laurentziu83 Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 (edited) Sagistor si io. 13 decembrie. Da stiu ca suntem multi p-acilea. Da pot sa zic ca m-am saturat, am mai multa treaba de ziua mea: acu 3 ani am dat teza la chimie, acu 2 lucrare la statistica, anu' trecut (sambata) faceam proiect la marketing, anu asta lucrare la finante publice ("> ("> La anu ce mama naibii mai urmeaza? NU sunt superstitios, chiar imi poarta noroc numarul asta, da vad ca altii nu ma lasa. Da lei nik p-aicea? sa am si io cu cine sa ma inteleg mai bine. asa s-ar spune la zodia mea. Edited January 7, 2005 by laurentziu83 Link to comment
ovi_jer Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 ov, FH 12-le are vreo legatura cu zodia? (in general taurilor le plac lucrurile solide <:-p> Intradevar te simti ca pe un taur in FH12 Link to comment
NFS Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Nascut in noaptea de Craciun! "> => CAPRICORN Link to comment
iso Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 fftopic: ... stai ca s-a schimbat treaba S"> ... sa vedem la sfirshit ce zodie are forumul . Link to comment
iuzar Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 anu' trecut (sambata) faceam proiect la marketing, anu asta lucrare la finante publice ("> ("> <{POST_SNAPBACK}> Mai Laure, la noi e abia 7 Ianuarie...la tine deja a trecut 13 decembrie?... ..bre da repede te mai mishti... offff, cand eram si eu tinar..ehehe... Link to comment
laurentziu83 Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 (edited) @iuzar: aiurea ma misc repede, drept dovada eu sunt inca in anul ce a trecut (sau mai am impresia). As vrea io sa ma misc asa repede. Pana una alta vad ca sagetatorii conduc topul asta. Cum oare? Edited January 7, 2005 by laurentziu83 Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Pai suntem cei mai bazati. Link to comment
relu17 Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Berbecii "este" in frunte (ca au coarne) > fara nici o aluzie la alte derivate ale cuvantului. Link to comment
lalexis Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Me too: sagetator, 9 decembrie. Anul asta mi-am luat concediu de ziua mea, dupa care am fost la scarbici ca era prea multa treaba ca sa pot sa stau acasa <{POST_SNAPBACK}> Si eu sunt tot pe 9 decembrie. Si eu eram in concediu si am incercat sa stau acasa, dar m-au urlat colegii pe toate telefoanele sa vin ca li s-au uscat gaturile. Link to comment
strumfuadi Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 bai, pana acuma, berbecii shi sagetatorii ie in frunte! shi cum cele doo zodii se intzeleg asha de bine (pi buni, nu pirelli..) pot sa realizez de ce ne intzeleg noi asha de bine pe forumu' asta.. aa.. shi io tot berbec >- Link to comment
iuzar Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 aa.. shi io tot berbec >- <{POST_SNAPBACK}> Pe bune, tizule, si matale tot Berbec?...Mai sa fie, acum o sa zici ca esti nascut in aceeasi zi si in acelasi an cu mine... Link to comment
expero 16V Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Holly Shit sunt singura balanta pe aici.Nimeni nu ma intelege!!!!!! Sugestie moderatori: Sa apara zodia sub nume, auto si avatar poate gasesc vreo domnisoara balanta printre noi >- Link to comment
van den plas Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 (edited) Berbec, ca sa-i egalam pe sagetatori. Edited January 10, 2005 by van den plas Link to comment
test_driver Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Leu. Chiar sunt singur? adevarul e ca unu este regele Pacat ca nu sunt si administrrator . Link to comment
CT_ZDB Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 peste... dar mai spre berbec > Link to comment
expero 16V Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Cine e Balanta care a votat ???in afara de mine bineanteles... Link to comment
iso Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 ... in continuare conduc "detashat" in cursa zodiilor cei ce impung/intzeapa prin diferite "proceduri" . Oportunitati de afaceri : Cer acordul Admin pentru deschiderea unui shop on-line cu chilotzi de tabla . Link to comment
Recommended Posts