Senna Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 (edited) Acum cinci ani sau mai mult am facut o deplasare pana la Snagov, facut baie si intors inapoi in Bucuresti. Mi-ar fi placut sa recidivez dar n-am mai gasit amatori plus ca pe DN1 e atat ilegal cat si riscant sa mai circuli cu bicicleta Tocmai m-au entuziasmat colegii nostrii de pe DaciaClub care s-au intors pedaland duminica de dimineata de la Lehliu dupa ce au ajuns acolo cu un tren personal Propun sa mergem si noi cu ei sau fara ei! Drumul Bucuresti-Lehliu, aka drumul vechi spre Constanta este in prezent foarte liber! Ne-am putea aduna si noi sambata sau duminica la 5:50 la gara Obor pt a lua personalul 8011 la 6:10 urmand ca la 7:50 sa coboram la Lehliu! Astept pareri! Edited May 26, 2008 by Senna Link to comment
ileana Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Era mai palpitant cu un marfar! Nu gasesti orarul? Link to comment
alx Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Stau eu si ma gandesc, de ce nu veniti pe autostrada? Link to comment
Satori Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Whatta ... ? La ce naiba iti trebuie sa te duci cu trenul ca sa te intorci pe bicla? Hopa sus pe ea, ai ce vedea in raza Bucurestiului, nu trebuie sa te duci la Lehliu! Link to comment
Senna Posted May 26, 2008 Author Share Posted May 26, 2008 Pai asa esti motivat sa nu renunti ca doar n-o sa ramai in camp! Dar se poate si asa cum zici tu, de exemplu Bucuresti - Mogosoaia - vizitat palat - intors inapoi. Link to comment
ileana Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Eu totusi cred ca mai palpitant ar fi cu un tren marfar, chiar si o distanta scurta. Link to comment
Senna Posted May 26, 2008 Author Share Posted May 26, 2008 (edited) Neah, marfaru era doar pt evrei sau animale Edited May 26, 2008 by Senna Link to comment
alx Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Si sa te dai jos pe undeva prin Saligny, impreuna cu coloratii. In felul asta vei prinde viteze inimaginabile inainte... Si poti merge si pe autostrada... Link to comment
mike.omega Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Ca tot veni vorba, pe ce fel de drumuri avem si nu avem voie sa mergem pe 2 roti si 1 om putere? Link to comment
tarzy Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Stau eu si ma gandesc, de ce nu veniti pe autostrada? pai banuiesc ca: 1. este interzis ca pe autostrada sa intre asa vehicole 2. nu e prea fain ... ca de pe autostrada vezi cam acelasi peisaj Link to comment
alx Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Eu zic ca e misto cand depasesti un tir. Link to comment
ileana Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Pentru alaptat avem voie pe banda de urgenta? Link to comment
Satori Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Ca tot veni vorba, pe ce fel de drumuri avem si nu avem voie sa mergem pe 2 roti si 1 om putere? Pe prea multe nu ai voie. Si, oricum, nu e fun deloc, dupa 10 km plamanii tai o sa fie filtru de particule pentru nshpemii de diesele. Cu bicicleta e fun pe coclauri Link to comment
mike.omega Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Tu chiar nu vrei sa lasi omul sa se simta bine?! ) Eu oricum nu aveam de gand sa merg (vreodata) cu bicicleta prin oras in trafic ci doar pe la periferie PS: nu stiu de ce am impresia ca imi trebuie antrenament mult pentru mers 10km pe bicicleta Link to comment
Satori Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Ce om nu las? Eu vorbesc din experienta, ieseam des cu bicicleta anul trecut, anul asta nu am mai reusit. Imi place mult de tot, dar sunt si parti proaste. 10km e putin. Nu stiu ce forma fizica ai tu, dar 10km ii fac eu fluierand si sunt fumator (inrait). E mai mult chestie de "ai ce face". Daca mergi cu scop sau te distrezi/ai ce vedea, arzi kilometrii de parca ar fi sute de metri. Daca, in schimb, mergi drept si nu ai la ce sa te holbezi, nu rezisti mult la ignorat efortul fizic. Link to comment
zeneseu Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 ...PS: nu stiu de ce am impresia ca imi trebuie antrenament mult pentru mers 10km pe bicicleta Nu prea iti trebuie antrenament, dar trebuie sa stai bine la capitolul "posterior". Mai mult o sa simti durerea si inconfortul la partea dorsala decat oboseala de la pedalat Link to comment
Satori Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Dupa prima plimbare din an, trece. Link to comment
zeneseu Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Corect...si e o experienta de neuitat. Link to comment
ileana Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 E din ce in ce mai tentanta aceasta calatorie/experienta/aventura! Link to comment
antidot Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 (edited) poate voi , biciclistii, ma puteti ajuta pe threadul asta : http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showt...mp;#entry353198 Edited May 28, 2008 by antidot Link to comment
Englishman Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 (edited) Pai asa esti motivat sa nu renunti ca doar n-o sa ramai in camp! Dar se poate si asa cum zici tu, de exemplu Bucuresti - Mogosoaia - vizitat palat - intors inapoi. ) Foarte tare explicatia ! In adolescenta mergeam sute de km pe bicicleta, singur, nu aveam nici un amic destul de nebun incat sa se incumete la asemenea drumuri. Plecam dimineata de acasa, in vacantele de vara, si seara dadeam telefon de la telefoanele fixe din orasele unde ajungeam. ( nu existau celulare pe vremea aia) Ai mei erau obisnuiti cu "surprizele" de genul asta. Tin minte ca intr-o vara am ajuns la Piatra Neamt dupa 47 de km de mers pe la 35 de grade si am telefonat acasa sa vina dupa mine cu masina ca eram extenuat... ) Aveam o cursiera pe care am iubit-o mult...si de pe care, dupa vreo 3 ani, am fost izbit la pamant dupa ce doi dobitoci m-au impins in timp ce rulam...bicla s-a facut varza, impreuna cu unul din genunchii din dotare...m-am intors acasa cu mormanul de fiare in spate, siroind de blood... Cel mai interesant a fost in Bucuresti, oras pe care l-am batut cu bicla timp de 4 ani pe durata studentiei ...eram expert in kung-fu impotriva cainilor vagabonzi care navaleau spre mine prin Tineretului sau Cismigiu... ) De curand am reluat sportul acesta si incerc sa mai las masina sa se odihneasca...odata cu varsta creste si burta, se aduna tutunul...DRAGILOR, MERGETI CU BICICLETA ! nu exista sport mai frumos si care sa ofere mai multa satisfactie..benzina sta in coapsele noastre dupa o ciocolata ! ) Si gata cu reclama patetica si cu amintirile neinteresante pt nimeni. Scuze de off topic...dar e prea frumos sa mergi cu bicicleta ! Edited May 28, 2008 by Radux Link to comment
Tommy Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 Si eu la fel, dintre toate sporturile cel mai mult imi place sa dau cate o pedala Link to comment
adrian_r5 Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Premierul Tariceanu a plecat spre Guvern cu bicicleta Premierul Calin Popescu Tariceanu a sosit, vineri dimineata, la Palatul Victoria cu bicicleta, transmit televiziunile se stiri. La inceputul lunii martie, seful Executivului a parcurs distanta dintre locuinta sa si sediul Guvernului cu un scuter, pentru a transmite un semnal de alarma pentru fluidizarea traficului si reducerea poluarii, aminteste Mediafax. http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-312...n-bicicleta.htm Link to comment
Recommended Posts