VAXXi Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Le facem pofta celor de la Goldfrapp si Suie cu saormele noastre de la pietre ?? Link to comment
Abram Burel Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Maiculita, da' nici nu mai stiu despre ce vorbiti. Ia sa trec si eu p-acolo Link to comment
BogdanG Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Eu trec dupa ora 22.oo si nu mananc shaorma, prefer pizza . Link to comment
Alezz Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Ajung si eu pe la 18:30 sa mai fac o poza doua Link to comment
RaZoR-07 Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Eu trec dupa ora 22.oo si nu mananc shaorma, prefer pizza . Pizza cu leji?... > P.S. Na ca iar ma bagai in seama pe aici... Iar se sperie lumea ca vin oltenii. > Link to comment
mvylo Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Incerc sa ajung si eu, dar nu stiu exact unde. Prima data e mai greu, ca dupa... Link to comment
BogdanG Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 (edited) Daca ai GPS te ajuta datele de aici http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=7092 Razorule stai linistit ca bag leji in fiecare joi da vor "astia" sa ma treaca pe regim, adica snitzel cu cartofi prajiti ...BLEAH Edited June 5, 2008 by BogdanG Link to comment
VFX Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Avand in vedere ca astazi e concert la Poli...se poate intra cu masina? Daca termin rezonabil trec si eu in drum spre Goldfrapp... Daca nu...le ratez pe ambele... Link to comment
Alezz Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Nunta de tigani poate,cine puii mei are concert azi la polivalenta,PSD? Link to comment
VFX Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 GOLDFRAPP, STEREO MC'S, VIVE LA FETE, ADDICTIVE TV si SUIE PAPARUDE... Link to comment
NFS Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Incerc sa ajung si eu, dar nu stiu exact unde.Prima data e mai greu, ca dupa... Cunosti Bucurestiul? Trebuie sa ajungi la Sala Polivalenta. Apoi trebuie sa ajungi in spatele ei! Spune cum te putem ajuta? Link to comment
xenna Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 .... vor "astia" sa ma treaca pe regim, adica snitzel cu cartofi prajiti ...BLEAH Care "astia "mai Bogdane? Link to comment
mvylo Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Totul e sa pot sa vin, ca in rest sper sa ma descurc. Mai ales ca o sa vin de undeva din zona Parcul Carol . Fata de terenurile de tenis de la Diamonds cum e? Sau e chiar in zona aia? Nu stiu daca o sa pot sa spal masina pana atunci Link to comment
closchkutza Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Pai terenurile de tenis sunt in fata polivalentei iar parcarea cu pricina este in spatele polivalentei, mai jos un pic(adica o sa cobori). Link to comment
mvylo Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 (edited) Aha. Am inteles. Merci fain. Edited June 5, 2008 by mvylo Link to comment
BogdanG Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Noi o sa fim chiar la terenurile de tenis pt ca acolo mancam, si azi nu am de gand sa mananc "snitzel", o sa fac "lobby" sa mergem la Diamond . Link to comment
NFS Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Si-uite asa a ramas BogdanG cu ochi-n ... luna. E drept ca s-a tinut mandru, nu a vrut sa cedeze tentatiilor culinare care l-au gadilat pe la nas. Noi ceilalti am potolit niste snitele cu cartofi prajiti, inmuiati intr-un mujdei de usturoi cu maioneza... iar la desert am prestat niste clatite, meniul ideal la 10 seara. Link to comment
BogdanG Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Asta este, stomacul meu nu mai suporta snitzele si cartofi, s-a obisnuit cu pizza . Oricum decit sa mananc snitzel cu cartofi am preferat sa stau nemancat. Data viitoare oricum o sa vin cu stomacul plin Link to comment
VAXXi Posted June 6, 2008 Author Share Posted June 6, 2008 Ba comandam pizza in parcare ! Link to comment
DGT Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Trebuie sa ajung si eu joi pe acolo daca e vorba de pizza! Desi la nevoie si snitelele au fost si sunt SUPER! Cine zice ca nu ,nu stie ce este foamea! Link to comment
Recommended Posts