Vladutz2007 Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 (edited) miam luat leganza si nu stiu daca are alarma.pe telecomanda de la inchidere centralizata nu sunt decat 3 butoane . primul aux al doilea unlock al treilea lock daca le combin pe al doilea cu al treilea vine panic insa nu face nimic masina daca le combin,am incercat toate combinatiile. cum aflu daca are alarma? >- Edited May 30, 2008 by vladutz2007 Link to comment
VAXXi Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Te bagi in masina, inchizi din buton, deschizi portiera dinauntru. Alarma va urla. Link to comment
hawkeye Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Incorect ! Inchizi masina, spargi geamul, deblochezi portiera dinauntru, deschizi portiera din exterior. Doar asta-i rolul alarmei, nu? Ce hot crezi ca se va inchide singur in masina si apoi sa deschida usa? Link to comment
Mike1 Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 (edited) Bre .. nu invata lumea la prostii... Mai bine invata-l cum sa foloseasca functia de pe forum Aici: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showt...6672&st=360 Edited May 30, 2008 by Mike1 Link to comment
zeneseu Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Pana una-alta, daca tot ai postat la "Masina mea" bagi si tu niste poze si detalii despre masina? P.S. Daca faci cum zice @hawkeye vezi sa nu iti furi casetofonul Link to comment
Recommended Posts