Jump to content

Lepsa, Intalnirea De Vara Dwcc

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Intre 1-3 august eu nu voi putea fi...plec din tara pe 1 august

Dar daca va hotarati pt data aia...eu va pot face rezervarile si apoi sa ve urez distractie placuta

hai sa fim seriosi 50 ? nu stiu de ce am impresia ca au votat si cei care nu vor sa vina oricum vad ca nimeni nu i`a o decizie iar pe lista sunt mult mai putine persoane decat voturi. in aceasta dupamasa am sa sun sa vad daca este libera pensiunea si cate camere sunt disponibile. din motive de lipsa de organizare pana in momentul de fata tind sa cred ca o sa se tina in we 1-3 august.

lista in momentul de fata se prezinta in felul urmator.

1. ileana

2. adostar

3. elprypas +1

4. uskt2005+1

5. kumkum+1

6. Zmeul cel rau, camera cu calorifer.

7. perfidus + 1

8. Wolfman

9. Tommy++

10. hades+1

11. Laurentziu83

12.Ami + Liliana (deh, am si eu blonda mea...)

13. Maverick_ss

Edited by elprypas

Deci...acesta este ultimul meu post in acest topic

1. Eu nu pot merge decat in we 25-27 iulie

2. Daca vreti sa ma duc sa fac rezervarile (indiferent de data in care vreti sa se tina intalnirea) as vrea sa stiu pana pe data de 4 iulie pentru cate camere sa fac rezervarea.

3. Pentru alte informatii va voi raspunde pe PM

Nepoate, tu vrei sa spui ca daca eu votez cu P--- trebuie pe urma sa ma duc sa ma inscriu in P--, doar pentru ca ala a castigat alegerile? 'ntelegi?

Si pentru ca veni vorba de sistemul de vot :) , poate trebuia vot cu optiuni multiple, ceva de genul: Vrei/poti veni pe _? Da/Nu. Din cate am citit, au fost destui cei ce pot veni si atunci si atunci, dar au votat ceva pentru ca asta se putea. Nu mai vorbesc de un vot "calculat", de genul: Pe ce loc ai aseza optiunea _? 1/2/3 :)

In fine... deci ramane 1-3 august?

In principiu si mie mi-ar coneni mai mult 25-27 iulie fiindca la inceputul lui august merg in concediu in Austria. Oricum eu nu confirm inca 100% prezenta fiindca trebuie sa vad cum o sa stau cu banii in perioada aceea, tinand cont ca "escapada" in Austria costa destul de multicel.

@elprypas : Nu am uitat ce am discutat la TM, insa saptamana asta nu s-a putut discuta cu "experta" in domeniu, dar sper ca reusesc sa discut cu ea in cel mai scurt timp.

1. ileana

2. adostar

3. elprypas +1

4. uskt2005+1

5. kumkum+1

6. Zmeul cel rau, camera cu calorifer.

7. perfidus + 1

8. Wolfman

9. Tommy++

10. hades+1

11. Laurentziu83

12. Ami + Liliana (deh, am si eu blonda mea...)

13. Maverick_ss

14. iso + 1 , camera cu garaj

Buey, voi nu stiti de gluma :)

Nu zic ca nu mi-ar conveni sa vin si eu la intalnire, dar asta nu inseamna ca daca am dat apropouri cu 1-3, inseamna ca chiar trebuie sa se mute intalnirea atunci. Se pare insa ca topicul a cam scapat de sub control :D

Ce-ar fi sa facem 3 liste pentru cele 3 we si care iese mai lunga pana la 30 iunie, aia este?

Bai astia, am votat 25-27 iulie pentru ca e singurul we in perioada aia in care nu muncesc sau nu sunt plecat sambata. Tot ii trageti atata cu concediul, eu n-am concediu deloc anul asta, ba, colac peste pupaza, e si perioada in care vin capsunari/broscari in tara si voi avea si mai mult de munca. Mi-e suficient cate sambete am venit la prestatie.

Asa puteam sa nu mai punem deloc sondajul si gata.

Ati bagat 3 apropo-uri si gata, hai sa schimbam titlul... Daca eram singurul care voia atunci, nu mai ziceam nimic, dar cand sondajul asta arata...

Edited by laurentziu83

Mie imi este indiferent, pot veni in orice perioada. Voturile sunt la misto, lista o demonstreaza :D ar trebui pe lista sa apara si data convenita in dreptul fiecaruia ca de ex: adostar 18-20, 25-27 sau 1-3 august. (sunt indiferent)

Edited by adostar

Eu am obtinut marturii in paricular de la diversi membri care sub rezerva anonimatului mi-au declarat ca ei au votat (pentru alta data) dar ca nu se pot trece pe liste pentru ca nu sunt disponibili decat pe data pe care au votat-o ei. Asa ca zic sa lasam teoria votului aranjat deoparte.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...