sebian Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Poi normal dragutza, ti'am zis ca esti binevenit oricand... )"> Offff, nu da din casa, iubire "> ...ai gasit crema aia de care iti spusesem? > Link to comment
mike.omega Posted May 28, 2008 Author Share Posted May 28, 2008 Adi, ce faci bre?! ma inseli?! ) Link to comment
sebian Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 (edited) Pai Immo (Emo? ) mi-a oferita casa si masa, tu doar un cort si un pepsi...cum era? copt la soare? Edited May 28, 2008 by Sebian Link to comment
mike.omega Posted May 28, 2008 Author Share Posted May 28, 2008 Mda, ce sa-i faci... Daca Emmortalu are eleron si io n-am Dar las ca ma fac eu mare si-mi trag si eleron Link to comment
Immortal Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Ai putea sa tragi...de'al meu? Link to comment
paul_marines Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 Ai putea sa tragi...de'al meu? Daca si acela merge precum ... Link to comment
mike.omega Posted May 29, 2008 Author Share Posted May 29, 2008 Asa asa! Razi si de el, nu numai de mine Link to comment
free_spirit Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Salutare !! ...si ca sa va faceti pofta de frappe-uri, va invit la ora 18.00 in parcul de la Poarta 6 la un concert de promenada.Dureaza exact o ora, numai bine ca sa plecam direct la intalnirea de Crazy. Eu o sa apar imediat dupa ora 19... si un pic. Respect !!! Link to comment
dreamlike Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Dreamlike is back in town ! Asa ca sambata la 1900 ma voi prezenta la locul de desfasurare al ostilitatilor pentru tratatia obisnuita. Acuma, cine, cui vrea sa-i ceara prietenia nu mai e treaba mea si daca tot va cunosc de ceva vreme, vreau sa va spun ca o sa va accept asa cum sunteti . Link to comment
paul_marines Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Dreamlike is back in town ! Asa ca sambata la 1900 ma voi prezenta la locul de desfasurare al ostilitatilor pentru tratatia obisnuita. Well, well, well bine ai revenit de pe meleagurile natale si ma bucur ca ti-ai adus aminte si de frappeuri si implicit de noi. Ne vedem maine si cu Spiritul ? Sa luam cateva citrice sa-i facem pofta.. ..? Link to comment
mike.omega Posted May 30, 2008 Author Share Posted May 30, 2008 Au incercat altii inaintea ta, e imun la citrice. Oare cu capsuni se lasa influentat?! Link to comment
KumKum Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 @Free_Spirit pune si tu pozele de la Galati ca noi nu am apucat sa facem din motive tehnice, decedara acumulatorii frate. Link to comment
Immortal Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Ce'i facem cadou lu' scuup, pt maine?! Link to comment
andrew Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 N-auzi bre ca vrea benzina? Da' eu n-am de un' sa-i dau, cel mult ii incarc o bricheta din rezervorul meu Link to comment
mike.omega Posted May 31, 2008 Author Share Posted May 31, 2008 Ce'i facem cadou lu' scuup, pt maine?! Niste becuri si mai albastre?! Link to comment
aXeL.ViX Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Niste becuri si mai albastre?! Nuuu, nu becuri ca cine stie pe unde si le mai pune, poate ii da prin cap sa faca si stopurile albastre ! ) Link to comment
andrew Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Stiu eu: o aripioara de rechin cu elice si leduri albastre Link to comment
Immortal Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 DAAAAAAAAAAA! Sa-l vezi ce-o sa se bucure... Link to comment
Scoop Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 bey ) ce va luati de ledurile mele, si axele ce ziceai ca se ia garda de mine, tin sa te anunt ca inca nu au observat pozitile Link to comment
