sebian Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Bai Lorenzo tu n-ai auzit de sefi mafioti bagati la mititica cu anii pentru...amenzi neplatite sau ca si-au neglijat nevestele? Orice motiv e bun pentru a-i amenda, cu conditia ca motivul respectiv sa fie sustinut de dovezi care sa reziste la tribunal Link to comment
Tommy Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 OMV Petrom, a majorat preţurile carburanţilor cu 9 bani pe litru. De la începutul anului, compania a majorat preţul benzinei cu 19 de bani, iar motorina, cu 26 de bani/litru. http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/benzina-si-motorina-s-au-scumpit-masiv-159452.html Link to comment
laurentziu83 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Adica s-a scumpit de 2 ori anul asta iar eu n-am apucat sa fac nici un plin pana acum. Ultimul plin l-am facut pe 31, la Constanta, iar de atunci am mai facut si un drum de Buzau-Ploiesti. Link to comment
Salex Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Care ziceai mah in urma cu citeva zile ca o sa majoreze preturile dupa ce si-au luat amenda ... Link to comment
Tommy Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Mecanisme simple, tot este sau a fost la noi s-a intamplat deja de mult la scara mare.. din ussr pina in us, dupa caz. Link to comment
mr_alexandru Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Am pimit pe mail: "Din 17 ianuarie 2012, NU MAI ALIMENTATI DE LA PETROM !!! Este singura solutie de spargere a monopolului carburantilor (cum foarte bine a spus Badea). Lovind intr-unul singur, acesta va avea doua solutii: sa intre in faliment sau sa scada pretul, declansand in acest fel concurenta pe piata.Mai mult, este singura sansa prin care putem cere si obliga guvernul Romaniei si Petromul sa desecretizeze Contractul de Privatizare si sa aflam care sunt tradatorii acestei tari. In felul acesta se vor dezvalui si comisioanele date (pretul tradarii) si nemernicii care le-au primit (hotii natiunii)." Link to comment
Tommy Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Da da da, puneti toti de la LukOil sa infundati injectoarele ) Link to comment
laurentziu83 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Cei de la Petrom oricum au contracte cu majoritatea flotelor din Romania, care consuma carburant de sute de euro/masina, li se rupe de cativa care nu vor mai alimenta de 50 de lei saptamanal. Link to comment
augustinionut Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Nevermind: azi premium 95 petrom=5,55 ron/l. Link to comment
balanel Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 (edited) Eu unul nu alimentez de la Petrom, nu am alimentat niciodata, decat de proba. Lukoil are cei mai de calitate carburanti din Romania, cea mai moderna rafinarie si cele mai noi statii. Am 90000 km, din care peste 90% cu Lukoil - fara probleme cu injectoarele sau orice alte probleme legate de sistemul de alimentare. Tot din probele pe care le-am facut, OMV Carrera, actuali MaxxMotion sunt cei mai prosti combustibili de pe piata noastra. Exista si un test benzina facut de cei de la Honda Club, care atesta acest lucru. Pacat ca nu au inclus si Lukoil in test, sa vada lumea ca e cel mai bun. Din fericire, au facut cei de la BMW Club acest lucru, si se vede clar acolo, cum stau lucrurile. Pana nu iesim in strada, si ii fortam sa semneze un document prin care se obliga sa mentina pretul la benzina de 3 lei pe litru, respectiv 2 lei pe litru motorina, 10 ani de acum inainte, nu se vor potoli. Acesta este pretul real al combustibililor si el trebuie impus cu forta unor hoti ca cei care sunt la conducerea companiilor petroliere. Cei mai mari hoti sunt insa cei de la Petrom/ OMV, care iau petrol PE GRATIS din pamant ROMANESC. Edited January 13, 2012 by balanel Link to comment
