Jump to content

Benzina Scumpa

Recommended Posts

La petrom V aseara pe varianta 3,39; astazi la alt petrom tot pe varianta facui plinu cu 1 milion saptezeci de mii (3,24litrul)... Nu credeam ca mai apuc vremurile astea =)) si sa vezi ca se mai ieftineste...

Lasa mai, ca am eu chitanta de la cineva care toata viata a lucrat casiera intr-o banca destul de mare(BP) in care scrie 54,5 lei (cinzecisipatrulei si 5 BANI )

Numai eu am pus la 3,8 lei? :D

Boierul tot boier, conasule :D ! Tre' sa traiasca si benzinarii ... Eu numa' ce am bagat 30 litri de la MOL cu 3,36. Nu mai fac plinul in ritmul in care scade pretul benzinei de pe o zi pe alta, mai ales ca nu consum mai mult de 25 L/saptamina.

La noi in localitate e un amarat care vinde benzina cu 4,1 ron!!!

Daca vinde, inseamna ca cineva cumpara :P Nu stiu de ce, insa nu m-as mira sa aiba clienti. Sint sigur ca nici voi nu va mirati ;)

Edited by Salex
Boierul tot boier, conasule :D ! Tre' sa traiasca si benzinarii ... Eu numa' ce am bagat 30 litri de la MOL cu 3,36. Nu mai fac plinul in ritmul in care scade pretul benzinei de pe o zi pe alta, mai ales ca nu consum mai mult de 25 L/saptamina.

Ha, eu am consumat vreo 40 numai azi.

Eu nu inteleg de ce, daca e super oferta peste tot si la toate si mega reducere, eu as trebui sa cumpar cel mai ieftin sortiment. Daca acum s-ar face Dacia 1 leu si Jahuarul 3 mii de lei (iar tu ai avea acelasi salariu), ce masina ti-ai lua?

La noi in localitate e un amarat care vinde benzina cu 4,1 ron!!! Am ramas masca cand am aflat. Iar benzina e mizerabila.

Cea mai apropiată altă benzinărie la ce distanţă e?

PS: am şi eu o "nelămurire": de ce la benzinării se vinde şi motorină şi nu doar benzină? :dizzy: