Mircea B Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 La Oradea în parcarea de la Selgros este expoziţie auto în intervalul 22-25 Mai. Expun mai toţi dealerii locali. Cu ocazia asta am aflat că în toamnă probabil la SIAB se lansează Opel INSIGNIA care îl va înlocui pe bătrînul Vectra. Merită văzută expoziţia, sînt destul de multe modele de maşini. Link to comment
Mengelaus Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 In perioada 31mai-1 iunie 2008 va avea loc in Cluj Napoca "Caravana masinilor de epoca".Evenimentul se va tine la Iulius Mall. Sunt destul de putine informatii despre eveniment, dar totusi: http://www.clujeanul.ro/cultura-timp-liber...us-mall-2661613 http://www.cluj4all.com/stiri/iulius-mall/...r-de-epoca.html Link to comment
Mengelaus Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Buna dimineata.Propun, cu acordul initiatorului bineinteles, sa fie schimbat numele topicului in "Evenimente Auto", sau ceva de genul, sa postam aici tot ce se intampla in lumea auto, expozitii, raliuri, concursuri de drifting etc si sa-l facem sticky aici la sectiunea "Stiri". S-a intamplat de multe ori sa aud de un rally sau o expozitie dupa ce s-a terminat si asta din cauza ca, in afara de evenimentele mari(gen SIAB), nu exista de-ajuns de multa promovare, nici pe canalele media clasice, nici pe internet. In concluzie: Transilvania Rally Show Evenimentul va avea loc in perioada 30-31 mai 2008 in parcarea Polus Center Cluj si se afla la a doua editie. In plus fata de anul trecut organizatorii promit un numar de 3 ori mai mare de spectatori in tribune si un show mult mai bun, lucru garantat si de prezenta a 10 piloti straini, unii dintre ei din WRC, restul campioni nationali: - Harri Rovanpera – Finlanda - Alex Fiorio – Italia - Juuso Pykalisto – Finlanda - Csaba Spitzmuller – Ungaria - Alex Bruschetta – Italia - Istvan Elek – Ungaria - Giovanni Galleni – Italia - Tamas Turi – Ungaria - Daniele Ceccoli - Italia Sursa: http://www.time4news.ro/citeste_articol/38...ia_Rally_Show_/ http://www.autorally.ro/ Link to comment
Laurycã Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Mircea B said: Cu ocazia asta am aflat că în toamnă probabil la SIAB se lansează Opel INSIGNIA care îl va înlocui pe bătrînul Vectra. Anul asta nu va fi nici un SIAB. SIAB-ul are loc odata la 2 ani. Link to comment
Winston_83 Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Salutare. i-mi poate spune cineva unde pot gasi calendar expozitional 2008. Un web sait. pls. Link to comment
Mircea B Posted July 25, 2008 Author Share Posted July 25, 2008 În acest sfîrşit de săptămînă este Salonul Auto de la Londra. Link to comment
hohaele Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Expozitie auto in Constanta,langa Vraja marii,in parcarea aia mare de linga poarta1,de azi a inceput. Link to comment
Mircea B Posted November 13, 2008 Author Share Posted November 13, 2008 Auto-Show la Oradea în centrul orasului. Mărci prezentate: Nissan, Alfa Romeo, Lancia, Kia, Citroen, Fiat, Jeep, Dacia etc. Mertită vizitat pentru că sînt cîteva modele tari. Link to comment
Miste_R Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Revine salonul auto Bucuresti. http://economie.hotnews.ro/stiri-auto-9573096-salonul-auto-bucuresti-accesorii-revine-toamna-dupa-zece-ani-absenta.htm Link to comment
Miste_R Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Am dat azi o fuga pana la SAB (exp. auto in baneasa). Lume destul de multa,fara insa mari noutati in materie de masini. BMW si Audi lipsesc.. In rest,mi a placut ca ai acces si la interiorul masinilor,cu o exceptie,la jaguar. Pt ca la exterior ,modelele nu mai erau o enigma pt mine,m'am axat mai ales pe analizarea interioarelor. Majoritatea extrem de plasticate,fara niciun "uau"-dezamagit rau de modelelel mazda(3 si 6) la acest capitol,dar si de altii.. Surpriza a fost Chevrolete Malibu-un interior (super!!)fara nici-o exagerare,bord acoperit cu piele ,scaune extrem de confortabile,spatiu, etc. Din pacate si un pret cam piperat pt varianta "high"dizel 160 cp -26 000 euroi. De urmarit insa promotiile.. Al doilea interior f mijto dupa parerea mea-cel de la peugeot 508(era varianta GT)-volanul,bordul,scaunele si consola suuuper!! (varianta GT ajunge pe la 29 000 ) Si imi place mult si la exterior. Singura poza cu interiorul e pt o Elantra. Mercedes clasa E..ce sa mai comentez,un pic dezamagit de clasa A si B vis a vis de raportul "pret-look-asteptari merceses- interior". Mi s-au scurs ochii langa jaguarul xf la promotie..32 000 fara tva,l-as alege oricand in dauna unui serie 5 sau a6,probabil influentat de design(interior-exterior) O alta surpriza placuta e Kia optima- era expus un model hybrid-benzina-200 cp. Foarte mijto si exterior si la interior. Desi destul de "plasticat" si interiorul de la Hyundai Elantra e destul de ok-era expusa o varianta intermediara-automata,benzina. Si la modelele Volvo am "insistat" cu privirea pe interioare-imi plac ceasurile cu plasma(cred) folosite la toate modelele. Pt 15 lei intarea merita o vizita-mai exista un hangar cu accesorii auto-si ala are chestii interesante de achizitionat. Link to comment
Shift1 Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 On 10/21/2012 at 5:01 PM, Miste_R said: mi a placut ca ai acces si la interiorul masinilor,cu o exceptie,la jaguar. In week-end este permis si accesul in interior. iar la jaguar ai ce vedea/simti!! Link to comment
Recommended Posts