ph47axg Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Salut! Am un Tico SL si am cuparat un set format din alarma + inchidere centralizata Pilot AA1018 (alarma) si Pilot AA1013 (inchidere). Problema este ca schema data in manualul alarmei nu mi se pare prea explicita. Rugamintea mea este daca cineva imi poate spune cum a legat firele de la aceasta alarma (culoare + functia). Sunt sigur doar pe cateva culori: Rosu - + (permanent) Alb cu rosu - + sirena Portocaliu - lumini avarie Negru - masa (- baterie) Celelalte fire nu am reusit sa le inteleg pe deplin functia din schema oferita in manualul alarmei. Va multumesc pentru ajutor! Numai bine! Link to comment
liviu25 Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 Salut!De o saptamana sunt si eu posesor deTico.Imi place la nebunie masinuta,mai ales ca inainte am avut tot una micuta:Oltcit . Ieri am cumparat acelasi tip de alarma.Nu m-am apucat sa o montez din lipsa de timp.Si eu nici macar intrerupatoarele de la usi nu le am... . 6,5 lei bucata.Eu am problema si cu uitatul luminilor aprinse asa ca am cumparat si buzzer.Dar,din pacate nici eu nu stiu ce is cu toate firele din alarma.Doar ca maro ar trebui sa fie firul care vine la intrerupatorul de la usa.Daca ai rezolvat ceva,scrie aci sa vedem si noi. Link to comment
liviu25 Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 (edited) Ce de raspunsuri... Nu-i nimic,am rezolvat singur.Numai ca,de lene nu am mai legat si luminile sau semnalizarile...asa ca doar sunetul confirma armarea/dezarmarea alarmei.Pe mine nu ma deranjeaza Edited September 4, 2008 by liviu25 Link to comment
Recommended Posts