Ami Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Ce v-ati mai lenevit! Nimeni nu deschide topicul? Sau sunt prea multi dintre voi Constantin si Elene si va e ca sunteti buni de cinste? Link to comment
ileana Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 De baut, de mancat si de..scuipat Link to comment
Ami Posted May 22, 2008 Author Share Posted May 22, 2008 Razoare, ma trecuse cu fiori! Credeam ca o sa apari la Polivalenta...Poate ca vii odata... Link to comment
BogdanG Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 BeeTon, pana acum ne-am strans 3, yupeeee!!!!!! Link to comment
NFS Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Ho mah, ca vin si eo. Tu sa nu uiti lejii. Link to comment
VAXXi Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Incerc si eu, daca nu ma biruie somnul ... promit ca fac plinul inainte Link to comment
Alezz Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Vin si io,azi nu o mai spal ca mi-e lene . Link to comment
Ami Posted May 22, 2008 Author Share Posted May 22, 2008 ... promit ca fac plinul inainte Da' vezi sa nu dea iar pe afara...ca tot n-am loc si de motor in matiz... Link to comment
bebelushu Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Vine si io. Am spalat si tractoru. LMA pentru sarbatoriti. Link to comment
ileana Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 (edited) Buey, deci va strangeti prea multi! Vroiam sa va cinstesc cu o sticla de juma' de litru de suc de la dozator si o punga de seminte d-aia mica, dar vad ca inmultiti precum ciupercile. Vedeti ca afara e frig, poate ploua, se face noapte. Ce cautati voi in parc la ora aia?! Edited May 22, 2008 by ileana Link to comment
VAXXi Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Da, e o bezna si un frig afara de mi-am suflecat manecile la camasa Link to comment
NFS Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 ...si o punga de seminte d-aia mica... Ia si tu una cu seminte de dovleac, ca-s mai mari si tin mai mult. Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 (edited) Năvălirea oltenilor Cam pe la 8 şi 10, şi-un sfert, aşa, băgam a treia pe dealu’ dinspre Polivalentă. Cam în acelaşi interval de timp, băga şi NFS-u’ nişte xenoane al dreacu’ de albe şi de strălucitoare, direct în ceafa şi-n retrovizoarea mea. Aproape simultan şi concomitent am descălecat amândoi din respectivele maşinete, el ceva mai de sus, că venise cu SUV-u’. Am fost întâmpinaţi (mai mult eu, he-he!) de Leutzu, fericit, îndrăgostit (afirmaţia se bazează pe obsevaţiunea feminină care nu s-a dezlipit de el), Muck, sosit cu un alt breloc pe două roţi, Ami, dezinvoltă, Brainiac, care avea un Civic albastru pus deoparte, Bebelushu, ce sprijinea un frigider a cărui culoare (roşie) te împingea să crezi că e o imensă ladă cu nisip din cazarma de pompieri, Zmeul cel Rău, însoţit de o creatură splendidă ca înfăţişare şi posesoare a unor ochi de-a dreptu’ băgători în boale şi, nu în ultimul rând, ci chiar în primul, lângă scenă, Alezz, sosit cu el însuşi, asta fiindu-ne de-ajuns. Cred că nu am omis pe nimeni... Muck a sărit cu informaţia că şi-a dat VW Polo, că-l rupea la benzen şi nu-i mai rămâneau bani şi pentru ratele de „lizing”. A revenit tot la marea lui dragoste, BCR-ul (Brelocu’ Cu Roţi) sau BRD, în limbaj moto-extins (Brelocu’ cu Roţi Dinţate), pe care-l struneşte foarte bine în trafic şi nici la consum nu îl duce foarte în sus. N-am reţinut marca. Un... ce dracu’ era... Cielo... Ba, nu! Espero, da! Un Expero de Constanţa şi-a făcut apariţia în jurul lu’ 8 jumate şi din el s-a distribuit uniform în cercul nostru un nene cu barbă aranjată precum liderii arabi, care purta denumirea de „Înger”. De fapt, că acuşi mă uitai pe forum, numele lui de botez este „Ing3r”, să dea boala! Bine că l-am cunoscut personal, că nu ştiam cum să pronunţ cuvântul care împreunează verbul „a ingera” (vezi DEX, A INGERÁ ~éz tranz. rar (alimente) A introduce prin gură în stomac; a înghiţi. /<fr. ingérer, lat. ingerere) cu minunata cifră care aduce bronzul pe podium. Oricum, băiat simpatic, nenea, şi la locul lui, motiv pentru care s-a şi „int3grat” (H3? C3 zici d3 scri3r3 Ing3r3?) în sânu’ de la comunitatea noastră cu valenţe auto, he-he! Asta a fost pentru Sato şi fanii lui. Dar să-l abandonăm momentan şi definitiv pe nenea din Constanţa cu serviciu temporar (2 luni, după ce l-am făcut să mărturisească) şi să-l salutăm pe nen’tu Draco, simpaticul bărbos, aprig pufăitor de ţigări şi mare fan al „Triburilor”. Pentru cei care nu ştiu despre ce vorbesc, vi-l recomand cu căldură pe NFS, aprig arzător de timp pe câmpii virtuale. NFS-u’ se chinuia să bage racolări pentru o lume virtuală, proaspăt creată de el, cu autostrăzi mari şi frumoase, fără blocări de trafic, cu benzina moca, iar schimbul de ulei se făcea cu maşină cu tot! He? Nu credeţi? Ia întrebaţi-l! În timp ce ne luptam cu imaginaţia nefesească (fie vorba-ntre noi, acuma, şi aci rămâne: a trebuit să-l stropim cu apă plată Bucovina, ca să-l răcim la circuite şi să revină în lumea cu ambuteiaje şi patru’ş’unu de mii litru de benzină!), dintr-un Cielo de culoarea şobolanului, cred, s-aruncă peste noi o noutate. Aproape timid la înfăţişare şi comportament, s-a recomandat, dar mi-a fost imposibil să descifrez onomatopeele ce-i ieşeau pe gură, chiar dacă mi-a spus denumirea personală de câteva ori. N-am vrut să cad în penibil şi să-l rog să-l scrie, dar eu am înţeles „Sake”, exact cum se pronunţă şi denumirea la ţuica aia de eukohama. A mai mormăit el ceva gen „chiu-saund”, dar aşa i-a rămas salvat urechii mele: „Sake”. Nenea, ca să fiu sincer, a fost chiar mult mai discret decât ălălalt, cu cifren-n nume, Ing3ru’, aşa că, bine-ai venit pe la noi măi, Sake, măi! Hai-tzyai-banzai! XTC, unul şi acelaşi cu personajul de la precedenta relatare, ăla de a venit cu CFM (Cazanu’ Fără Mânere) de avea telecomandă pe deschiderea de uşi. Sună cunoscut, nu? S-a foit ca un... Muck (he-he!) într-o căldare, ne-a arătat Matizachele ăla roşu, cu mănuşa aia gonflabilă prinsă-n capotă (Brrrr! „Creepy” rău poza!) şi s-a postat taman la intrarea în parcare. „Stai acolo, că e numa’ bine!”, râdea Muck de săreau hăinuţele pe el. „Poate vine acuşi Ileana, să vezi fugăreala dreacu’, îţi sare mănuşa de pe capotă, he-he!”, continuă altul din împrejurime. Bă, parcă a avut gura dată cu premoniţie! La fix o clipită de ochi, a apărut chestia galbenă a Reginei de Olteniţa, urmată la 2 metri, în spate, ca un ţiitor de trenă, de nen’tu Steph, ce-şi belea fasolele din Yarisul cel negru. Ca să nu interpretaţi aiurea cu „chestia galbenă a Ilenei”, mă refeream la ca-ul Reginei, nu la altceva, da? Parchează unu’ lângă altu’ şi începem să pupăm Ileana. De departe, la capitolul „Pupături sărite-n freză” s-a remarcat Muck, care din cauza înălţimii „fabuloase” (115 cm, cu tocuri de 25 cm), a reuşit să pupe Regina, deja aplecată la minus 30 de grade faţă de orizontală, cu ajutorul unei „jump shot” de mare efect şi efort. Stephu’ continuă să ne confirme bănuielile referitoare la creşterea în greutate. Am avut marea şansă să continui să trăiesc după ce am dat o tură cu maşina lui, el şofer şi eu, carne de tun! Frate, da! S-o stăpâneşti cu plăcere! Pe cât e Stephanelli de burtos, pe atâta e maşinuţa aia de zglobie, să dea boala! M-a lăsat fără aer în plămâni şi fără lichid în vezică, zău aşa, dar nu i-am mai zis lui Steph. M-am dat şi eu centaur: „He-he! Numa’ atât?”