Cumnatu Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 (edited) Ma gandesc sa imi iau asa ceva. Il consider util pe la imbinarile dintre materiale, atat in masina ( chedere, portiuni de plastic, imbinari de la bord ) cat si in casa ( tot ce e colt nelemnos ) . Intrebarile sunt : Are cineva dintre voi ? Daca da, de care ? Face treaba ? Ma gandeam la ceva de genul asta Sfaturi ? Edited May 26, 2008 by Cumnatu Link to comment
Tommy Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 (edited) Pai.. ala.. functioneaza pe baza de aburi.Hahhahaa, eu ti-am mai zis, nu cred in vanzatorul perfect, dar tu esti .. cumparatorul/consumatorul perfect Tot un fel de bio cleaner folosesc si eu, cum nu sunt insurat, o chem pe femeia care face curat periodic. Edited May 26, 2008 by Tommy Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Da, a luat si maica-mea. L-a folosit o data si cred ca l-a... donat. Link to comment
Juliaen Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Folosesc un aparat cu abur, Severin parca, luat din Selgros. Ca utilitate, curata foarte bine petele de var si vopsea (l-am achizitionat in perioada renovarilor din casa). In rest l-am mai folosit la curatenia prin casa (instalatii sanitare, faianta, gresie - foarte util la curatarea rosturilor) si pot sa zic ca merita. E cam migalos de folosit, dar din cand in cand merge. Dar nu merita sa iei ceva mai scump de 150-200 RON, parerea mea. Link to comment
ilie_v Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Interesant, am vazut si eu reclama... Daca are cineva poate veni cu mai multe detalii... Link to comment
Juliaen Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Reclama tot reclama ramane. Nu va inchipuiti acum ca daca ati achizitionat aparatul, gata ati scapat de munca de curatenie in casa. Ajuta, dupa cum am spus, dar e migalos de folosit. Practic inmoaie murdaria, iar apoi trebuie sters cu alte produse de curatat, clatit, etc. Link to comment
Cumnatu Posted May 26, 2008 Author Share Posted May 26, 2008 Tot e bine ca nu trebuie sa freci abraziv, mai ales pe suprafetele delicate. Link to comment
Recommended Posts