mariustotel Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Buna ziua, prieteni. Intamplare patita recent. Departe de casa, portierele inchise (lene mare), pun cheile pe polita de la portbagaj, pun si bagajele, trantesc hayonul . Rezultat: m-am asezat pe bordura, galben la fatza. Incerc clasica metoda cu rigla, sincer nu stiu cum functioneaza dar m-am chinuit vreo 3 ore degeaba cu singurul rezultat indoirea chederului exterior. Nu stiu ce material e ala dar cum il strambi asa ramane. Ca sa nu o mai lungesc, vreau sa-l schimb pentru ca altfel imi va ploua in portiera, stie cineva cum si care este sistemul lui de prindere si ce trebuie sa desfac? Multumesc. fftopic: PS Matiz the best, ultimul consum extern la 90-100, dupa Casite injector cleaner si Euroluk 95, 4.06%, aceeasi pompa, al doilea tzac. Matiz 2003, 69.000 km. Link to comment
nonel Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 (edited) Are un surubel mic. Cand deschizi usa sigur il vezi. Desfaci surubul si tragi de cheder in sus. Edited May 28, 2008 by nonel Link to comment
hmalex87 Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Nu stiu cum nu ai reusit tu cu rigla eu am reusit, si la matiz si la cielo si mai nou vad ca merge si la opel (modelel mai vechi in orice caz) ) Link to comment
Tav Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 ai grija, risti sa ti se ia amprentele! ) Link to comment
Recommended Posts