hitman Posted May 28, 2004 Share Posted May 28, 2004 La categoria alte chestii ash lua: 1) 4 buc. jentzi mishto + antifurturi(vreo' idee de magazin?) 2) 2 bari negre, din alea gen porbagaj (standard daewoo) (unde se gasesc?) 3) Vreau sa schimb covorashele ca am unele de kko. 4) Voi atzi auzit de 'identity number'. Adica se graveaza pe geamuriile mashinii shi pe oglinzi numarul de inmatriculare shi seria shasiului. Ideea e ca hotzul nu fura geamuri pe care nu poa' sa le vinda. Link to comment
zalmoxis Posted May 28, 2004 Share Posted May 28, 2004 Da mai asa e dk le garvezi sigur nu ti le va fura !! ) sa fim seriosi!.... Link to comment
hitman Posted May 28, 2004 Author Share Posted May 28, 2004 Mey, Ia uite aici http://www.autoident.ro/home.php Link to comment
zalmoxis Posted May 28, 2004 Share Posted May 28, 2004 Pai da mai tu priomoveaza si stai in gravuri hoptul ala sigur se uita si analizeaza el mai geamu' asta are gravura ia sa vedem si o cauta si dk n-o gaseste si fura geamul draq l-a luat a doua zi pe lumina vede gravura si se sperie si da fuga la police sa se predea ...Mai pipi de ras..!!!....Zau tu kiar crezi!? Link to comment
hitman Posted May 28, 2004 Author Share Posted May 28, 2004 Cica ar fi la vedere pirogravarea aia! Link to comment
FLEX Posted May 28, 2004 Share Posted May 28, 2004 Cu celelalte raspunsuri te ajuta forumul ... functia "http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=15613&view=findpost&p=450382][url=http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=15613&view=findpost&p=450382]cautare[/url]'>" e foarte folositoare pentru a gasi ceea ce te intereseaza ... Link to comment
VAXXi Posted May 28, 2004 Share Posted May 28, 2004 Treaba cu ştanţarea la loc vizibil a seriilor a fost într-o vreme din fabrică în SUA, şi au renunţat repede la ea după ce şi-au dat seama şi dobi^H^H^H^Hfabricanţii cât de uşor furau hoţii maşinile: se duceau la reprezentanţe, ziceau că au pierdut cheile, li se cerea VIN-ul (vehicle identification number) şi primeau chei cu care descuiau frumos maşina şi plecau. Link to comment
hitman Posted May 29, 2004 Author Share Posted May 29, 2004 Atunci potzi sa shtantzezi numai numarul mashinii! Link to comment
VAXXi Posted May 29, 2004 Share Posted May 29, 2004 Asta da, am văzut numărul de înmatriculare gravat pe oglinzi (că parbrizul sau luneta nu prea cred că se bagă cineva să le fure). Doar că erau oglinzi de BMW . Link to comment
hitman Posted May 29, 2004 Author Share Posted May 29, 2004 Ai dreptate. Eram curios shi eu sa vad daca shia mai facut cineva un autoindent. Acuma treaba e ca daca shi eu ash avea o mashina care nu merita, nici antifurturi la rotzi nash pune ! "> Link to comment
NFS Posted May 29, 2004 Share Posted May 29, 2004 Pe vremea lu Ceaska, stiu ca lu' taica-miu ii shtantzasera numarul de la masina pe jentzi! Link to comment
hitman Posted May 29, 2004 Author Share Posted May 29, 2004 Shi ce crezi, nu e o idee buna. Mai ales daca ai o janta f. scumpa? Link to comment
NFS Posted May 29, 2004 Share Posted May 29, 2004 :? De parca nu poti sa dai cu smirghel si sa tragi o vopsea peste... Si chiar daca nu... cine naiba sta sa se uite ce scrie pe jentile masinilor... sau cit de mare e probabilitatea ca mergand pe strada (pe jos, ca altfel n-ai cum sa citesti ce-i stantzat pe roti) sa dai taman peste jentile tale? Daca ala care le-a furat le-a vindut in Vascautzii din Deal, pa! Link to comment
Recommended Posts