azzureus Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Aveti mai jos poze cu spalatorul si caracteristicile tehnice. Mai are garantie 1 an si 9 luni. A fost folosit doar de 4-5 ori. Il vind pentru ca apa pe care o folosesc la spalat masina (stau la casa, nu avem apa trasa ci fintina cu hidrofor) este groaznic de calcaroasa, si dupa ce spal masina ramin niste pete mari si albe pe masina, care arata mai groaznic decit orice strat de noroi pe masina. Mai bine ma duc la spalatorie si stiu ca masina ramine impecabila. Pretul aparatului este 250 lei. Link to comment
azzureus Posted June 12, 2008 Author Share Posted June 12, 2008 In pretul aparatului dau si un bidon de 1 L de spuma activa (de calitate, care se foloseste la spalatorii auto). Link to comment
Supapa_Jr. Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 te intereseaza o combinatie cu un monitor de 17 crt + diferenta din partea mea? Link to comment
azzureus Posted June 12, 2008 Author Share Posted June 12, 2008 Nu, multumesc, as dori cash. De asemenea mentionez ca sint din Mures, ca sa nu existe dubii (ca si la topicul cu cauciucuri), asa ca daca sinteti din alt judet, nu prea vad cum facem cu transportul (ca daca il trimit prin firma de curierat iese la pretul unuia nou, din magazin, si nu cred ca e dispus cineva sa faca asa afacere proasta). Link to comment
floris Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 ofer 150 ron si plkatesc transportul pina in olt Link to comment
azzureus Posted June 16, 2008 Author Share Posted June 16, 2008 Pretul nu este negociabil. Link to comment
azzureus Posted March 6, 2009 Author Share Posted March 6, 2009 Anunt inca valabil. Aparatul nu a mai fost folosit de atunci (il tin in garaj degeaba). Update de pret: 230 RON. Link to comment
Recommended Posts