Wolfman Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Mai ajunge cineva vineri pana in ora 12.00 sau o sa fiu primul? Link to comment
perfidus Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Abram Burel, cel mai probabil nu trecem prin Bucuresti ci doar (cel mult) pe centura, prin Mogosoaia, desi mai exista varianta scurta prin Targoviste - Ploiesti (foarte prost drumul). Iti trimit numarul meu de mobil prin MP si mai vorbim. Link to comment
uskt2005 Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Am incercat nu demult sa plec de la Lepsa spre Brasov, si, evident, am luat-o pe cel mai scurt drum: Lepsa - Gresu - Targu Secuiesc. E o bucata de drum de vreo 30 km...e jale acolo. Drum forestier in toata regula. Nu se poate circula. Am facut doua ore distanta de 30 km. Si nu m-am intalnit decat cu un autobuz! E vorba si de durata calatoriei. Daca scurtez timpul cu doua ore (estimativ), e ceva. Hotararea va depinde de starea vremii, daca vor fi ploi multe inainte nu ma aventurez, poti sa dai de o portiune de drum rupta de ape. LE: m-a impins curiozitatea sa mai verific cat zice MioMap ca ar fi cele doua trasee si ... surpriza: Prin Brasov - Ojdula sunt 362 km din Craiova Prin Bucuresti (centura Buftea) - Focsani sunt 494Km Surpriza e ca la durata al doilea traseu este estimat mai putin cu 17 minute, chiar atat sa conteze 90Km de autostrada ??? da si autobuzul acela e cursa brasov - focsani de la codreanu singura firma care se incurca sa treaca pe la ojdula, sincer mi`e cam mila de bucsile si pivoti tai. de mers ma duc pe ojdula ca sa mai schimb peisajele ca de restul traseelor mi`s satul. V-ati mai razgandit in privinta drumului? Pripasule dar de bucsile si de pivotii tai nu ti-e mila? Link to comment
iso Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 (edited) Gata am facut rezervare ! Se adauga la lista existenta : x+1. adostar + 1 x+2. iso + 1 + 1/2 Pentru "intirziati" doritori de cazare in ultima clipa : 0237/266950 - receptia hotelului . Edited July 30, 2008 by iso Link to comment
Senna Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Mai ajunge cineva vineri pana in ora 12.00 sau o sa fiu primul? Incerc eu, pt asta ar trebui sa plec la ora 8:30-9 din Bucuresti Link to comment
adostar Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 (edited) Da mergi cu racheta ? Dupa Bolotesti drumul e cam ciufulit asa ca mare grija ! Edited July 30, 2008 by adostar Link to comment
Abram Burel Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Vine cu Tico in portbagaj (la Lacetti) si, cand ajunge acolo, pune Lacetti-ul pe locurile din spate (la Tico). Link to comment
naylui Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Pripasule dar de bucsile si de pivotii tai nu ti-e mila? e eftine Link to comment
ileana Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Stie cineva cum e cu semnalul Vodafone in zona aia? Nu de alta, dar mai avem si noi sate de pazit, atacuri de simulat Link to comment
laurentziu83 Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Semnalul e OK in Lepsa, atat pe vodafone, orange, cat si Cosmote, cel putin la Vodafone au pus releu acum 8 ani. Probleme sunt la Gresu, cativa km mai departe, unde n-ai semnal la nimic. Si la cata populatie veti gasi in Lepsa si gratare manelistice pazite de ex-muncitori in sidex si actuali broscari de italia veti gasi pe malul apei, mai ales in week-end, stati linistiti ca aia trebuie sa si comunice. Link to comment
adostar Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Cel mai bun semnal in zona e de la cosmote. Link to comment
uskt2005 Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Informatii la cald: In zona comunei VIDRA se fac lucrari de modernizare a drumului. Se poate merge dar e posibil din cand in cand se fie traficul inchis pe cate o banda... Deci e posibil sa faceti mai mult de o ora intra focsani si lepsa Bucurestenii cred ca sunt obisnuiti cu asa ceva, nu cred ca va fi o problema pentru ei Link to comment
Ami Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 In principiu si noi plecam in jur de 16.00, daca reusesc sa adun gasca. Desi, stiind cu cine am de a face, cred ca ne vom integra si noi grupului de la ora 19.00. Link to comment
iso Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 (edited) Cum am sa ajung in Lepsa mult inaintea "echipei de aprovizionare" pentru gratar , pot sa iau un sac de carbuni si sa adun ceva lemne din zona ... Concluzie : +2 pe lista la gratarul adhoc . L.E. Ii rog pe cei din grupul care ajunge mai tirziu sa nu faca galagie , am somnul ... usor . Edited July 31, 2008 by iso Link to comment
Senna Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Da mergi cu racheta ? Dupa Bolotesti drumul e cam ciufulit asa ca mare grija ! Pai ati zic ca drumul dureaza 2.5 +1 = 3.5h Hai ca plecam de la 8 dimineata sa fim siguri Link to comment
adostar Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 La cum e drumul m-as mira sa faci numai o ora de la Focsani la Lepsa Link to comment
elprypas Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 nu stiu ce sa mai discutat dar ce-I clar e ca mane de dimineata in jur de ora 9 me&criss plecam de la oravita iar traseul din catebam observat va fi urmatorum: oravita - resita - caransebes- hateg- sebes- sibiu- brasov- tg secuiesc- lepsa. speram ca in jurul orei 18 sa fim ajunsi la cartierul general de distractie. pana una alta mi-am pus batul de pescuit in traista pt orice eventualitate, ce ramane de zis drumuri bune si sa ne vedem sanatosi maine dupamasa k sa punem cheile in cui pentru 2 zile si langa ele toate grijile Link to comment
Senna Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Neatza, noi plecam in jumatate de ora Drum bun tuturor, pe diseara Link to comment
MAVERICK_SS Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Sa aveti drum bun toti si distractie placuta... Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung si eu. Mavericku' Link to comment
adostar Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 Oare am ajuns primul acasa? Link to comment
KumKum Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 Nuuuuuuu, am ajuns si noi pe la 17.45 cred. Link to comment
laurentziu83 Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 Si noi, dupa un mic si o bere la Hanu Conachi. Link to comment
Wolfman Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 Am ajuns si noi dupa 2,5 ore de mers, datorita celor peste 10 radare dintre Focsani si Bacau (dupa Adjud era cate un radar in fiecare localitate)... Super intalnirea, o asteptam cu nerabdare pe urmatoarea de la Albena (Iulia, ai legatura )! Link to comment
MAVERICK_SS Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 Intrebare: pozele de la intalnire se urca si pe FTP ??? Link to comment
Recommended Posts