Ami Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Am mai auzit si eu cate ceva despre curentul asta. Dupa mine, mediatizarea excesiva este cea care le da apa la moara. In fiecare generatie de adolescenti exista un grup, mai mare sau mai mic, care duc problemele specifice varstei si cele personale la extrem. Inainte li se spunea adolescenti-problema. James Dean a jucat intr-un film pe aceasta tema...prin anii '50. Problema e ca acum pto forma un grup distinct si pot comunica intre ei pe internet. Ceea ce ii ajuta sa se separe de restul lumii si asta nu e bine.Mediatizarea, zic eu excesiva, a unor cazuri disperate a facut din curentul asta un fenomen de prima pagina. Dar se va duce si nebunia asta, iar urmatoarea generatie de adolecenti va avea si ea grupul ei de inadaptati care vor forma o alta miscare. Link to comment
Satori Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Rapid esti Toline Ei bine.Cica emo e un copil care a suferit, sa zicem ca i-a murit unul dintre parinti. Hopa! Deci eu sunt EMO! "> Ce trebuie sa fac acum? Link to comment
zeneseu Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Iti imprumut o lama? Orbit e buna? Link to comment
john Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 @satori: hai bre, matale nu esti om bre, esti copil. Link to comment
Satori Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 EMO, astia, e oameni? Deci am scapat? Iti imprumut o lama? Orbit e buna? Daca esti EMO, iti pute gura? Or what? Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Hopa! Deci eu sunt EMO! "> Deci banuielile mele se adeveresc! Link to comment
zeneseu Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Parca acum ii vad peste tot... Cine nu e orb, vede esenţa. Vede limpede că viaţa dansează pe sârmă şi că sub ea se deschide o largă prăpastie. Fără tăgadă, trebuie să mor! Cel născut, aşa va sfârşi! A fost un chin să mă nasc, nu o plăcere. O dată l-am întrebat pe tata de ce tocmai pe mine m-au crescut. De ce nu ar fi fost mai bine să ia o curvă de la colţul străzii? Aici în mine e totul un iad imens. Dracul, Dumnezeu, viaţa şi moartea. Nu vede nimeni, dar aşa trăiesc. Dacă n-am nicio problemă, mi-o caut”... “Curentul “emo” îmi spune că nu merită să trăiesc şi că o să găsesc libertatea pe lumea ailaltă! Sunt nişte fenomene culturale dintre cele mai grave, care fac parte dintr-o patologie extrem de distructivă, pe care internetul o propagă cu viteză în mediile sensibile, cum este cel adolescentin”, explică celebrul psihiatru Florin Tudose, convins că de multe ori adolescenţii aleg acest curent datorită faptului că nu există o comunicare adecvată între ei şi părinţii lor. Link to comment
laurentziu83 Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Unul care intr-adevar a avut o problema nu devine emo dup-aia, ba din contra. Problemele astora cu parul intins la placa de par sunt de regula de genul: "am luat 4 la romana","n-am bani de tricou kenvelo", telefonul colegului e mai bun decat al meu", "am numa comment-uri naspa pe hi5", etc. Daca toti emuistii de pe strada ar avea intr-adevar problemele pe care le generalizam noi ca ar avea, inseamna ca am fi o tara de napastuiti ai soartei. Mie nu mi se pare. Voua? Link to comment
Satori Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Deci banuielile mele se adeveresc! Aha! Deci tu stii ce inseamna EMO asta. Ia scuipa tot. PS: Statusurile tale sunt Emo sau Emo-bait?! Link to comment
Immortal Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 (edited) Lasati wai oamenii (nu 'sa vina la mine' ci) sa fie cum vrea muschii lor... De cand 'inteles' e definitia fericirii or' a normalitatii? Exemplele pe care le-am citit sunt niste exagerari - eu am vazut si oameni care asculta opera 12/24 si abia se tarasc pe scara, unde-i diferenta? Va recomand http://www.urbandictionary.com/define.php?term=emo+kid si o atitudine mai normala (voua celor ce, pe alte threaduri, ii injurati pe aia de la Antena3). Nu-s nici nenorociti si nici sinucigasi, ci termenul a avut la origine idei precum "nu le pasa ce cred ceilalti", "generatia MTV" or "tenisi de dragasani" (+/=> metrosexualitate). Nu sinucideri, nu coca, nu nimic. Restu's tampenii ProTViste (ori Badea'istice). Emo-kizii is aia care n-au nici cea mai mica treaba cu tine, carora nu le pasa de tine si carora nu le pasa ce crezi tu. Astialalti is... extremistii LE: Blah, imi dau warn, tuma' l-am vazut pe Andrew cu frumusetea lui de...link. Emmortalu' Edited May 23, 2008 by Immortal Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 PS: Statusurile tale sunt Emo sau Emo-bait?! Sunt ecouri ale vocii mele interioare ce tipa la luna. Link to comment
Satori Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Presupun ca lunii i se rupe. Deci e emo. Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Nu, doar februarie ce e pasiva, august e misto ca se incing emo la soare. Apropo, ce culoare ai la echipamentul de motor? Link to comment
VFX Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Sau si mai mult...ce culoare are motorul? Link to comment
NFS Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Am mai auzit si eu cate ceva despre curentul asta. Dupa mine, mediatizarea excesiva este cea care le da apa la moara. Exact ce-am incercat sa sugerez cand v-am intrebat daca stiti ce-a zis Dabija. Se intampla fix ca atunci cand dai atentie sclifoselilor unui copil. Daca e bagat in seama si simte ca e ceea ce trebuie sa faca. Nu-l mai bagi in seama isi pierde interesul ... si se apuca de altceva. )"> Link to comment
Apocalips Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Odata cu infiintarea generatiei EMO, s-a deschis piata de clienti pentru cabinetele psihologice, ceea ce pt mine e ok Abia astept sa-mi deschid cabinetul "> Link to comment
Satori Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Nu, doar februarie ce e pasiva, august e misto ca se incing emo la soare. Apropo, ce culoare ai la echipamentul de motor? Predominant negru. Sau si mai mult...ce culoare are motorul? Predominant negru. Asta ce naiba mai inseamna? Se pune daca am masina rosie? Cat de grav este? Mai scap? Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Scapi dar ai nevoie de o lama. Link to comment
Brainiac Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 O lama DE-ASTA crezi ca ar fi satisfacatoare? Link to comment
VFX Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Poate incerca, dar nu stiu daca o sa-l satisfaca...poate o sa vrea mai mult... Link to comment
Brainiac Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Complet. O sa fie cea mai emo lama ever Link to comment
Elfu Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 (edited) Astea merg? A doua e de rezerva si mai sunt si minore. Edited May 23, 2008 by Night Elf Link to comment
Satori Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Preferintele voastre vin din experienta? Daca lama sufera in procesul respectiv, devine si ea emo? Link to comment
augustinionut Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Acum inteleg de ce un licean cu gluga pe cap traverseaza fara sa se asigure.Pt ca nu-i pasa de viata?!? Link to comment
Recommended Posts