dreamlike Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 (edited) Pentru toti cei care cauta cuburile tot mai mari de gheata in paharele tot mai mici de frappe, pentru toti cei care se scormonesc tot mai adanc in portmoneu pentru a achita aceeasi consumatie, pentru toti cei carora li se pare pistonul de la benzinarie mai greu de la o saptamana la alta, pentru toti cei care folosesc combustibil alternativ pentru a se plimba pe Tomis, pentru toti cei care adora cumparaturile in Bulgaria, pentru toti amatorii de sport, fete, filme sau baieti, melodii sau cantareti, gadgeturi sau castaraveti, pentru toti cei care dau cu aspiratorul sambata dimineata pentru a fi seara liberi ... pentru toti acestia exista intalnirile clubului daewoo&chevrolet din fiecare saptamana de la Constanta ... pentru ceilalti exista moluri, telefoane Vertu, posete Hermes sau camasi Paul&Shark. Asa cum ne-am obisnuit deja, nici sambata asta nu a fost mai prejos decat celelalte si cu onor am participat la o noua intalnire a clubului mentionat mai sus. Desi intalnirea ar fi trebuit sa marcheze sfarsitul campaniei electorale si sa fie presarata de puternice lupte politice, nu a fost deloc asa si nimeni nu s-a mai obosit sa ne aminteasca sa mergem maine la vot pentru a pune o stampila pentru binele urbei in care ne ducem veacul (nu ca ar conta). Au fost prezenti la intalnire: MCojo, Safari Hunter, Immortal, FreeSpirit, Andrew, Scoop, Mike.Omega, eu impreuna cu sotia si nu in ultimul rand o prezenta rara dar speciala in persoana lui Sebian care a venit impreuna cu viitoarea lui sotie. Spre marea mea satisfactie barul nebun era absolut gol in interior asa ca nu am mai fost obligati sa ne caciulim pe langa ospatarii ce au cel putin cate o teza de doctorat publicata si care au raspuns la orice problema existentiala. Ii apreciez totusi pentru modul elegant in care ne-au dat afara, pe motiv ca ospatarul care ne deservea trebuia sa se mute in alta zona. Nu pot insa sa nu ma bucur gandindu-ma ce invidiosi ar trebui sa fie pe frizerii care isi spun hair stylisti si ei sunt simpli ospatari. Ar trebui sa propunem si pentru ei in nomenclatorul ocupatiilor si meseriilor o denumire mai europeana, nu chiar ca a lui Sebian dar ceva pe acolo. Acestea fiind insa rautati ale vietii cotidiene nu pot sa spun decat ca mi-a facut o mare placere sa ne reintalnim dupa doua saptamani in care am fost plecat. S-au pus la cale treburi foarte importante atat pentru societatea romaneasca si UE cat si pentru bunastarea planetei, de la stabilirea pretului petrolului pana la ce cadou i-ar fi placut lui Scoop. Daca la toate acestea mai adaugam parada fetitelor cu picioare lungi, balcoane si buze senzuale ce au inceput sa bata localul odata cu apusul soarelui si care conduc masini din care un exemplar costa cam cat ale noastre la un loc putem avea imaginea clara la cat se fura-n tara asta. Insa Lobont a aparat penalty, Mutu a dat gol si Romania a castigat pana la urma cu 4-0 in fata unei echipe imbracate in rosu asa ca toata lumea a fost multumita. Cum vremea la malul marii este superba si plaja, la sfarsitul saptamanii, incepe sa se umple de turisti, ii asteptam pe toti cei care vin in Constanta sa vina la intalnirile noastre pentru a se convinge ca acesta nu este un articol platit. Imi permit sa va fac un mic cadou si o sa va dau o dovada a faptului ca Romania e o tara mare, rotunda si frumoasa: Pana la urmatoarea revedere o saptamana buna tuturor si sa ne intalnim cu bine "> ! Edited May 31, 2008 by dreamlike Link to comment
mike.omega Posted May 31, 2008 Author Share Posted May 31, 2008 Bre, da greu e cu inspiratia asta, ca de mult tot scrii ceva pe aici! Sau s-a luat curentul?! Revenind, daca amicul Dreamlike vine cu cronica, eu vin cu pozele Cu voia dumneavoastra... Interzis diabeticilor! Membri grei ai forumului Casa de piatra! Cine stie cum se scrie "fotograf pasionat" in limba fratilor bulgari? Link to comment
ing3r Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 De maine ma intorc in CT si sper sa ne revedem la intalnirile de la Crazy!Pana atunci...Drive safe ! Link to comment
paul_marines Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Excelenta intalnire, dpddv al tuturor aspectelor. Sper sa ajung la timp si pentru cea de saptamana urmatoare. Pana atunci ... "> Link to comment
Immortal Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Saru'mana nenea dreamlikeu' pt cronica... )"> Ultima strigare pt karting: se baga careva?! Link to comment
Scoop Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 La karting eu nu pot ajunge, cel putin pana nu termin cu panarama asta de bac , daca e vin doar la crazy la un pecsi Link to comment
Recommended Posts