mike.omega Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Ca de obicei cand se intampla sa deschid un topic d-asta... nu vin Imi cer scuze pentru cei ce aveau vreun interes Sunt sanse sa trec totusi sa va vad, asa pe fuga Link to comment
mike.omega Posted May 20, 2008 Author Share Posted May 20, 2008 Are you talking to me?! Link to comment
DarkDogg Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 "> Prezent si eu (se prea poate fara frappe si de data asta), macar voi sta pana vine toata lumea, in special ToPser Link to comment
Immortal Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Apar si eu, ca de obicei, insa de data asta voi fi cu siguranta in intarziere (viva Il Giro!) Link to comment
free_spirit Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Salutare !!! De data asta, cred ca intalnirea mea se va desfasura, in cel mai bun caz, la Galati, si asta daca-mi permite programul din perioada festivalului de la Braila, unde am sa-mi desfasor activitatea in weekend-ul asta. Asa ca ne vom vedea cu siguranta, saptamana viitoare. Sa aveti pofta la frappe-uri si sa aveti bafta de vreme buna . Respect !!!! Link to comment
paul_marines Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Salutare !!! De data asta, cred ca intalnirea mea se va desfasura, in cel mai bun caz, la Galati, Si matale ai fost la Iesi cu a 150 aniversare a infiintarii de muzica militara? Link to comment
free_spirit Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Si matale ai fost la Iesi cu a 150 aniversare a infiintarii de muzica militara? Salutare !! Nu , nene Vanatorule. Trebuia, dar activitatea s-a suprapus peste alte activitati ale "marinei" si asa, au preferat sa nu ne trimita la festival, ca nu cumva sa scapam ocazia sa cantam la ...Braul Maicii Domnului. Acelasi gen de manifestare se va desfasura si la Constanta in perioada 28 mai-01 iunie, dar vor participa mai mult formatii civile.Poate vom fi si noi invitati, dar inca nu este sigur. Te-am claxonat acum doua zile, erai aproape de gara, in fata magazinului Meteor, ala de piese auto. Respect !!!! Link to comment
Immortal Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Deci lumea care scrie aici NU vine... ? Pai si...cine vine?! Link to comment
andrew Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Pai.. lumea care scrie aici ca nu vine, nu vine, lumea care scrie aici ca vine... s-ar putea sa vina ) Teoretic sunt liber sambata seara (in sfarsit) si ajung si eu. Link to comment
Scoop Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 O sa ajung si eu poate prindem o terasa totusi :-" Link to comment
Immortal Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Eu arunc, tu prinzi? Sa mor io! Link to comment
mike.omega Posted May 23, 2008 Author Share Posted May 23, 2008 Care si-a spalat masina?! Andrew, esti barbat sa recunosti asta sau nu?! Link to comment
andrew Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Nu recunosc nimic (a naibii ploaie, de data asta am prins si eu o zi cu masina spalata) Link to comment
Scoop Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Eu arunc, tu prinzi? Sa mor io! S-a facut, haide Link to comment
paul_marines Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Sunt mari sanse sa ne vedem la un frappe. Astazi e zi lucratoare si nu pot fi pontat lipsa. Link to comment
mike.omega Posted May 24, 2008 Author Share Posted May 24, 2008 Da, sa stii ca am vazut si eu trenul acela > Link to comment
Immortal Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 (edited) Pai...'artileria grea' s-o reunit. Am fost si eu, din pacate doar cat sa semnez condica si sa'i afum pe oameni... LE: sp. Edited May 24, 2008 by Immortal Link to comment
andrew Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 (edited) Care artilerie grea s-o reunit? Eu cand am ajuns tocmai pleca safari_hunter, anuntandu-ma ca desi trecusera 20 de minute peste ora 6, nu era nimeni prezent. M-am dus pana in capat sa intorc masina, am dat peste vix cu al lui bmw, la fel de mirat ca nu mai e nimeni. Asa ca am plecat amandoi. sp? Edited May 24, 2008 by andrew Link to comment
mike.omega Posted May 25, 2008 Author Share Posted May 25, 2008 (edited) Io am ajuns dupa 8 si nu am gasit decat pe cei 2 grei ai intalnirilor(posesori de chevy, asta asa ca hint! ) la un frappe de vorba, si m-am alaturat ce era sa fac Za only problem e ca eu venisem cu motiv si am plecat la fel de... nelamurit Edited May 25, 2008 by mike.omega Link to comment
Immortal Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 @Andrew = sp = spelling = cand editez pentru a corecta o greseala gramaticala Dah, grava eroare 'electorala'. Eu am anuntat ca intarzi, iar MCojo...asa face de obicei. Dupa ce va intalnisera-ti si plecara-ti (andrew + vix), o plecat si safariu, care mai apoi o fost sunat de MCojou, la fel ca subsemnatu'. Cum nu am fost rugati sa ajungem, ci ni s-a spus sa ne prezentam, noi ne-am conformat... Uf, si l'am pierdut pe mike Link to comment
mike.omega Posted May 25, 2008 Author Share Posted May 25, 2008 Si daca m-ai pierdut pe mine ti-au scazut actiunile la bursa sau cum? Link to comment
andrew Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Complicat nene, complicat. In ideea de a combate astfel de intamplari oare o fi mai bine sa ne intalnim la 7 de'acu? Poate il recuperam si pe Mike. Sau e pierdut definitiv in meandrele iubirii? Link to comment
Immortal Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Din cate'am inteles, fuse si se duse... S'alege kilobyte'u de mega'u nostru... Link to comment
Recommended Posts