Jump to content

GPL pe Tico si/sau Matiz?

Recommended Posts

Ce mi-a zis mecanicul de la service la revizia de la 10 mii acu mai bine de un an cand l-am intrebat: "Pune pe Dacie asa ceva, ca e ieftin setul motor. Pe astea nu se merita." Si nu era orice parlit, era cred seful lor, unul cu aspect de gorila.

No comment !

Si pe mine m-ar interesa, ca student chestia asta, dar ma intereseaza si spatiul pentru bagaje. Cred ca de fapt vreau un Matiz Diesel :lol: :lol:

• 2 months later...

Intai de toate va salut pe toti,

si vreau sa va spun ca am pe tico instalatie GPL de un an de zile si e super ok

Masina trage f bine ,si am fost din buucresti la timisoara cu doar 600k ROL :-D

Iar motoru nu are nimic chiar a trebuit sa schimb 2 supape acum 2 luni cand sa rupt cureaua de distribuite si tin sa spun ca arata f bine motoru (in interior zic)

PS:asa am cumparato cu GPL pe ea ,am inteles ca are de 3 ani instalatia pe ea

Multumesc valymad pentru raspuns.

Eu personal am sunat acuma o saptamana la firma Ultragaz sa imi montez instalatie de gaz pe Tico dar mi-au spus ca deocamdata NU au buteli pentru Tico si ca oricum au o comanda de 2000 de Tico de la o firma.(adica au de pus gaz pe 2000 tico, cine nu crede sa sune www.ultragaz.ro contact)

Astept 1 luna si sun iar sa vad daca au timp si de ticolosul meu ca vreau sa montez.

Poate par calic dar de ce sa dau banii pe benzina cand pot sa dau pe gaz ... :?:

Intai de toate va salut pe toti,

si vreau sa va spun ca am pe tico instalatie GPL de un an de zile si e super ok

Masina trage f bine ,si am fost din buucresti la timisoara cu doar 600k ROL :-D  

Iar motoru nu are nimic chiar a trebuit sa schimb 2 supape acum 2 luni cand sa rupt cureaua de distribuite si tin sa spun ca arata f bine motoru (in interior zic)

PS:asa am cumparato cu GPL pe ea ,am inteles ca are de 3 ani instalatia pe ea

Dar ai mers vreodata pe benzina cu ea?

Eu am vorbit cu un tip care face zilnic distanta Bucuresti-Urziceni cu un tico din 98 pe GPL si mi-a spus ca nu se merita ca deja de pe la 90 nu mai trage deloc. Masina este de la firma unde lucreaza, el acasa avand un tico fara gaz tocmai din cauza ca a spus ca nu vrea sa isi distruga masina, desi initial a vrut sa isi puna vazand cat de ieftin este sa circuli cu GPL.

• 11 months later...
cam cat va consuma matizul pe gaz la suta de km urban sau extraurban?

Spune-ne si noua te rog impresii despre Matizul EIII cu gaz. Pe forum nu cred ca avem pe cineva cu gaz pe Matiz. Cit te-a costat instalatia? E reglata bine?

Roata de rezerva se gaseste si din aia ingusta.

In caz ca trebuie sa cari ceva mai mare poti sa o lasi acasa, sau sa o pui unde vrei in masina.

In plus, rezervorul in locul rezervei mascheaza f bine existenta instalatiei pe masina, putini o sa-si dea seama ca ai instalatie GPL pe masina.

Edited by Esperatul