. Da’ „emoţia” era cât casa la curu’ meu, parol! Când a sosit BogdanG, ca un făcut, li s-au deşteptat mai multor cetăţeni conlocuitori neuronii de memorie şi au început să-l salute pe Bogdănel: NFS - „Bă, să te f*t! Mi s-a ars iar un led de poziţie!” Bebelushu - „Frate, şi mie-mi trebe unu’ la Lighean”, unde prin Lighean se înţelege noul firgider de 1.5 DCI. XTC - „Meştere, vreau şi io să-mi pun vreo doo lângă mână de la capotă, că parcă astea ale lu’ matale, dau lumină mai ţapănă”. ETC. Fotonel cel Bogdănel, a sărit pe treabă şi în următoarele trei sferturi de oră, nu l-am mai văzut ieşind de sub capotele maşinilor reclamate a avea nevoie de intervenţia proverbialei sale dibăcii în ale pusului lumină. Mare boier, Fotonică, aşa cum îl ştiam, i-a furnizat I(E)lenei cea Fost Sărbătorită cu o zi înainte, un ditai portbagaju’ de Volvo break, întru exprimarea culinară a Reginei: suculeţe de beut, prăjiturici de păpat, cu diferite gusturi şi arome, şi, nu în ultimul rând, câteva pungi cu seminţe pentru scuipat, după cum s-a exprimat personal olteniţeanca. De cum s-a dat drumul la potol, Alezz, Brainiac, NFS şi alţii ca ei, ţiitori la siluetele personale, s-au aruncat degrabă-n prăjituri. Noi, ăştilalţi, vegetarienii, am dat iama în seminţe. Să trecem acuma la genul epic, adică: Foaie verde de mohor, Se scoborî în popor Dintr-un atelaj, hai-hui! (Marca, sincer, n-o văzui...) Botul lin, spatele dus, Cei Trei Prazi de la Apus. Primu’, Guru, sunetistu’, Altu’, Tiboască, tiristu’, Şi-ultimu’, nu fu de şagă, Razor cel cu şapte-n coadă. Surpriza a fost de mari proporţii, atât pentru Sărbătorită, cât şi pentru ceilalţi participanţi la consumat produse onomastice. Cu atât mai mare a fost surpriza pentru mine, care habar n-aveam de doi dintre Prazi, anume Tiboască şi nen’tu Razor07. Cu Guru combătusem când nu se dăduse cu Prazii de la Apus şi venea la întâlniri cu Enterprise-ul ăla roşu, de-i zicea patern, Matiz. Simpatici-foc băieţeii, de viaţă, şi foate puţin a trecut până să se integreze deplin şi absolut în atmosferă şi în portbagajul Ilenei. Adică, portbagajul lui Volvo al lui Fotonel, care-i servea Ilenei drept cantină. Uf! Pe câţiva dintre voi vă văzui puţin uimiţi la termenul de „praz”. Păi, măi fetiţe şi băieţi, puţini dintre voi ştiu că „praz” nu semnifică doar leguma de-o puseră oltenii pe drapel, ci mai este şi echivalentul românesc al lui „cneaz”, aşa că, cine ştie ce înseamnă „cneaz” va traduce în româneşte aşa: „praz - prinţ oltean din zona Daewoo a Craiovei”. Ha? Cre’ că v-am luat vălul de pe ocheane. De cum a început să se simtă la el acasă, Razor s-a pus pe turuit, fraţilor. Vă zic io că l-a luat de mult pe Muck, la numărul de cuvinte aruncate deodată din gură. „Vă zisei ce păţii acu’ fro doo zile? Nu vă zisei, că abia sosii, hă-hă! Acu’ fro doo zile fusei pân’ Craiova, la plimbare, şi văzui un Ca-galben, taman ca al matale”, şi arătă spre Ileana. Luă o gură de suc, distruse trupul unei seminţe şi continuă relatările din teren. „Aşa! Mi-am zis că n-ar strica să văd dacă eşti tu”, şi arătă spre Ileana, din nou, „sau altcineva, aşa că îmi aruncai un ochi, stângu’, că am mai puţin la dioptrie, în maşină. Mamăăăăă! Era una bună ca o bere rece la terasă, după o zi de vară de 40 de grade, la un servici de cacao!”, aproape că încheie Razor visător la „olteanca fierbinte” din K-ul craiovean. Sorbi visător o gură de aer dintr-un pahar gol de plastic şi-şi aruncă ochiu’ în golul cerului. Cre’ că era ochiu’ responsabil cu aruncatu’ prin maşini. „Dacă şi Ileana ar arăta aşaaa...”, îşi încheie el visul definitiv. De emoţie, că nu ştiu ce a înţeles fiecare, că şi ăsta s-a exprimat un pic ambiguu, ori că aia din K-ul din Craiova era prea bună, ori că Ileana ar trebui să fie la fel de bună ca aia, olteniţeanca era cât p-aci să-şi proptească delicatu-i tors în