Abram Burel Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Ca de obicei cand se intampla sa deschid un topic d-asta... nu vin Imi cer scuze pentru cei ce aveau vreun interes Link to comment
Ami Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Eu o sa vin. Bogdan G, sper sa vii si tu. Nu numai ca imi e dor de tine, dar am sa iti dau ceva de la Wolfman.. Link to comment
XTC Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Daca nu bag masina in service sa imi faca vopseaua sarita de pe capota, vin si eu Link to comment
NFS Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Si eu imi anunt prezenta, aproape sigur. Link to comment
ileana Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Si eu imi anunt..prezenta. Cine vrea cd cu pozele de la Costinesti? Bineinteles dintre cei care au fost prezenti. Link to comment
BogdanG Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 (edited) Alezule te rog frumos sa nu speli masina, O SA PLOUA . Edited May 15, 2008 by BogdanG Link to comment
Alezz Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Las sa creasca graul si porumbul,legumele si fructele sa nu murim de foame . Link to comment
Mike1 Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Da, da... sa aiba cu ce se hrani puii de la KFC sa fie cat mai gustosi ) > Link to comment
Senna Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Da, eu vreau CD cu pozele! Daca nu reusesc sa ajung azi sper sa mai fie valabila oferta in alta saptamana Link to comment
Senna Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Multumesc Maria Ta N-am mai putut ajunge, va doresc tuturor week-end placut Link to comment
NFS Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 (edited) Anyway, a fost supermisto, era o placere sa stai afara. Printre cei prezenti, Ami, Ileana, Iulia, Alezz, Vaxxi, Sato, Dj_Dark, Dj_Muck, Brainiac, Steph, subsemnatu precum si alti cativa ale caror nume nu le-am retinut sau imi scapa acum, scuze. Pe la 22:30 am dat adunarea la Daimon, unde ne-am asezat pe terasa si am sharuit citeva bucati de pizza si am savurat niste ceaiuri d-alea de fructe. Intr-un tarziu a aparut si Leutzu, la 4 ace si ne-am intins la barfe pina pe la 00:30. O bila neagra pt cei de la Daimon, am cerut nota (vreo 115 ron), am adunat banii, Vaxxi n-avea marunt asa ca a luat tot ce pusesem noi si a pus o mare hartie de 2oo ron. A venit ospataru'... a luat nota, a zis ca vine cu restul, Vaxxi i-a zis sa-i aduca numai 70 lei, vine omul si pune carnetul ala cu restul pe masa... Vaxxi ia banu' si-l baga in buzunar fara sa-l numere. Ne aprindem ultima tigara... si apare alt ospatar (mai tupeist, probabil) si zice: "Ma scuzati, cand v-a adus colegul restul... vi l-a adus pe tot, nu numai 70 cum ati cerut!" Adica nu si-a oprit prostu' bacsisul. Adica "simtiti-va si dati-i omului banii". Mi se pare o mitocanie, adica daca ala a fost dobitoc, macar ai bunul simt sa taci din gura, ti-ai furat-o, ti-ai furat-o, asta e! Edited May 16, 2008 by NFS Link to comment
robert_11 Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Daca eram in locul vostru nu-i mai lasam nimic. Prea badaran si nesimtit. Link to comment
NFS Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Eh, intelege-ne si pe noi, mergem de mult acolo si (cu mici si rare scapari) ne-am simtit intotdeauna foarte bine. Am inchis si noi ochii. Link to comment
Ami Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Asa e, NFS are dreptate, dar eu tot nu i-as fi dat aluia banii. Prostia se plateste. Sua cel putin asa ar trebui. Dar daca majoritatea celor prezenti au fost generosi, n-am vrut sa stric eu impresia despre gasca... Link to comment
VAXXi Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Lasa bre, noi sa fim sanatosi data viitoare sa mai strambe din nas cand ii cerem servetele, ca atat ii trebuie ! Link to comment
Recommended Posts