perfidus Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Am retinut avertismentul. Multumim! Link to comment
laurentziu83 Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Daca e capabila sa treaca si muntii de la brasov la lepsa atunci chiar ca n`o mai vand, o pastrez pana la adanci batraneti ca masina de suflet. Pai oricum nu ti-o va mai cumpara nimeni. Link to comment
lauamd Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Salutare Voi încerca şi eu să vin măcar în ultima zi. Dacă aveţi probleme de orientare nu ezitaţi să mă sunaţi (nr. meu este în listă membrilor). Eu lucrez pe centura de ocolire a Focşaniului şi mă găsiţi uşor. O zi bună Link to comment
elprypas Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Pai oricum nu ti-o va mai cumpara nimeni. crezi tu? aduc o nexia inlocuiesc piesele ce pica de pe ea si masina e ca noua ), dar stai linistit ca nu pateste nimic mai mult decat are. Link to comment
Ami Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Intrebare: am sanse sa mai obtin o camera, sau macar sa capat una cu 3 paturi? Link to comment
MCojo Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Mai devreme parca era vorba de 30 cm, acum mai vrei si o camera?? > Link to comment
uskt2005 Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Intrebare: am sanse sa mai obtin o camera, sau macar sa capat una cu 3 paturi? E posibil...roag-o pe Ileana(ea este persoana de contact pe care am dat-o cand am facut rezervarea) sa dea un telefon patronului (0723 203781 sau 0741 024328) si sa il roage sa mai rezerve o camera Link to comment
Tommy Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Intrebare: am sanse sa mai obtin o camera, sau macar sa capat una cu 3 paturi? Hai ca te-ai facut cu o camera Cu parere de rau nu pot sa vin iarasi.. rog sa fie trecuta pe numele Ami camera mea si avansul, distractie super Link to comment
iso Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Pe ultima "suta de metri" revin in carti ... Ceva sanse sa mai gasesc camera la pensiunea cu pricina ? Link to comment
Abram Burel Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Mai punem niste paturi in camera cu Ami Link to comment
Tommy Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Daca nu e loc.. supraetajate Bre vezi ce zice ami, ca ea a cerut prima, daca nu vine, il ia urmatorul pe lista Link to comment
naylui Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Pe ultima "suta de metri" revin in carti ... Ceva sanse sa mai gasesc camera la pensiunea cu pricina ? aduc eu cortul Link to comment
iso Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 (edited) Mai punem niste paturi in camera cu Ami ... 6 paturi la total nu prea merge ... ) Daca nu e loc.. supraetajate Bre vezi ce zice ami, ca ea a cerut prima, daca nu vine, il ia urmatorul pe lista ... sa auzim ce zice oracolul . aduc eu cortul ... romantic dar si ... reumatic . ) Edited July 28, 2008 by iso Link to comment
adostar Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Mai sunt si alte locuri de dormit in zona, nu va mai faceti probleme , posibil sa ajung si eu... inca nu stiu sigur. Link to comment
ileana Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Niste grupuri de plecare nu facem si noi? Cine face aprovizioarea? Link to comment
Senna Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Da, vineri la ora 10 ar fi bine sau doreste cineva sa plece mai devreme atat? Eu aduc trusa de gratar Link to comment
Abram Burel Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Eu inca nu stiu la ce ora o sa plec vineri. Aproape sigur plec de la servici direct, probabil in jur de 14,0. Dupa experienta Varlaam, sper ca pana la miezul noptii sa ajung Am si eu un gratar pliant daca e nevoie. Despre aprovizionare, daca imi dati o misiune, la ordin, sa traiti! Link to comment
uskt2005 Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Bucuresti - Focsani aprox 2,5h Focsani - Lepsa aprox 1h Link to comment
ileana Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Despre aprovizionare, daca imi dati o misiune, la ordin, sa traiti! Mare domn, mare caracter! Considera-te insarcinat, tinem legatura la telefon. Link to comment
Brainiac Posted July 29, 2008 Author Share Posted July 29, 2008 Eu nu cred ca voi putea pleca de la serviciu mai devreme de 18.30, din pacate . Daca mai sunt ceva doritori de o grupare la ora aia...astept semnale. Dar am rugamintea sa ma treceti si pe mine la gratar cu 2 persoane. In felul asta deschid si lista pentru gratar: 1. Brainiac + 1 Link to comment
ileana Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Nu-i nevoie de lista ptr gratar. Am intrebat prin paginile anterioare cine nu vrea, si parca doar @wolfman s-a retras. Deci am fi in jur de 24 de capete de furajat. Plecare ora 19.00 din Bucuresti: 1. Brainiac 2. Ileana Link to comment
perfidus Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Grupul meu pleaca vineri pe la 8:00-8:30 din Craiova, estimam o sosire in Focsani (400Km ) cel tarziu pe la orele 15:00-16:00. Posibil sa ne intalnim cu AB si sa contribuim la aprovizionare, daca e OK de la Interex. Link to comment
Abram Burel Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Cu placere, daca-mi spuneti ce-i aia "Interex" Eventual niste coordonate, ceva... Am devenit "Ioana addicted" pe drumuri necunoscute (desi marturisesc ca inca n-am itrebat-o daca a auzit de Lepsa :0 ). In plus, sper ca nu e in... Slatina Acu', ca sa ma dau si eu mare, banuiesc ca de acolo veniti prin Pitesti, A1 si nu va intreb inca pe unde taiati Bucurestiul. Daca e asa, ne putem intalni in cel mai rau caz la iesirea spre Urziceni, undeva (sau am spus o prostie?!). Poate gasesc si eu niste leduri ieftine prin Europa. Ziceti repede, ca sectiunea din Outlook pentru Schedule se umple rapid Link to comment
Wolfman Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 (edited) A zis uskat in postul #207 (unde apare si harta) de INTEREX , uite: Dupa ce coborati podul peste calea ferata de la iesirea din Focsani spre Lepsa drumul se bifurca , trebuie sa o luati la dreapta.Treceti prin urmatoarele localitati:Bolotesti, Burca, Vidra, Colacu, Valea Sarii, Tulnici, Lepsa. Cand Ati intrat in lepsa mai aveti de mers aprox 2 km. Hotelul se situeaza la cateva sute de matri inainte de pastravarie, pe partea stanga a directiei de mers. DISTRACTIE PLACUTA!!! Pt alte nelamuriri...va stau la dispozitie P.S. Pentru cei care veniti din spre Bucuresti, trebuie sa traversati toata centura orasului pentru a ajunge la intrarea desenata pe harta.(luati ca puncte de reper Interex-ul si Petrom-ul pe partea stanga si Dedeman-ul pe partea dreapta. P.S.2 Cel mai indicat ar fi sa va faceti majoritatea cumparaturilor(gratar&bautura) de la Interex-ul care este pozitionat pe harta. Edited July 29, 2008 by Wolfman Link to comment
Ami Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Multumiri lui Tommy pentru camera. Adjudecat! Link to comment
Recommended Posts