza max si 0-100) De 95 de la luk n-am pus niciodata Link to comment
Axel7 Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Cu benzina de 95 de la Lukoil merge mai bine decat cu cea de 95 de la Petrom. Link to comment
Salex Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Hai sa nu exageram cu discutiile legate de calitatea benzinei Link to comment
Axel7 Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 (edited) Statia de la care alimentez e vinovata. L.E.: Gata cu exagerarile. Edited December 23, 2011 by Axel7 Link to comment
andreib Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 http://economie.hotnews.ro/stiri-energie-11153228-exclusiv-companiile-petroliere-din-romania-vor-amendate-circa-3-din-cifra-afaceri-consiliul-concurentei.htm Nu i-au prins cu intelegerea la pret dar ii ard pentru scoaterea unui sortiment de benzina cat pentru ambele fapte. Link to comment
sebian Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Eu sunt mai linistit, mi-a scazut consumul urban sub 20 la suta Link to comment
Axel7 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Iar pentru aia 3% or sa scumpeasca iar carburantii, ca sa-si acopere pierderea. Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Atacabila decizie... Daca nu cumva s-au inteles sa pice la 3% aici, ca sa nu le dea 10% dincolo si sa ii oblige sa scada si preturile... Link to comment
laurentziu83 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 (edited) http://economie.hotn...concurentei.htm Nu i-au prins cu intelegerea la pret dar ii ard pentru scoaterea unui sortiment de benzina cat pentru ambele fapte. Mie mi se pare pueril motivul sanctiunii. Ultimele masini (recte gioarsele de dacii) care intr-adevar mai au nevoie de benzina asta cam au trecut toate pe GPL. Nu de alta, dar e cam aiurea sa bagi benzina de 250 de lei intr-o masina de 500. Plus ca, hai sa fim seriosi, romanul merge cu cauciucurile pana ies sarmele din ele, protesteaza la pompe platind in monede, rectifica bieletele de directie, rectifica discurile de frana pana ajung subtiri ca hartia, pune aditiv in uleiul de motor ca asa a vazut el la tembelizor, curata bujiile cu peria de sarma, prefera sa economiseasca 10 bani si sa ia direct benzina fara plumb decat Eco-premium. Si atunci, la ce sa se mai vanda eco-premium? Si nici peste Prut incolo nu-mi amintesc sa mai scrie pe la vreo pompa daca are plumb benzina sau nu, scrie doar ca au de 92 sau de 95. Edited January 11, 2012 by laurentziu83 Link to comment
Recommended Posts