Jump to content

Centru Colectat Hartie

cchrism

Recommended Posts

M-a apucat curatenia si am constatat ca am un teanc de reviste/ziare and so on si m-am gandit ca vreau sa le duc la un centru de colectare, nu pt. bani ci pt. simtul civic. Asadar caut un centru de reciclare a materialelor, REMAT sau cum i-o zice, din Bucuresti, preferabil zona Militari daca se poate, daca nu o sa ma car cu ele. Asadar daca stie careva i-as fi recunoscator.

Pe Google n-am gasit nimic interesant, doar am aflat ca sunt 37 de centre in Bucuresti, dar nu dadeau nici o adresa.

Cris, daca gasesti esti meseriash :) Eu am cautat mult si am abandonat ideea, apoi am zis sa nu le pun la gunoi si le-am legat in baloturi si pun in fata blocului. In citeva ore au disparut deci exista oameni care colecteaza hirtia.

unde e cntru in berceni de colectat hartie? eu tot in berceni stau si ma duc pe la universitate, in spate la sf gheorghe sa o duc?

p.s. sa stii ca in ochii celor din primaverii nu vad decat invidia ca nu stau in berceni :banana:

Bai Sergiule, imi dai idei :) >- . Ia sa fac eu un balot de geci vechi si sa vadem daca o fi bun vrunui amarit.

Super bun, iti zic eu! Multa lume amarita... Doamne fereste!

adica io sunt homeless? ...

=)) Cu lacrimi am ris... =))