Jump to content

Intalnire Dwc Ct 31.05.2008

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu stiu cu ce sa incep...

Pana sambata poate ma decid :P

Mikey in primul rand ar trebui sa ne decidem " la ce ora este intalnirea" :scarpin: . Apoi o mai rotunjim din vorbe si frappe. Felicitari pentru noua participanta la intalnirile noastre. :thumbl: GO FOR IT!!

Da, de ora uitasem! La 19:00 domnilor, asa cum am zis si in topicul de sapt trecuta, am de gand sa imi prezint bibeloul proaspat spalat, sper sa nu ploua...

@Safari: merci, poate dupa 15 iulie cand se termina sesiunea, pana atunci...

Da, de ora uitasem! .. am de gand sa imi prezint bibeloul proaspat spalat,

@Safari: merci, poate dupa 15 iulie cand se termina sesiunea, pana atunci...

Mikey merita tot efortul sa acorzi atentie "bibeloului" daca din cand in cand este folositor, dar pana pe 15 iulie... :grumpy:

Vezi si matale ce scrie pe transportul in comun. :o

post-2099-1211815017_thumb.jpg

post-2099-1211815024_thumb.jpg

Edited by safari hunter

Da, misto C3-ul argintiu dar e si mai misto cel albastru :)

Alta subtilitate n-am prins =))

PS: nu ma pune sa-ti istorisesc aici ce si cum, te lamuresc eu intre 4 ochi si 2 microfoane ;)

PS2: vorba lu ZeNeSeu, cateodata bibeloul la care m-am referit eu se dovedeste a fi foarte folositor :mrgreen:

Nu stiu cu ce sa incep... "Eu cu cine votez?!" saaaaaaaaaaau... "Ce cadou ii facem lui Scoop de ziua kinderului?!" :D

Pana sambata poate ma decid :P

Scoop de ziua kinderului vrea o singura chestie...."BENZINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" ah da si bonuri dinalea de la omv sa imi iau minge sa ma joc :D incerc sa ajung si eu daca nu raman prins iar prin provincie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...