Jump to content

Intanire Dwc 24.05.2008

Recommended Posts

Salutare !!!

De data asta, cred ca intalnirea mea se va desfasura, in cel mai bun caz, la Galati, si asta daca-mi permite programul din perioada festivalului de la Braila, unde am sa-mi desfasor activitatea in weekend-ul asta.

Asa ca ne vom vedea cu siguranta, saptamana viitoare.

Sa aveti pofta la frappe-uri si sa aveti bafta de vreme buna .

Respect !!!!

Si matale ai fost la Iesi cu a 150 aniversare a infiintarii de muzica militara?

Salutare !!

Nu , nene Vanatorule. Trebuia, dar activitatea s-a suprapus peste alte activitati ale "marinei" si asa, au preferat sa nu ne trimita la festival, ca nu cumva sa scapam ocazia sa cantam la ...Braul Maicii Domnului. :(

Acelasi gen de manifestare se va desfasura si la Constanta in perioada 28 mai-01 iunie, dar vor participa mai mult formatii civile.Poate vom fi si noi invitati, dar inca nu este sigur.

Te-am claxonat acum doua zile, erai aproape de gara, in fata magazinului Meteor, ala de piese auto. :)

Respect !!!!

Pai...'artileria grea' s-o reunit. Am fost si eu, din pacate doar cat sa semnez condica si sa'i afum pe oameni... :(

LE: sp.

Edited by Immortal

Care artilerie grea s-o reunit? Eu cand am ajuns tocmai pleca safari_hunter, anuntandu-ma ca desi trecusera 20 de minute peste ora 6, nu era nimeni prezent. M-am dus pana in capat sa intorc masina, am dat peste vix cu al lui bmw, la fel de mirat ca nu mai e nimeni. Asa ca am plecat amandoi.

sp?

Edited by andrew

Io am ajuns dupa 8 si nu am gasit decat pe cei 2 grei ai intalnirilor(posesori de chevy, asta asa ca hint! ) la un frappe de vorba, si m-am alaturat ce era sa fac :) Za only problem e ca eu venisem cu motiv si am plecat la fel de... nelamurit :mrgreen:

Edited by mike.omega

@Andrew = sp = spelling = cand editez pentru a corecta o greseala gramaticala

Dah, grava eroare 'electorala'. Eu am anuntat ca intarzi, iar MCojo...asa face de obicei. Dupa ce va intalnisera-ti si plecara-ti (andrew + vix), o plecat si safariu, care mai apoi o fost sunat de MCojou, la fel ca subsemnatu'. Cum nu am fost rugati sa ajungem, ci ni s-a spus sa ne prezentam, noi ne-am conformat... :D

Uf, si l'am pierdut pe mike :|

Complicat nene, complicat. In ideea de a combate astfel de intamplari oare o fi mai bine sa ne intalnim la 7 de'acu? Poate il recuperam si pe Mike. Sau e pierdut definitiv in meandrele iubirii?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...