cchrism Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 M-a apucat curatenia si am constatat ca am un teanc de reviste/ziare and so on si m-am gandit ca vreau sa le duc la un centru de colectare, nu pt. bani ci pt. simtul civic. Asadar caut un centru de reciclare a materialelor, REMAT sau cum i-o zice, din Bucuresti, preferabil zona Militari daca se poate, daca nu o sa ma car cu ele. Asadar daca stie careva i-as fi recunoscator. Pe Google n-am gasit nimic interesant, doar am aflat ca sunt 37 de centre in Bucuresti, dar nu dadeau nici o adresa. Link to comment
Shenck Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Cris, daca gasesti esti meseriash Eu am cautat mult si am abandonat ideea, apoi am zis sa nu le pun la gunoi si le-am legat in baloturi si pun in fata blocului. In citeva ore au disparut deci exista oameni care colecteaza hirtia. Link to comment
Lucman Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Eu am un centru chiar in fata blocului, dar in Berceni... Link to comment
alx Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 in berceni se afla tot ce-ti doreshti... mai putin bude... Link to comment
iuzar Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Eu am un centru chiar in fata blocului, dar in Berceni... <{POST_SNAPBACK}> in berceni se afla tot ce-ti doreshti... mai putin bude... <{POST_SNAPBACK}> Asheaaaaa, spune-i, Alexe...ca prea mi se lauda cu Berceniul lui, de zici ca -i Primaverii 2 Link to comment
Lucman Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Ba te rog sa mai treci prin Berceni, gasesti o gramada de Bude, spre deosebire de alte cartiere care sunt o Buda de la un cap la altul fftopic: Link to comment
tico_RS Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 unde e cntru in berceni de colectat hartie? eu tot in berceni stau si ma duc pe la universitate, in spate la sf gheorghe sa o duc? p.s. sa stii ca in ochii celor din primaverii nu vad decat invidia ca nu stau in berceni Link to comment
NFS Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 ...In citeva ore au disparut deci exista oameni care colecteaza hirtia. Exista! Sunt oamenii strazii, homeless, rup hirtia si si-o baga pe sub haine. Tine de cald! Link to comment
Shenck Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Bai Sergiule, imi dai idei >- . Ia sa fac eu un balot de geci vechi si sa vadem daca o fi bun vrunui amarit. Link to comment
tico_RS Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 adica io sunt homeless? colectez pana si ofertele din metro si fluturasii de pe strada.(cand ma duc la facultate in romana ma imbogatesc de fluturasi) Link to comment
NFS Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Bai Sergiule, imi dai idei >- . Ia sa fac eu un balot de geci vechi si sa vadem daca o fi bun vrunui amarit. Super bun, iti zic eu! Multa lume amarita... Doamne fereste! adica io sunt homeless? ... Cu lacrimi am ris... Link to comment
Leutzu Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Lool TICO_RS. In berceni este unul in spatele pietii de la cultural. Ne-o bate noua porumbu in geam dar avem de toate. ) Link to comment
tico_RS Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 piata covasna sau in spate la cultural? Link to comment
iuzar Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 ...nu bre, n-ai inteles..acolo unde e porumbu mai des, asa o zis... Link to comment
Recommended Posts