Jump to content

Intalnire Bucuresti 15.05.2008

Recommended Posts

Anyway, a fost supermisto, era o placere sa stai afara. Printre cei prezenti, Ami, Ileana, Iulia, Alezz, Vaxxi, Sato, Dj_Dark, Dj_Muck, Brainiac, Steph, subsemnatu precum si alti cativa ale caror nume nu le-am retinut sau imi scapa acum, scuze. Pe la 22:30 am dat adunarea la Daimon, unde ne-am asezat pe terasa si am sharuit citeva bucati de pizza si am savurat niste ceaiuri d-alea de fructe. Intr-un tarziu a aparut si Leutzu, la 4 ace si ne-am intins la barfe pina pe la 00:30.

O bila neagra pt cei de la Daimon, am cerut nota (vreo 115 ron), am adunat banii, Vaxxi n-avea marunt asa ca a luat tot ce pusesem noi si a pus o mare hartie de 2oo ron. A venit ospataru'... a luat nota, a zis ca vine cu restul, Vaxxi i-a zis sa-i aduca numai 70 lei, vine omul si pune carnetul ala cu restul pe masa... Vaxxi ia banu' si-l baga in buzunar fara sa-l numere.

Ne aprindem ultima tigara... si apare alt ospatar (mai tupeist, probabil) si zice:

"Ma scuzati, cand v-a adus colegul restul... vi l-a adus pe tot, nu numai 70 cum ati cerut!" Adica nu si-a oprit prostu' bacsisul. Adica "simtiti-va si dati-i omului banii". Mi se pare o mitocanie, adica daca ala a fost dobitoc, macar ai bunul simt sa taci din gura, ti-ai furat-o, ti-ai furat-o, asta e!

Edited by NFS

Asa e, NFS are dreptate, dar eu tot nu i-as fi dat aluia banii. Prostia se plateste. Sua cel putin asa ar trebui. Dar daca majoritatea celor prezenti au fost generosi, n-am vrut sa stric eu impresia despre gasca...

Lasa bre, noi sa fim sanatosi :D data viitoare sa mai strambe din nas cand ii cerem servetele, ca atat ii trebuie !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...