Jump to content

Benzina Scumpa

Recommended Posts

Offtopic la offtopic:

Marinarii isi tatueaza pe scula portul de plecare. O meseriasa dintr-un bordel intreaba: "Ce port este acesta, Adam ?"

"Ai rabdare, proasto, o sa scrie AmsterDAM", raspunse iritat marinelul.

Eu nu inteleg ceva! vad aici lume cu masini care depasesc 10 mii de euro ca valoare si se plang ca benzina se scumpeste cu 2 bani. Nici daca ai face ocolul pamantului cu masina nu ai observa vreo mare diferenta in portofel. Chestia asta cu scumpirea benzinei, a painii... vaiii nu mai e 3 bani si un sfer, e 3 bani si jumate... sa fim seriosi. oricine are masina.. chiar si un amarat de matiz de 2000 E nu are dreptul sa se planga de pretul benzinei. Daca nu-i convine sa o vanda. Sunt si alternative. Mai ales cand ii auzi ca si-au schimbat nu stiu ce rahat inutil la masina sau si-au pus nu stiu ce upgrade de neste sute de euro... si cand aud ca se scumpeste benzina cu 2 bani sar de cur in sus. Asta e viata, dura. Nu va mai smiorcaiti atat.

Conferentiare ... astea este discutii, nu se plange nimeni, dimpotriva lumea se bucura, logic. In primul rand care ar fi problema daca litrul de benzina ar fi 15 mii ? Pretul benzinei a crescut practic strict pe speculatie, ca asa vor unii. Mie asta nu mi se pare corect. Nu mai facea nimeni pe niciunde o afacere ca lumea, cei mai m,ulti bani se faceau din specula. Cu petrol, cu terenuri ... In al doilea rand, parca 70% din petrolul folosit de Petrom vine din productie interna, deci cresterea aia aiuritoare trebuia sa fie mai blanda totusi.

Am alimentat ieri cu Petrom 95, Piatra Neamt - Faget - 2,75 RON, asta inainte de ieftinirea de 3 bani anuntata ieri.

Cu stupoare am observat ca mai sunt statii care mai au carburanti cu preturi de peste 4 RON pe litru (intre Roman si Bacau).

Nu in Roman, vorbeam de cateva statii de pe marginea E85 intre Roman si Bacau, exact nu stiu sa iti spun numele localitatii.

Cat despre preturile de pe panouri, nu cred, asa si-ar baga singuri pumnul in gat, sa vanda cu 3 ron si sa fie afisat 4.

Dupa ce ma hotarisem sa nu bag mai mult de 50 lei la o alimetare, iar m-am lasat dus de val si am bagat vreo 40 litri :( . Am ramas setat inca pe sumele vechi ...