ditamai cârligu’ de remorcare, cu cap rotund şi neted, amplasat pe bara din spate a maşinii lui Fotonică. „Mi-ar fi bună o chestie d-asta de agăţat şi la mine în Forduleţ, pe scaunul şoferului”, zâmbi cu regret Regina. După evitarea acestui binefăcător incident, s-a comis la apariţie şi Fotonel, proaspăt extras din Ligheanul frigideric al Bebelushului. Imediat a fost recunoscut de Razor, care a început să-i prezinte cam pe unde poa’ să-i pună şi lui, mă rog, maşinii, niscaiva led-uri cu lumină albă. Până să trec la apariţia lui Vaxxi şi a lui Satori, trebe să vă zic faptul că am aflat din surse confidenţiale că: 1. Guru se pregăteşte să devină trădător, în senxu’ că vrea să-şi dea Matizachele care i-a fost credincios atâţia ani şi a suportat fără să crâcnească toate upgrade-urile guru-eşti. Cică s-ar pregăti să-şi pună numele pe talonul unui „freonfri” tip „Sandalo”, „Sandilău” sau „Sandero”, nu ştiu cum se pronunţă corect. Mă bazez pe câţiva Prazi adevăraţi că-l vor aduce pe calea cea bună şi-i vor scoate agregatele electrocasnice din cap. 2. Tiboască este un tip de modă veche, el preferând să nu bifeze întâlnirile din Craiova, pentru că sunt prea aproape de casa lui. Fiind de cursă lungă, îi este mult mai uşor să vină la întâlnirile din Bucureşti, unde se simte mai în largul lui (E mare fraţilor, mai ţapăn ca Alezz!) şi unde, dintr-o eroare, lumea l-a luat de „supra-oltean cu trei picioare”, graţie lui Muck. Acesta, apropiindu-se de el şi venindu-i până la curea, în lumina amurgului bucureştean, s-a confundat lesne cu al treilea picior al lui Tiboască. Când ne pregăteam să o luăm la fugă, am observat că piciorul din dreapta corpolentului oltean se urcă pe o motocicletă pentru sugari şi dispare. 3. Ca urmare a acţiunilor pline de neprevăzut pe care le întreprinde, Razor a fost numit oficial „Zânul Suprizelor” din DaewooClub. Rămâne să găsim în rândurile noastre un „Jr.”, ca să fie treaba completă. Momentul trecerii la Vaxxi şi Satori a sosit. Aceşti vajnici căţărători pe motoare au semnat prezenţa pe la „10 fără”, vorba cuiva. Satori şi-a împrumutat casca lui NFS, care a decretat ireversibil: „Bă, Sato, căpos mai eşti!”. Lucru cu care mai mulţi dintre noi, cei prezenţi şi cei de pe forum, am fost de acord, he-he! Vaxxi, acest „Mobra cum Laude” al motociclismului DaewooClub, de cum a sosit cu costumul lui multicolor tip „Uriaşă minge de plajă”, a şi început să scârţâie din botinele greu încercate de ploile din urmă cu două săptămâni, de la Costineşti. El şi-a revenit destul de bine, în sensul că poate să te urmărească cu privirea şi articulează sunete, dar botinele s-au îmbolnăvit decisiv, săracele... Îi studiam cu interes, lui Vaxxi, frecvenţa „scârţului” din tocuri, când se face vizibilă de nicăieri Xenuţa noastră, dimpreună cu al ei mult-iubit Joyride. A dat şi ea cu pupături în noi, motiv pentru care nu am putut să nu remarcăm o uşoară creştere în greutate a războinicei noastre forumiste. „Eh, e din lipsa de mişcare pe care mi-o administrează ăsta!”, făcu ea râzând mânzeşte şi aruncând cu capu’ în direcţia lu’ Joyride. „Ăsta”, săracu’, râdea şi el la luna proaspăt apărută. Din vorbă-n zâmbet, Xena ajunge la Fotonică (pentru neatenţi, BogdanG), cu care era de ceva vreme în negocieri cu privire la un telefon chinezesc marca „Tzyo Pun”. După ceva discuţii lăturalnice, numa’ ce izbucneşte Xena către Joyride: „Iubitu’, iote cât de bună sunt, l-am scos la 2 milioane, da’ dacă te întorci puţin cu spatele şi io mă duc mai încolo cu Fotonică, cre’ că-l scot şi mai ieftin, ha-ha!”