Jump to content

Lepsa, Intalnirea De Vara Dwcc

Recommended Posts

Va rog ca pana luni dimineata sa stiu sigur cate camere si sa am avansul pt acele camere pe card pana maxim luni dupaamiaza, am vorbit cu administratorul si i-am spus ca luni ii duc avansul

Edited by uskt2005
  • Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lista avans:

ileana 50 lei

AB 50 lei

wolfman 50 lei

elprypas 50 lei

KumKum 50 lei

brainiac 50 lei

ami 50 lei

senna 50 lei

perfidus 100 lei

tommy 50 lei

zmeu 50 lei

laurentziu83 50 lei

Total 650 lei

13 camere de rezervat

Luni dimineata la prima ora iti virez banii in cont.

Dupa ce coborati podul peste calea ferata de la iesirea din Focsani spre Lepsa drumul se bifurca , trebuie sa o luati la dreapta.

Treceti prin urmatoarele localitati:Bolotesti, Burca, Vidra, Colacu, Valea Sarii, Tulnici, Lepsa.

Cand Ati intrat in lepsa mai aveti de mers aprox 2 km.

Hotelul se situeaza la cateva sute de matri inainte de pastravarie, pe partea stanga a directiei de mers.

DISTRACTIE PLACUTA!!!

Pt alte nelamuriri...va stau la dispozitie

P.S. Pentru cei care veniti din spre Bucuresti, trebuie sa traversati toata centura orasului pentru a ajunge la intrarea desenata pe harta.(luati ca puncte de reper Interex-ul si Petrom-ul pe partea stanga si Dedeman-ul pe partea dreapta.

P.S.2

Cel mai indicat ar fi sa va faceti majoritatea cumparaturilor(gratar&bautura) de la Interex-ul care este pozitionat pe harta.

post-4881-1216105431_thumb.jpg

Edited by uskt2005
Ca sa nu mai deschidem iar un pomelnic, e cineva care nu se baga la gratarul de vineri seara?

Eu ma rezum la restaurant, de gratare sunt satul pana peste cap :D .

Pana se termina de facut gratarul Ligia e la nani deja; iar mie nu mi se umfla nika, dau oricand un gratar pe un muschi impanat si niste legume mexicane alaturi :P ...

ha ha ha mai sunt 2 saptamani pana la intalnire de pe acum scot spre ocupare 2 locuri in al meu transportor

traseul pe care il voi urma va fi urmatorul :

Timisoara - Buzias- Lugoj - Deva - Sebes - Sibiu ~

-Brasov- Ploiesti - Focsani - Lepsa

sau

-Brasov- Tg Secuiesc -Lepsa (daca stie cineva vesti mai recente despre drumul ce trece muntii.)

Are idee cineva cam cati km sunt de drum forestier?

Edited by elprypas
-Brasov- Tg Secuiesc -Lepsa (daca stie cineva vesti mai recente despre drumul ce trece muntii.)

Mah dar tu chiar ai ciuda pe saraca masina aia?

Pe drumu ala nu merge decat un autobuz focsani-brasov(care e pur si simplu terminat si oricum nu mai conteaza) si "piratii" forestieri, sau cei care inchiriaza ATV-uri din Lepsa si le baga la TESTDRIVE.

Las-o moarta, ia-o prin focsani, bolotesti, vidra, tulnici , lepsa

Daca e capabila sa treaca si muntii de la brasov la lepsa atunci chiar ca n`o mai vand, o pastrez pana la adanci batraneti ca masina de suflet.

Edited by elprypas

Decat sa ma duc pe la onesti mai bine mai fac 23km in plus si merg pe la ploiesti focsani sau siriu buzau focsani si drumul este mult mai bun decat pe la oituz. dar avand in vedere ca diferenta este in medie de 230 km pe orice alt traseu decat cel pe la ojdula, cred ca am sa raman la varianta cu trecutul muntilor.

Cat despre masina preparata de teren este in proiect achizitionarea unui Suzuki Samurai ori unei Mahindra, intr`un viitor apropiat.

Edited by elprypas
Daca e capabila sa treaca si muntii de la brasov la lepsa atunci chiar ca n`o mai vand, o pastrez pana la adanci batraneti ca masina de suflet.

Si daca nu trece, ce faci? Si eu sunt in mari dubii daca sa vin sau nu prin Brasov, chiar daca oricum nu vin cu Lacetti.

Prietenul meu are tot Cielo, deci... O sufa de tractare ai? :mrgreen:

Mai, voi nu va ganditi ca daca o luati pe Ojdula cu mai mult de viteza 2-3 nu veti putea merge? Consumul de combustibil cred ca va iesi la fel cu acela pe varinata scrisa de mine mai sus, fara sa mai pun la socoteala uzura enorma asupra masinii.

Intre Onesti si Adjud au facut drumul belea, este o placere acum sa mergi pe el :) .

Vreti off-road? Inchiriati ATV-uri din Lepsa si mergeti pe "drumul" ce unea Lepsa de Soveja (Se trece de 3-4 ori prin vad cu apa, gropi, hartoape, cratere, etc) si lasati saracele masini de mearga pe drumurile pt care au fost proiectate.

Acum, na, fiecare face ce vrea cu utilajul lui, dar pe mine unu ma doare inima cand vad cate o masina care vine pe Ojdula, chiar daca nu e a mea.

Si daca nu trece, ce faci? Si eu sunt in mari dubii daca sa vin sau nu prin Brasov, chiar daca oricum nu vin cu Lacetti.

Prietenul meu are tot Cielo, deci... O sufa de tractare ai? :mrgreen:

NU dar improvizam daca este cazul dintr`o liana ceva :) ) de mers ma duc pe ojdula ca sa mai schimb peisajele ca de restul traseelor mi`s satul.

Mai, voi nu va ganditi ca daca o luati pe Ojdula cu mai mult de viteza 2-3 nu veti putea merge? Consumul de combustibil cred ca va iesi la fel cu acela pe varinata scrisa de mine mai sus, fara sa mai pun la socoteala uzura enorma asupra masinii.

E vorba si de durata calatoriei. Daca scurtez timpul cu doua ore (estimativ), e ceva. Hotararea va depinde de starea vremii, daca vor fi ploi multe inainte nu ma aventurez, poti sa dai de o portiune de drum rupta de ape.

LE: m-a impins curiozitatea sa mai verific cat zice MioMap ca ar fi cele doua trasee si ... surpriza:

Prin Brasov - Ojdula sunt 362 km din Craiova

Prin Bucuresti (centura Buftea) - Focsani sunt 494Km

Surpriza e ca la durata al doilea traseu este estimat mai putin cu 17 minute, chiar atat sa conteze 90Km de autostrada ???

Edited by perfidus

Dar ia da tu prin brasov-onesti-focsani-lepsa...445km

L.E.

Craiova- Pitesti-Gaesti-Ploiesti-buzau-focsani(382km) 4,30h +70kmpana la lepsa(aprox1 h)

Edited by uskt2005

De la Gaesti pan'la Ploiesti ia-o tu daca ai chef, eu am zis ca nu mai trec pe acolo la cum arata drumul, n-ai pe unde sa ocolesti gropile. Prefer un drum forestier de 23Km.

N-am stiut cum e Gaesti-Ploiesti

Dar te asigur ca un drum forestier bine facut e mai bun decat drumul pe Ojdula.

Eu v-am prevenit asupra calitatii acelui drum, acum asa cum am spus si mai sus face fiecare cum vrea.

Pt mine este:

Mission accomplished!

Distractie Placuta :drinkers:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...