Jump to content

Lepsa, Intalnirea De Vara Dwcc

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1. ileana

2. adostar

3. elprypas +1

4. uskt2005+1

Acum cu decideti si voi...eu zic sa mai astept vre-o saptamana pana sa ma duc la Lepsa si sa fac rezervarea, ca sa stim exact(sau pe aproape cate camere sa rezerv).

Ok?

Sa curga lista

1. ileana

2. adostar

3. elprypas +1

4. uskt2005+1

5. kumkum+1

Haide bre ca e roz ca e verde, motive gasim fiecare, oricum de la un moment dat cred ca multi nu vor mai distinge culorile. :drinkers:

Ce la Costinesti a fost totul "roz", poate aici va fi caldura in camere macar. :D

Alte solutii nu mai exista in afara de oribilitatea asta de hotel roz (imi pare rau dar asta este parerea mea despre ,,amenajarile '' de acolo)?

De capacitate asa mare nu sunt prea multe, iar asta e una dintre cele mai bune solutii

Daca nu va convine locatia...veniti voi cu alte propuneri

P.S. Hai mai andrei ca nu-i dracu chiar atat de ROZ > :)

L.E. @KUM

"Spatios, hotelul va pune la dispozitie 26 de camere din care 9 cu pat matrimonial sau dublu si 17 cu 2 paturi, ce au bai proprii, televizor, cablu si bineinteles caldura si apa calda non-stop."

Pana la urma ramane weekend-ul 18-20 iulie ?? Sa stiu cum sa imi planific concediul/invoirea de la lucru.

@elprypas: Accepti si pasageri ?? Ca as vrea sa vin cu voi.

SE apropba maverick_ss,

preferabi we 25-27, acum ramane sa stabiliti ce si cum.

Pana acum sa speram ca ramane lepsa :)

Edited by elprypas

Pai, ramane Lepsa se pare, toata lumea e de acord. Cine comenteaza ca e roz, sa-si aduca aminte de portocaliul de la Felix, da ? :D

Mai complicat cu datele insa, motiv pentru care am pus un sondaj pentru cele 3 weekenduri disponibile (sfarsitul lui iulie/inceputul lui august).

Daca nu veniti, va rugam sa nu votati, pentru a pastra corectitudinea sondajului.

pentru ca am fost intrebat, da, se poate vedea cine a votat in poll :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...