Shenck Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Lansarea de atacuri asupra sistemelor de operare Windows XP sau Windows 2000, acestea permitand unui atacator sa obtina controlul complet asupra sistemului afectat. (chiar cu SP2) NU EXISTA PATCH!!! detalii: http://www.gecadnet.ro/windows/?AID=1374 Link to comment
VAXXi Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Ba există patchuri: Firefox Opera E admirabil că pe forumul nostru, doar 62.8% din vizitatori mai folosesc Internet Explorer Link to comment
VAXXi Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Mai mult Opera (când eram mai tânăr, şi Opera era pe la versiunea ... 5 parcă, l-am şi tradus integral în română, motiv pentru care mi-au făcut oamenii cadou o licenţă ). Link to comment
VIPER Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Mai tanar???? Revenind, si eu tot Opera, Version 7.60 Build 7141. Merge ca focu, doar ca unele site-uri nu o accepta... Link to comment
VAXXi Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Mda, deja încep să vorbesc ca moşii Opera merge peste tot, dacă un site anume nu vrea să te lase să intri, urmezi algoritmul: 1. mail la webmaster, în care îi explici frumos că e un incompetent, deoarece şi-a făcut site-ul să meargă doar pe anumite browsere 2. schimbi user-agent şi merge oricum ( Tools, Quick Preferences, Identify As ) Link to comment
VIPER Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Hmmm, incearca asta la www.klm.ro, de ex... Sau www.ecs.com.tw , si multe altele... Link to comment
VAXXi Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Am testat KLM ... merge ! într-adevăr, apare întâi conţinutul într-o "fereastră" mică, dar după ce termină de încărcat o afişează corect. Nu mai pun printscreen, crede-mă că merge. Link to comment
Recommended Posts