. V-aţi prins, cred, că glumea, da? Fotonică nu e genu’ ei, he-he! După ce s-a perfectat tranzacţia, s-a trecut la probarea sculei. A telefonului chinezesc, nu a altceva, la ce dracu’ vă merge mintea acuma, în prag de uichend? „Dă-mi telefon!”, făcu Xena către „iubit”. Se conformează ăsta şi numa’ ce începe să sune scula în limba dinastiei Mui. „Bă, Fotonel!”, făcu Xena aproape râzând. „Da’ afară de soneriile-astea tzo vîr, tzon des, myo dai, mai are şi altceva?” Răspunsul negativ a făcut-o pe Prinţesa Războinică să se gândească serios cam cum ar putea să-i sune chestia chinezească în public, fără să primească propuneri de la persoanele din jur. Am părăsit parcarea tocmai când Xena a decretat deschisă „ora de vară” şi s-a trecut la făcut cheta pentru şaormele respective. Să tot fi fost trecut bine de 10 peme. Cam asta fu şi cu ai noştri, şi cu oltenii, pe care-i salut şi pe această cale. Fuserăţi meseriaşi, bravilor Prazi, rispect vouă! Nu-mi mai rămâne decât să vă urez la uichend, să fie frumos, însorit şi liniştit. Hai, să trăim cu toţii! Edited May 23, 2008 by Obi_wan_Kenobi Link to comment
Dj_Dark Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Ptiu la naiba in puii mei cand mi-am gasit sa lipsesc si eu, dar trebuia sa predau masina mecanicului asa ca o luna nu cred ca ma mai vedeti la fata. PS. Misto cronica maestre, ca de obicei de altfel. Ma faci sa mor de ciuda ca nu am putut veni. Link to comment
Ami Posted May 23, 2008 Author Share Posted May 23, 2008 Mai ca imi vine sa cred ca se intoarce forumu' la vremile bune...sa ne traiesti Obi, tatutule... Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 (edited) Sa dea Domnul! Multam fain de aprecieri si v-am pupat! Ma duc sa-mi fac o "extorsiune" a directiei la Matiz. Pret estimativ FS (fara spaga): 120 RON. Imi doresc refacere bugetara grabnica... Edit imediat dupa postare: Multumiri lu' Ami pentru intrarea in posesie a interviului realizat de numita cu subsemnatul in direct, la Radio Antena Satelor. Edited May 23, 2008 by Obi_wan_Kenobi Link to comment
RaZoR-07 Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Razoare, ma trecuse cu fiori! Credeam ca o sa apari la Polivalenta...Poate ca vii odata... Poate... > Si maestrul de sunet zicea ca nu te prinzi. Daca intereseaza pe cineva, cei trei trubaduri ai prazului au ajuns fara evenimente in Cetatea Banilor, pe la ora circa si ceva fara un sfert, astfel ca pana dimineata am mai avut timp si de o repriza tribala. Somn, mai putin. Promitem sa-l ferim pe Guru de ispita arctica. Am si o solutie extrema: sa-si cumpere singur Matizul. > Link to comment
Satori Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Asta a fost pentru Sato şi fanii lui. Eu n-am fani, bre, nu-s vedeta. Matale ai. Acum si in varianta cu alunite. "> Link to comment
NFS Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Observ stimate cronicar, ca incepe sa te lase memoria (de la telefon, care credeai?)... un episod dragut a fost si intalnirea dintre Ing3r si Draco dovada ca forumul asta le are pe toate, precum si momentul in care cei trei de la Apus au facut poze cu maimuta. Maimuta dezinvolta. )"> Vaxxi, [...] a şi început să scârţâie din botinele greu încercate de ploile din urmă cu două săptămâni, de la Costineşti. Si io credeam c-au pus astia parchet prin parcare. Link to comment
Ami Posted May 23, 2008 Author Share Posted May 23, 2008 @NFS: Maimuta dezinvolta, ai?....Biiineee Link to comment
guru Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 (edited) Gata! Calculai, asta e unghiul de aterizare la polivalenta! Ok, maneta de gaz, pana la fund! Ia uite baaa, venira astia cu prazu! Sa-i notam la catastifu electronic! He, he, stai ca-ti pun io tie cravata, nu scapi! Aoleu! Asa tatutule, nu mai scapi! Am cravata meaaaa, sunt pionierrrr! Io facui armata la Curcani! Si vrei sa ma uit prin acte la primarie, ai copii p'acolo? Edited May 23, 2008 by guru Link to comment
Recommended Posts