Sam Chuck Yin Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Ca sa revenim la oile noastre, dar fara a fi ipocriti ca este orasul mic, ca nu-mi trebuie, ca pierd la vanzare si alte abureli. Iti permiti benzina de Matiz, Matiz iti cumperi, dar mai bine ai merge prin Bistrita, Beclean etc. pe jos ca sunt orase pitoresti si cu banii dati pe masina i-ai fi investit in altceva. In alta ordine de idei. iti permiti Superb, iti iei Superb care imi consuma mai putin decat Tico. Ca nu-mi place Skoda, ca e alba, ca e neagra deja se transforma in abureala. Skoda este Skoda, Matiz este Matiz. Benzina si motorina nu sunt scumpe. Sunt atat cat isi permite fiecare. Poti plati benzina mergi, nu poti o iei cu transportul in comun. 3 Link to comment
calinjack Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Chestia ii ca skoda mi-a fost varata pe gat cu forta ca exemplu.dar de ce nu mi-a spus ca de exemplu daca ai avea un jaguar...atunci normal ca mi-a sarit tandara putin.Si de plimbat ai dreptate nu-ti tre nici matiz si nici skoda .dar sa freci un superb pt raitele cotidiene pe la marketuri sau alte cele nu merita investitia.daca ai de mers zilnic sute de km atunci da.dar de ce tocmai skoda ?ce, fordul ii mai taran sau opel sau renault P.S.care superb consuma mai putin decat tico? 1 Link to comment
Tommy Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Benzina şi motorina, la cote istorice. Se anunţă preţuri de 7 lei/litru http://www.realitatea.net/benzina-si-motorina-la-cote-istorice-se-anunta-preturi-de-7-lei-litru_807994.html 1 Link to comment
Miste_R Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Foarte bine,suntem in grafic. Mai putine masini pe strazi,trafic mai lejer,aer curat,companii petroliere infloritoare cu angajati fericiti,o economie de piata perfecta intro tara pe masura,in care doar aerul nu e concesionat,inca. E minunat sa vezi ca la primul part al lui Gandafi,ti se scumpeste petrolul de sub picioare. Link to comment
calinjack Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 in curand o sa fie mai ieftin sa mergi cu palinca decat cu benzina ) Link to comment
laurentziu83 Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 De la un anumit pret al masinii in sus deja nu mai conteaza cat costa carburantul necesar rularii cu ea. 1 Link to comment
KumKum Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 in curand o sa fie mai ieftin sa mergi cu palinca decat cu benzina ) Uite ca au aparut deja... http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/si-a-modificat-masina-ca-sa-poata-transporta-tuica-de-prune-ilegal.html Link to comment
laurentziu83 Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 (edited) 100 de drumuri de vama cu carat tigari, alcool, benzina, pasageri, va trebui sa faca omu' acuma sa-si scoata amenda. Edited February 27, 2011 by laurentziu83 Link to comment
tolin Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 ... Azi dam 30k pe litru, iar in scurt timp vom da 52k ... Am nimerit-o ? 3 Link to comment
sergiuhusca Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 99,9 % E 5,17 litru de 95 Link to comment
calinjack Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Si OMV 100 ,Tempo 98-5,78 Link to comment
SiNnY Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Rompetrol - 5.14 L de Efix 95 Link to comment
korydon Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Eu am pus sambata dimineata de la Petrom ( Piatra Neamt ) cu 5.08 lei /l de 95 si la Onesti am pus de la Rompetrol cu acelasi pret, tot de 95. Link to comment
Axel7 Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Hmm, ciudat. De la Lukoil am bagat cu 5,01 lei/litru. Link to comment
Myg Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Rompetrol 5,15 ron/L fix pix,acum o ora. Link to comment
EM!L Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 http://twitpic.com/44fiuc/full Link to comment
VAXXi Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 5,18 si la Mol, acu' 2 zile vazusem 5,09 deja mi se pare ca se face misto de noi (sau se razbuna pentru platile alea cu monede), doar nu e trasa conducta direct din benzinarii in Libia sa se ajusteze in timp real pretu' in functie de partzurile lu' Gaddafi. Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Ma faceti sa ma repet, pretul nu e direct proportional cu costul de productie decat la chinezii copiatori. In plus, nimeni nu obliga OMV sa vanda in Romania petrolul pe care il extrage aici, cand poate sa il vanda pe piata internationala la un pret mai mare. Cerere si oferta la nivel global... Link to comment
VAXXi Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Nu de asta ma legam, ci de "trebuie sa ajustam preturile datorita evolutiei situatiei internationale", cand se-ntampla seara si dimineata e deja crescut pretul. Barem sa spuna cinstit: "ba fraierilor, avem un produs inelastic, oricum il scumpim cat vrem noi". Link to comment
lucian107416 Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 (edited) Ma faceti sa ma repet, pretul nu e direct proportional cu costul de productie decat la chinezii copiatori. In plus, nimeni nu obliga OMV sa vanda in Romania petrolul pe care il extrage aici, cand poate sa il vanda pe piata internationala la un pret mai mare. Cerere si oferta la nivel global... Corect. Iar daca noi l-am vinde mai ieftin decat vecini din jur ar inflori contrabanda la granite, Toti TIR-istii turci ar alimenta mai ieftin de la noi etc. De ce ? Macar asa o MARE parte din bani ajung la stat. Care, pe de alta parte, isi bate joc de ei, dar asta e alta discutie.O alta problema a noastra ar fi de ce am vandut asa ieftin exploatarea zacamintelor de petrol???? Edited February 28, 2011 by lucian107416 Link to comment
Tommy Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Analiştii economici spun estimează că dacă barilul de petrol atinge valoarea de 200 de dolari, atunci litrul de benzină şi motorină ar putea ajunge la 10-15 lei. http://www.realitatea.net/litrul-de-benzina-si-motorina-ar-putea-ajunge-la-10-lei_809632.html 1 Link to comment
Sam Chuck Yin Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 La acest pret deja este deranj mare. Link to comment
calinjack Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 ar mai fi ceva de facuthttp://www.davidoni.ro/Amplificatorul-cuantic.php Link to comment
andreib Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Analiştii economici spun estimează că dacă barilul de petrol atinge valoarea de 200 de dolari, atunci litrul de benzină şi motorină ar putea ajunge la 10-15 lei. http://www.realitatea.net/litrul-de-benzina-si-motorina-ar-putea-ajunge-la-10-lei_809632.html Tocmai tu citezi anal-isitii de la irealitatea? Link to comment
Recommended Posts