Cumnatu Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Eu am la a mea dar i-as monta una si neveste-mii ( ia radeti voi de exprimarea asta ) . Cu totii stim cum arata si cat de utile sunt dar eu nu stiu nici o persoana care sa stie de unde se pot procura. As putea ( in teorie ) sa iau de la Casa Auto daca or avea asa ceva ca si produs, numai ca e mult prea mare. Am nevoie de ceva de dimensiuni apropiate Matizului, pt ca vorbim de montare pe Tigra. Vorbim de asa ceva : Stie cineva de unde se poate procura ? Sistemul de prindere poate fi lejer facut de catre fiecare. Link to comment
lgh Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 se gaseau la benzinaria OMV de la Gara de Nord, in jur de 70 RON! Link to comment
Mircea Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Sau in cora si carrefour cu vreo 30 ron Link to comment
KumKum Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Ori pe alte forumuri daca te multumeste si una sh. Off - Uite ca nu a ras nimeni pana acum de exprimare. Link to comment
Marius* Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Cu ajutorul prietenului "Google" am gasit Daca esti interesat de link, ti-l dau pe PM. Link to comment
Cumnatu Posted May 19, 2008 Author Share Posted May 19, 2008 (edited) Asta este linkul. Nu vad de ce nu merge pus si aici si ar fi bun numai de PM. Scoate te rog poza aia pusa mai sus, este un calvar petnru calculator sa o incarce. O sa incerc sa dau acum jos pozele de pe situl respectiv sa le pun orientativ ca si imagine . Cine e interesat poate apoi sa intre pe link.. Iata si pozele, nu sunt mari dar se poate face o idee. Parerea mea este ca sunt foarte foarte utile : Edited May 19, 2008 by Cumnatu Link to comment
Cumnatu Posted February 10, 2009 Author Share Posted February 10, 2009 (edited) Tocmai mi-au venit urmatoarele : Geanta cu buzunare pentru spatele scaunului Geanta cu buzunare pentru scaunul din fata Suport telefon Suport antialunecare bord Plasa orizontala portbagaj Geanta verticala portbagaj Suportul de telefon este absolut de poamana intrucat nu sta deloc fix nici un telefon in el. Poate doar ceva gen N72, caramidos asa. In rest plasele ( au si sisteme de prindere ) si buzunarele sunt ok. Asteptam weekendul sa isi gaseasca loc in Tigra, o masina fara nici un fel de spatii de stocare. Edited February 10, 2009 by Cumnatu Link to comment
Recommended Posts