cristiangabi Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 (edited) Au primit amenda, dar nu au platit nimic si oricum nu o sa plateasca pentru ca nu e definitiva. In traducere, au marit preturile ca sa-si arate muschii. (au mai facut asta si in toamna cand au argumentat ca e din cauza cererii mari). Cu solutia de mai sus sunt si eu de acord. Nu mai alimentati de la Petrom! Sa vedem daca scad preturile acum ca nu mai au cerere asa cum "au micsorat preturile" si anul trecut cand a scazut pretul petrolului. Din cate am vazut ei au fost intotdeauna primii care au crescut preturile. Va rog daca puteti sa faceti o lista cu benzinariile care nu au legatura cu grupul Petrom. Edited January 13, 2012 by cristiangabi Link to comment
tomis Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 http://www.gandul.info/financiar/reactie-in-lant-a-benzinarilor-dupa-petrom-anuntul-facut-de-rompetrol-lukoil-si-mol-in-aceasta-dimineata-9145082 Link to comment
sebian Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Pana nu iesim in strada, si ii fortam sa semneze un document prin care se obliga sa mentina pretul la benzina de 3 lei pe litru, respectiv 2 lei pe litru motorina, 10 ani de acum inainte, nu se vor potoli. Acesta este pretul real al combustibililor si el trebuie impus cu forta unor hoti ca cei care sunt la conducerea companiilor petroliere. Cei mai mari hoti sunt insa cei de la Petrom/ OMV, care iau petrol PE GRATIS din pamant ROMANESC. no comment Link to comment
andreib Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 no comment Mai adaugam . Bre, ca e stupid de scump e una dar nu cred ca trebuie vreo revolutie... Mai bine ne luam masini electrice, apnouri solare si moristi. Link to comment
Viktor Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Cam are dreptate Balanel. Link to comment
augustinionut Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Pai de undeva trebuie inceput... Link to comment
Viktor Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Pai da, dar noi doar atunci putem tipa cind mai au putin sa ne zdrobeasca fuduliile in mengina. Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Lukoil are cei mai de calitate carburanti din Romania, cea mai moderna rafinarie si cele mai noi statii. Tu in ce Univers traiesti? Link to comment
Tommy Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 (edited) Una in care: .. pretul la benzina de 3 lei pe litru, respectiv 2 lei pe litru motorina, 10 ani de acum inainte, Dar eu nu inteleg de ce sa fie benzina mai scumpa cu 50% ) Aproape la orice service mergi, orice mecanic recomanda "NU LUKOIL" numai petrom sau omv. Eu nu le fac reclama ca n-am actiuni la austrieci, dar cred ca stiu si mecanicii cand vin masini cu probleme specifice sa-l intrebe.. "de unde alimentezi gogule?" Edited January 14, 2012 by Tommy Link to comment
sebian Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Tu in ce Univers traiesti? Intr-un univers extrem de departat se pare In decembrie am avut un proiect care m-a facut sa petrec ~3 saptamani in Petrobrazi, Petrotel si Vega, deci rafinariile OMV LukOil si Rompetrol si Petrobrazi e de departe cea mai performanta, undeva la egalitate cu Petromidia. Link to comment
balanel Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Daca-i asa bun Romnamolul, de ce au oprit proiectul qprotek-t? Link to comment
hitman Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 Pina la urma adevarul a iesit la iveala. Link to comment
sebian Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 http://www.zf.ro/companii/bulgaria-acuza-oficial-patru-companii-petroliere-inclusiv-rompetrol-si-omv-de-fixarea-preturilor-la-carburanti-9406903 Link to comment
VAXXi Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Pai da, ca astia sunt mai cu sange in instalatie si nu-i doare mana sa taie-n carne. Bine ca le dam noi amenda c-au scos benzina de 88 cu plumb, sa dea si ei o mana de-ajutor la buget si uitam. Apropo, azi am vazut pretu' la pompa in Tunisia: 1,010 dinari = juma' de euro = 2,2 lei. Ce viata. Link to comment
sebian Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 OMV si Rompetrol joaca cum le dicteaza Lukoil si Naftex. E mai ieftin pentru ele sa cumpere cu discount de la competitie decat sa aduca produsele de la Petromidia / Petrobrazi, ca sa nu mai zic de Schwechat (Viena) sau Burghausen. Link to comment
Recommended Posts