andrew Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 A naibii treaba scoop, inveti non-stop. Cum rezisti? Link to comment
Scoop Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Bey macar in astea ultime 3 sapt sa incerc sa trag si eu mai tare Link to comment
sebian Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Frumos, frumos! Mah, chiar mi-a fost dor de voi! Link to comment
dreamlike Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Ultima strigare pt karting: se baga careva?! Ce? Unde? Cum? Cand? Link to comment
andrew Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Aici, oricand reusim sa strangem randurile. Link to comment
dreamlike Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 E interesant, hai sa ne adunam intr-o sambata sa dam o tura pana acolo. Link to comment
paul_marines Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Sa-mi tineti un loc la carting si mie, am categoria C si poate cei 9 CP ma pot purta si pe mine. Link to comment
Immortal Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Sambata asta? ~17.00?! Voluntari?! Link to comment
free_spirit Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Salutare !! Daca nu este nimic de prestat pentru sambata asta, ma bag si io la un karting mic. Sper sa nu ajung doar eu cu Immortalu' acolo, ) Oricum , daca ar fi sa ne intrecem, performantele kartului meu ar avea foarte mult de suferit din cauza diferentei de gabarit ), si deci o eventuala victorie a lui nu ar fi ...omologata ) Asa ca este neaparat nevoie sa ne intrece, pe categorie de greutate ) Asta inseamna ca o sa ma concurez...singur ??? ) Respect !! Link to comment
andrew Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Eu unul nu pot sa refuz propunerea... mea ) Asa ca sambata la 5 ramane valabil? Link to comment
Immortal Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Judecand sub aspectul greutatii, Andrew e invingator de p'acum. Daca si filip e de acord, atunci sambata la ora 17.00 it is Link to comment
dreamlike Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 (edited) Deal! O trecem la inatalniri pentru saptamana asta. Mergem acolo, va bat la cursa si apoi ne intoarcem la 19.00 la Crazy sa bem un frapeu si sa le povestim celor care nu pot sa vina cum a fost. E bine? Am impresia ca trebuie rezervare la kart. Cine o face? Edited June 3, 2008 by dreamlike Link to comment
Immortal Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Andrew se ocupa ("omu cu ideea"), sper )"> Link to comment
andrew Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 O sa trec maine pe acolo (azi nu am timp), sper sa gasesc pe cineva, si vedem si cu rezervarea cum se rezolva. Link to comment
mike.omega Posted June 3, 2008 Author Share Posted June 3, 2008 Din pacate eu nu pot veni din lipsa de timp si fonduri. Poate dupa sesiune Link to comment
sebian Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Poate mai schimbati si voi topicul, daca tot vorbiti de intalnire sambata 7 iunie Link to comment
free_spirit Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 (edited) Din pacate eu nu pot veni din lipsa de timp Salutare !! @Mike- Bre,lasa-l dracu' de timp ca s-au inventat restantele pana la urma, macar in calitate de fotograf oficial tre' sa vii ca sa nu fie discutii la finish !! Respect !!! P.S. Ati vazut ca "a" disparut chestiile alea cu "reputeişăn" ??? Edited June 3, 2008 by free_spirit Link to comment
mike.omega Posted June 3, 2008 Author Share Posted June 3, 2008 Da, numai ca intre timp am aflat ca s-ar parea ca weekendu asta ma duc sa ma dau pe serpentine cu citronelu PS: ai trecut azi pe langa mine in intersectie la Trocadero pe la pranz Link to comment
Immortal Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 P.S. Ati vazut ca "a" disparut chestiile alea cu "reputeişăn" ??? Long live GNU/GPL (da, GPL )! @mike: tu incerci sa'ti ridici moralu'? E bine daca ai timp de serpentine... Asteptam raspuns maine de la andrew pentru o ora de intalnire...a membrilor kartisti Link to comment
mike.omega Posted June 3, 2008 Author Share Posted June 3, 2008 (edited) Cand e vorba de mers la munte am tot timpul din lume Desi vroiam sa ma fi dus la avioanele lu Methodu... http://www.autorally.ro/index.cfm/page/vtm/hill_climb.html > Edited June 3, 2008 by mike.omega Link to comment
Recommended Posts