mike.omega Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Of, de cand n-am mai baut un Frappe... zici c-au trecut ani! Insa si WE asta avem motiv sa ne plimbam. Ceva mai aproape de data asta In mamaia, in parcarea de vizavi de Hotel Rex, se desfasoara nu stiu ce expozitie auto si eu unul sunt interesat. Si m-am gandit sa facem in halu urmator: cine vrea doar frappe se prezinta la ora 18:00 la Crazy, acolo unde ne intalnim deja. Cine vrea sa vada titiuri, sa ne intalnim acolo undeva pe la ora 16:00 si apoi mergem la Crazy In speranta ca am fost clar, astept reactii! Link to comment
Scoop Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Sapt asta ar trebui sa ajung si eu macar la un pecsi Link to comment
paul_marines Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Of, de cand n-am mai baut un Frappe... zici c-au trecut ani! In speranta ca am fost clar, astept reactii! Bey Mikei, m-ai dat gata. Asa de luni se vede sapatamana buna? Din nefericire pentru voi si fericire pentru kinder, care ma teleporteaza la Olimpiada Nationala de Fizica de la Iasi, in aceasta saptamana nu pot semna condicutza. Vector @ ai dreptate vericule Beechcraft King Air 200. Exista si Beechcraft Raytheon Starship 2000, dar nu face obiectul discutiei noastre. Link to comment
mike.omega Posted May 12, 2008 Author Share Posted May 12, 2008 Pana una alta, poate imi trimiti si mie(pe mail) pozele de la Costinesti cu subsemnatu subiect principal. Trebuie sa le trimit si eu mai departe Link to comment
free_spirit Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Vector @ ai dreptate vericule Beechcraft King Air 200. Exista si Beechcraft Raytheon Starship 2000, dar nu face obiectul discutiei noastre. Salutare !! Nene Vanatoruleeee !! Ai confundat personajele, bre !! Vectoru' era la Pitesti si era chiar ziua lui cand ai avut tu discutia cu...Methodu'. ), la Costinesti. Drum bun iti doresc la Iasi si rezultate deosebite pentru kinder. Iar noi restul celorlalti doritori de frappe-uri, ne vedem sambata. Respect !!! Link to comment
Abram Burel Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Ce ofticosi sunteti... Iar lipsesc Link to comment
mike.omega Posted May 12, 2008 Author Share Posted May 12, 2008 Cred ca cel mai mult te oftici tu... ca sambata asta o sa fie soare si frumos, nu ca in alte sambete "> Link to comment
ToPser Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Mai copii cum facem merem sa vedem masinile si dupa aia la Crazy ,sau cum ? Am autocolante, cine vrea sa ridice manuta ! Link to comment
mike.omega Posted May 15, 2008 Author Share Posted May 15, 2008 Domne, io ma duc vineri cu fratimiu ca am observat ca nu se inghesuie lumea De un autocolant m-as lipi si eu... eventual reflectorizant "> Link to comment
VECTOR Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Eu zic pas si saptamana asta ca astazi plec la braila. Daca ma intorc maine pana in 6 incerc sa trec macar sa va salut. Daca nu, va salut de pe acum. "> Link to comment
paul_marines Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 (edited) Salutare !! Nene Vanatoruleeee !! Ai confundat personajele, bre !! Vectoru' ... Am retinut ..deci nu Methodu scoate masele si molari? Basca ei de memorie Multumesc de urari si ne vedem probabil next saptamana. Daca puneai si numere de Prahova, era mult mai real... Ete ca se rezolva. Altceva??? Edited May 16, 2008 by safari hunter Link to comment
DarkDogg Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 (edited) Salutare tuturor! Poate sambata asta reusesc sa trec rapid sa va vad (servicul, bata-l ...). fftopic: @ToPser: Voi aduce si radiocass-ul sa-l vezi (asa a ramas din PM) daca mai esti interesat. @mike.omega: Multumesc pentru " CCaine?". Esti mare . Edited May 16, 2008 by DarkDogg Link to comment
mike.omega Posted May 16, 2008 Author Share Posted May 16, 2008 Da mai! Vrei o schita pe capota? Link to comment
aXeL.ViX Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Salutare oameni buni ! V-a fost dor de mine ? Chiar daca nu v-a fost tot nu scapati de mine ) Prezent si eu la strigare ! Link to comment
yannlepantrec Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Ma prezint si eu. Poate avem noroc si cu o masa in Crazy. Link to comment
hohaele Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Va salut dragi constanteni,ce ati vazut interesant la "Power marine"eu am fost azi de unul singur ,dar nu am vazut nici Opel nici Chevrolet pe acolo, nici anul trecut nu au fost in portul Tomis,cum ati petrecut la Crazy? va urmaresc de mult dar nu am indraznit sa va deranjez ,oricum actiunile voastre sunt cool.Cu stima hohaele. Link to comment
mike.omega Posted May 17, 2008 Author Share Posted May 17, 2008 (edited) Avand in vedere ca Dreamlike lipseste, ma simt nevoit sa pun eu o cronicuta Pe la orele 18:00(naiba s-a uitat la ceas dar zic si io) ne-am adunat urmatorii: Renatremo, io, Alex(yannel... poate ma inveti si pe mine cum se pronunta nick-ul tau ), Alex Vix, Scop, CCaine, Free Spirit, Immortal si M Cojo. Dupa ceva bancuri cu diverse intelesuri si niste bece schimbate la Aveo-ul lui veveveu am zis sa purcedem si noi spre Crazy. "Ardea" buza dupa un frappe asa ca n-am avut decat sa propun sa ne miscam mai cu talent. Din pacate 1/2 din membrii prezenti au dat-o cotita, ca munca, ca soacra, ca una-alta si au plecat. Eh, oricum, jos in Crazy am ajuns la concluzia ca a ramas mai mult pentru noi. Din ce?! Eh cum din ce?! Din admiratul prezentelor feminine care se perindau. Eu am avut proasta inspiratie sa ma asez cu spatele dar interlocutorii mei care erau asezati corect au avut ce vedea, nu dam nume ca nu-i frumos )"> Urmeaza sa va prezint albumul foto de la expozitia de masini dar astept sa se uploadeze poznele @Free Spirit: sa-mi dai pozele facute cu aparatul tau, neaparat! Power Marine Autoshow 2008 Edited May 17, 2008 by mike.omega Link to comment
hohaele Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Frumoase poze "Mike"si elegant detaliate,respect Link to comment
dreamlike Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Dreamlike lipseste dar e cu ochii pe voi, asa ca aveti grija ce faceti. In alta ordine de idei multe salutari de la km 0 al tarii, mai exact din localitatea Cincu "> . Ne vedem peste doua saptamani. Link to comment
KumKum Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Esti in poligon la Cincu, ai tragere de noapte? Link to comment
paul_marines Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Esti in poligon la Cincu, ai tragere de noapte? Nu amice ziua ne trag VW cate un sut in DOS. Link to comment
Recommended Posts