laurentziu83 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Amortizoarele fata fac din orice franare mai brusca o AVENTURA plina de adrenalina :deoarece is f moi masina capoteaza in bot si se infinge in puntea fata care blocheaza rotile si faci patinaj artistic. Cand am luat prima dat masina n-aveam nici o frica in viraje, acum se inclina fata de spui ca se duce peste cap La faza asta chiar iti dau dreptate. Era sa zbor de pe scaunul tau cand ai pus frana. La mine parca nu face asa. Ia in considerare diferenta de amortizoare, ce ai pe fata si ce ai pe spate: pe spate ai Sachs-urile, iar pe fata ai old fucking Compa sibiu. deci e cam normal sa-ti faca asa. Diferente ai fi simtit chiar daca ai fi avut amortizoarele bune pe fata, pentru simplul motiv ca nu exista comparatie intre Sachs si Compa. asta e. Link to comment
NFS Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Poti sa te cosideri un norocos daca nuami atat probleme ai avut. ... Hi hi hi, io nici p-alea nu le-am avut! )"> Link to comment
andreib Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 Inca un lucru care ma deranjeaza si parca a crescut in ultimul timp: Zgomotul masinii in mers pe la 110-120 a crescut, nu se aude motorul cat se aude vantul prin chedere. Cat despre amortizoare nu le prinde martie pe astea ca ma omoara(eu cand conduceam renoul franam tarziu fara nici o grija pe cand cu asta risti si pierzi!!! ). Link to comment
tolin Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Inca un lucru care ma deranjeaza si parca a crescut in ultimul timp: Zgomotul masinii in mers pe la 110-120 a crescut, nu se aude motorul cat se aude vantul prin chedere. <{POST_SNAPBACK}> Ce auzi este vantul in grila de sub parbriz. Desi este foarte estetica, din acest motiv s-a renuntzat la ea in versiunea urmatoare. Link to comment
Guest Mecmar Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 troncanit amortizoare: schimbat pe garantie,problema nerezolvata;mai studiem. <{POST_SNAPBACK}> Ovidiu si la mine dupa ce ti-am spus ca am schimbat amortizoarele incepuse sa mai faca un pic de galagie, dar acum vad ca si-au revenit si nu pot sa afirm ca este ca un rolls de ultima generatie, insa se mai aude in partea din spate galagie numai cand intru pe un drum cu pietre. in rest totul este o.k. Link to comment
andreib Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 Ce auzi este vantul in grila de sub parbriz. Desi este foarte estetica, din acest motiv s-a renuntzat la ea in versiunea urmatoare. <{POST_SNAPBACK}> Nope, nu de acolo se aude ci de la chederul portierei stanga fata, partea din fata sus a portierei!!! Link to comment
tolin Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 trece pisica pe acolo la tine ? Link to comment
ovidiuc Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Si eu cred ca mai e o problema,ca sa fiu plastic:ele ie mai delicate.Daca ne comportam cu un Matiz ca si cu un Hummer,in max 2 ani il tragem pe dreapta.Totusi din observatiile mele pe forum,cele mai multe probleme,ca sa zic asa,le-au avut cei care merg mai la limita cu masinuta.Cei care merg mai batraneste nu au intalnit decat probleme pentru care trebuie sa multumeasca fabricii de la Craiova si furnizorilor sai sau mecanicilor din service. Link to comment
andreib Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 Pai eu cam adorm la volan daca trebuie sa merg cu 90 la ora. Masina este facuta sa mergi, nu sa stai. Cand oi fi mai batran o sa stau s-o pigulesc si sa merg numai cu 80km/h .Oricum cred ca problemele legate de masinuta mea nu tin de cat de tare o calc ci de drumurile f proaste din Iasi, cand treci peste o linie de tramavai simti ca se desface masina in doua, indiferent de viteza cu care mergi. Acum recunosc ca la nervi conduc groaznic, f bruscat si f agresiv, dar asta nu se intampla chiar des.Pentru ca trebuie sa o mai tin vreun an voi mai baga nishte bani in masina si sper ca va merita. Link to comment
laurentziu83 Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Atunci ce te plangi daca intri cu 60 la ora pe sinele de tramvai? ai vazut a mea ce galagioasa este in spate (mai rau ca la tine), dar nu ma plang. asa am hait-o, asa o am. N-o sa reziste nici o masina sa mearga impecabil toata viata ei la ce drumuri de kkt sunt in Iasi.Eu am avut chiar un soc duminica seara cand am ajuns, in Galati nu sunt prea multe sine de tramvai. Toate o sa incepa sa trancane mai devreme sau mai tarziu. Iar acest mai devreme sau mai tarziu reiese din banii pe care esti dispus sa-i dai pe o masina noua:dai putin, trancane imediat (sau p.. mamii ei ce i se mai intampla ex mai ramai in drum); iei masina buna, te tine in confort mai mult timp. Link to comment
andreis Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 (edited) Bucurie mare mi-am luat Maty, dar am intrat si eu la seria problemelor..cum am iesit pe poarta dealarului imi dau seama ca troncane ceva in spate ma intorc si aflu ca momentan nu se poate face nimic..nu merge nu stiu ce aparat.. cred ca-s amortizoarele... prima impresie: masinutza e super, se infige destul de bine...mai revin cu vesti noi in curand Edited January 11, 2005 by andy Link to comment
Guest Mecmar Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Sa-l stapanesti sanatos sa ai drumuri multe, lungi si fara evenimente. Tine capul sus, fii optimist si lasa problemele deoparte, bucurate de moment. Bafta! Link to comment
Recommended Posts