Zmeul cel rau Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Pozele sunt trucate. Nu se poate sa am asa burta! Link to comment
VFX Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 (edited) Esti sigur ? > Edited August 5, 2008 by VFX Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Iar tu ai par pe spate! Link to comment
iulia Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 (edited) N-are cum sa aiba par pe spate, e prea blond pentru asta Super intalnirea, o asteptam cu nerabdare pe urmatoarea de la Albena (Iulia, ai legatura )! Ajuns acasa cu bine, dupa aproape 4 ore pe drum. Si-acum, vorba lui wolfman, Iulia, ai legatura Bine v-ati intors ...si acum, in alta ordine de idei...pai parca nu vorbiseram anul trecut ca schimbam pe Nisipuri, ca in Albena prea se da stingerea devreme si nu prea sunt posibilitati de distractie (sau dixtractie, ca se poarta) dupa o anumita ora? Si mai e ceva, pai poate lui Laur i s-o fi facut deja dor de fata aia...la asta n-ar trebui sa ne gandim? Scuze de offtopic, stiu ca nu e locul aici, se va deschide tema noua la timpul potrivit. Dar pentru benchmarking, ca preturi, am trecut putin in revista ofertele de anul trecut (am un folder intreg) si ar fi (bine, in preturile de atunci dar nu cred sa difere prea mult): Perioada 21-24 septembrie: - la Nisipurile de Aur Hotel MADARA 3+* tarif pe noapte / persoana / All Inclusive - 26 euro Hotel VIVA CLUB 4* tarif pe noapte / persoana / All Inclusive - 28 euro - la Balchik (la ei nu exista all inclusive, doar mic dejun) H. ICEBERG 3* - mic dejun 12 eur/pers/noapte Localizare: in central statiunii, la 20m de plaja Hotelul: restaurant, bar, piscine exterioara, fitness, sauna, masaj, teren de tenis Camerele: TV, telefon, dus/WC, mini bar, Inclus: cazare in camera dubla cu mic dejun Suplimente: taxa de statiune: 7 ?adult/sejur si 4 ?copil/sejur Reduceri: 1 copil in dbl. cu 2 adulti are reducere: 100% doar la cazare Al 3-lea adult in DBL are reducere: 20% H. MISTRAL 4* - mic dejun 25 eur/pers/noapte Localizare: in central statiunii, pe faleza Hotelul: restaurant, bar, sala de conferinte, internet, room service, Camerele: TV, telefon, dus/WC, A/C, minibar. Inclus: cazare in camera dubla cu mic dejun Suplimente: taxa de statiune: 7 ?/adult/sejur si 4 ?/copil/sejur Reduceri: 1 copil in dbl. cu 2 adulti are reducere: 100% doar la cazare Al 3-lea adult in DBL are reducere: 20% Pentru reamintire, la Albena noi am avut o oferta de all inclusive cu urmatoarele preturi (hotel de ***+) Tarif loc in camera dubla cu all inclusive = 20.5 Eur/pers/zi Taxa statiune = 5.5 Eur/sejur Asistenta turistica=1.5 euro/sejur/pers Edited August 6, 2008 by iulia Link to comment
VFX Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Da, Zmeule vezi? Eu nu m-am gandit la explicatia asta... Hai sa fiu si eu on-topic... Se pare ca s-a distrat frumos lumea pe acolo...bine v-ati intors acasa... Pentru urmatoarea nationala mi s-a pus gand rau...asa ca ar fi sanse sa apar si eu... P.S. Zmeule, se pare ca iar trebuie sa cer voie... Link to comment
iulia Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Vezi cum faci sa ti se si dea Link to comment
Wolfman Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Cu dedicatie pt. AB: nu-ti pune mintea cu blondele! Link to comment
Abram Burel Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Multam! Parerea mea: nici ele cu mine Link to comment
Recommended Posts