Jump to content

Lepsa, Intalnirea De Vara Dwcc

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Salutare

Voi încerca şi eu să vin măcar în ultima zi.

Dacă aveţi probleme de orientare nu ezitaţi să mă sunaţi (nr. meu este în listă membrilor). Eu lucrez pe centura de ocolire a Focşaniului şi mă găsiţi uşor.

O zi bună

Pai oricum nu ti-o va mai cumpara nimeni. =))

crezi tu? aduc o nexia inlocuiesc piesele ce pica de pe ea si masina e ca noua :) ), dar stai linistit ca nu pateste nimic mai mult decat are. :rolleyes:

Intrebare: am sanse sa mai obtin o camera, sau macar sa capat una cu 3 paturi?

E posibil...roag-o pe Ileana(ea este persoana de contact pe care am dat-o cand am facut rezervarea) sa dea un telefon patronului (0723 203781 sau 0741 024328) si sa il roage sa mai rezerve o camera

Intrebare: am sanse sa mai obtin o camera, sau macar sa capat una cu 3 paturi?

Hai ca te-ai facut cu o camera :)

Cu parere de rau nu pot sa vin iarasi.. rog sa fie trecuta pe numele Ami camera mea si avansul, distractie super :D

Mai punem niste paturi in camera cu Ami :)

... 6 paturi la total nu prea merge ... :) )

Daca nu e loc.. supraetajate =))

Bre vezi ce zice ami, ca ea a cerut prima, daca nu vine, il ia urmatorul pe lista :P

... sa auzim ce zice oracolul .

aduc eu cortul :D

... romantic dar si ... reumatic . :) )

Edited by iso

Eu inca nu stiu la ce ora o sa plec vineri. Aproape sigur plec de la servici direct, probabil in jur de 14,0. Dupa experienta Varlaam, sper ca pana la miezul noptii sa ajung :) Am si eu un gratar pliant daca e nevoie. Despre aprovizionare, daca imi dati o misiune, la ordin, sa traiti!

Despre aprovizionare, daca imi dati o misiune, la ordin, sa traiti!

Mare domn, mare caracter!

Considera-te insarcinat, tinem legatura la telefon.

Eu nu cred ca voi putea pleca de la serviciu mai devreme de 18.30, din pacate :( . Daca mai sunt ceva doritori de o grupare la ora aia...astept semnale.

Dar am rugamintea sa ma treceti si pe mine la gratar cu 2 persoane. In felul asta deschid si lista pentru gratar:

1. Brainiac + 1

Nu-i nevoie de lista ptr gratar. Am intrebat prin paginile anterioare cine nu vrea, si parca doar @wolfman s-a retras. Deci am fi in jur de 24 de capete de furajat.

Plecare ora 19.00 din Bucuresti:

1. Brainiac

2. Ileana

Grupul meu pleaca vineri pe la 8:00-8:30 din Craiova, estimam o sosire in Focsani (400Km :lavolan: ) cel tarziu pe la orele 15:00-16:00. Posibil sa ne intalnim cu AB si sa contribuim la aprovizionare, daca e OK de la Interex.

Cu placere, daca-mi spuneti ce-i aia "Interex" :D Eventual niste coordonate, ceva... Am devenit "Ioana addicted" pe drumuri necunoscute (desi marturisesc ca inca n-am itrebat-o daca a auzit de Lepsa :0 ). In plus, sper ca nu e in... Slatina :)

Acu', ca sa ma dau si eu mare, banuiesc ca de acolo veniti prin Pitesti, A1 si nu va intreb inca pe unde taiati Bucurestiul. Daca e asa, ne putem intalni in cel mai rau caz la iesirea spre Urziceni, undeva (sau am spus o prostie?!). Poate gasesc si eu niste leduri ieftine prin Europa.

Ziceti repede, ca sectiunea din Outlook pentru Schedule se umple rapid :D

A zis uskat in postul #207 (unde apare si harta) de INTEREX , uite:

Dupa ce coborati podul peste calea ferata de la iesirea din Focsani spre Lepsa drumul se bifurca , trebuie sa o luati la dreapta.

Treceti prin urmatoarele localitati:Bolotesti, Burca, Vidra, Colacu, Valea Sarii, Tulnici, Lepsa.

Cand Ati intrat in lepsa mai aveti de mers aprox 2 km.

Hotelul se situeaza la cateva sute de matri inainte de pastravarie, pe partea stanga a directiei de mers.

DISTRACTIE PLACUTA!!!

Pt alte nelamuriri...va stau la dispozitie

P.S. Pentru cei care veniti din spre Bucuresti, trebuie sa traversati toata centura orasului pentru a ajunge la intrarea desenata pe harta.(luati ca puncte de reper Interex-ul si Petrom-ul pe partea stanga si Dedeman-ul pe partea dreapta.

P.S.2

Cel mai indicat ar fi sa va faceti majoritatea cumparaturilor(gratar&bautura) de la Interex-ul care este pozitionat pe harta.

Edited by Wolfman
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...