EM!L Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Salut! Săptămâna asta apar şi eu (ca de mult vă tot ameninţ cu asta). Aşadar lista e deshisă, iar ora nu trebuie neapărat să rămână asta, se poate modifica in funcţie de posibilităţile/disponibilităţile fiecăruia "> Link to comment
claz Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Sambata as putea sa vin si eu la intalnire, ca-s prin zona. Daca e cineva amator... Link to comment
scorpion Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Nu avem programata intilnire , dar putem sa o facem , poate asa ne strangem si noi mai multi . Link to comment
EM!L Posted June 3, 2008 Author Share Posted June 3, 2008 (edited) Ne întâlnim, sigur că da. Cel puţin acum, ştiu sigur ca nu am nici un examen sâmbătă, doar nişte cursuri de la care "îmi iau liber", asta dimineaţa. După-amiază, posibil să am treaba Totuşi cei din Craiova, veniţi joi? Edited June 3, 2008 by EM!L Link to comment
perfidus Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Joi sunt in pregatiri de plecare (o excursie in weekend pana la Resita), dar sper sa pot ajunge. S-ar putea devansa ora? Sa zicem 18:00 ... @Claz, imi pare rau ca nu sunt sambata in oras. Sper sa te simti bine in zona . Link to comment
EM!L Posted June 4, 2008 Author Share Posted June 4, 2008 Eu sunt perfect de acord . La 18:00 sunt pe Maracana. Link to comment
Marius* Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 EM!L ne vedem la locul si ora stabilita. Multumesc pt invitatie ! Link to comment
RaZoR-07 Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Ca de obicei, nu promit dar vin... Sambata as putea sa vin si eu la intalnire, ca-s prin zona. Daca e cineva amator... Ahaaaaaa... Ataci cand nu sunt online. Probabil nici nu erai aproape sigur ca voi fi la pescuit. Dar fac zidul la 20 si il las pe Amorezu sitter > Fara zece mii de topoare si trenulet de patru nobili nici sa nu te gandesti ca ai vreo sansa, da?... S-ar putea devansa ora? Sa zicem 18:00 ... DA Link to comment
perfidus Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Baieti, bafta cu vremea ca vaz un nor f.f. negru dinspre nord. Din pacate trebuie sa ajung neaparat in alt loc, cam pe la aceeasi ora si sansele sunt minime sa mai trec pe la intalnire ("> . Link to comment
EM!L Posted June 5, 2008 Author Share Posted June 5, 2008 (edited) In Craioviţa a inceput ploaia ... Ramane 18:00 sau 19:00? L.E Vad ca s-a "opărit" ploaia, a iesit soarele si... n-a mai scris nimeni nimic. Trec pe la 18 p'acolo, dupa care, in caz ca nu gasesc pe nimeni, merg sa rezolv o problema si revin dupa 19:00 Edited June 5, 2008 by EM!L Link to comment
Marius* Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Imi cer scuze tutror! Nu am reusit sa ajung din cauza unor probleme. Abia acum am terminat si am ajuns acasa. Sper ca data viitoare sa ma pot tine de promisiune. Bafta ! Link to comment
EM!L Posted June 5, 2008 Author Share Posted June 5, 2008 Eh, stai linistit, se intampla. Nu-i cazul de scuze Cam tocmai pe la ora la care postai tu, vorbeam cu @RaZoR despre prezenta masiva din seara asta, si daca mai e cazul sa asteptam... cateva minute mai tarziu am "spart gasca" Link to comment
Recommended Posts